Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 223
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תוציא ותכניס כרטיס מסך וזכרונות. תבדוק שלא ניתקת בדרך שום כבל חשמל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

תן לזיכרונות ניענוע בסוקט שלהם.

אני מקווה שנתת לקליפסים של גוף הקירור רבע סיבוב, בניגוד לכיוון החץ, בשביל לנעול אותם.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
תן לזיכרונות ניענוע בסוקט שלהם.

אני מקווה שנתת לקליפסים של גוף הקירור רבע סיבוב, בניגוד לכיוון החץ, בשביל לנעול אותם.

גם בלי גוף קירור המחשב אמור להדלק ולתת לפחות מסך ראשוני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אני הצלחתי להעלות ככה הרבה יותר ממחשב אחד.

פורסם

לא עם המעבד הזה.

יש כמה מעבדים של AMD שיעלו, ועוד כמה מעבדים של אינטל מסדרת ה-C2D, אבל לא עם מעבדים מסדרת PDC, שזה מה שמותקן אצלו שם.

פורסם

E8400 זה C2D.

פורסם

טוב חברים הבעיה סודרה.

אז ככה, קודם כל בטח שנתתי חצי סיבוב, והרכבתי הכל כמו שצריך, אבל שי אל תשכח שהמחשב לא יודע אם נתת לקליפס חצי סיבוב או לא , לוקח זמן עד שהמעבד גם מתחמם מעל הטמפרטורה המותרת, ובזמן הזה צריך לקבל מסך ראשוני.

בכל מקרה לפי העצה של דור (ובהמשך של שי) פעלתי ובדקתי אולי הוצאתי משהו, שמתי לב שאז כשהחלפתי את הזכרון לא סגרתי טוב את הסגירה הזאת שיושבת עליו, שיחקתי בו קצת, ניסיתי להפעיל והופ-עלה, גם לאחר החלפה למעבד החדש הכל עלה.

המחשב מרגיש זריז יותר כעת, נראה בהמשך יותר רשמים.

לעניין הזכרונות, שאלה:

הזכרון RAM שרשום במאפיינים במחשב שלי הוא הזכרון שהמחשב מזהה נכון ? או שזה מה שהוגדר לו?

אני שואל כי עדיין לדעתי הזכרון לא נכנס כמו שצריך למרות ניסיונותי, נתקן בהמשך.

תודה לכולם על העזרה, כעת כשיש לי זכרון 2GB מעוניין לקנות לו תאום ולהרכיב אותם למקסום הביצועים.

Miata ND2

פורסם (נערך)

כנס לביוס ובדוק את טמפרטורת המעבד ע"מ לוודא התקנה מוצלחת של גוף הקירור.

ב-E8400 אמור לתת לך בין 50 ל-60 מעלות בביוס.

אם התקנת סטיק של 2 ועוד סטיק של אחד, זה אומר שהלוח לא מזהה את הסטיק.

זה נכון שהמחשב לא יודע אם נתת חצי סיבוב, אבל אם לא, גוף הקירור יכול "לברוח" ולא לגעת בכלל במעבד, וזה ימנע מהלוח להעלות.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

בדקתי לפי REAL TEMP, הטמפרטורה היא 76.

האם יש קשר לזה שהדלת של המחשב פתוחה והמאורר הקטן שנמצא בגב המחשב לא פועל?

בחדר טמפרטורה של כ 23.

תודה

Miata ND2

פורסם

y8atysev.jpg

שימו לב שהטמפרטורה דומה לתוכנות.

אז הבנתי שיש בעיה, אבל קשה לי להאמין כי עשיתי הכל נכון וראיתי גם שהמשחה התפשטה לכל הכיוונים ונמרחה גם על המאוורר.

יכול להיות שבגלל ששמתי יותר מדי משחה זה קורה? יש שכבה של משחה על המאוורר ושכבה על המעבד?

Miata ND2

• תוכן חדש...