Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בסדר שיש גם וגם, צריך להיות מגע בין הגוף קירור למעבד עצמו,

אבל אם שמת שכבה עבה מדי זה יכול לפגום. איזו משחה שמת?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 223
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לא תקין.

יש למרוח שכבה דקה מאוד של משחה על המעבד בלבד, להצמיד את גוף הקירור למעבד ולא להפריד אותם, אתה נועל את המעבד בעזרת הפינים בצורה של X.

שים לב שהפינים הלבנים נכנסים לחורים עד הסוף לפני שאתה נועל אותם בעזרת פיני הנעילה השחורים.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

טוב,השכבה עבה מדי באמת, הגעתי ל 100 מעלות בגלל שהמחשב עלה, ניסיתי להפעיל LFS וזה לא זז, הבנתי ששגיתי.

נפרק שוב ננקה הכל נשים שכבה דקה וזהו.

תודה לכם.

Miata ND2

פורסם (נערך)

את הניקוי מומלץ שתבצע עם נייר סופג ואלכוהול בריכוז של 90%.

לאחר הניקוי, שים כמות בגודל של גרגר אפונה (אפילו קצת פחות) במרכז המעבד ולאחר מכן הנח את גוף הקירור ונעל אותו. השכבה ששמת תשתטח על כל השטח הרלוונטי ולא אמורות להופיע בועות אוויר. אין צורך למרוח כמויות גדולות יותר.

אם זה לא מספיק ברור, הכוונה לשיטה הראשונה שמוצגת בסרטון הבא -

[video=youtube;EyXLu1Ms-q4]

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

יש מילה לזה ביידיש - פארפוטשקעט (או איך שכותבים את זה, יידיש זאת לא ממש שפת אם שלי), שהמשמעות של זה זה לקחת משהו עם תקלה לא רצינית, ובניסיון לתקן אותו, להרוס עוד יותר :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תראה, אי אפשר להגיד שלא הייתה תקלה, מדובר במחשב איטי וישן שהרבה פעמים התעצבני וסבלתי מהאטיות שלו, השדרוג היה מתבקש.

נכון, צצו תקלות, אבל בתור אחד שמכיר את התחום ומאוד מאוד נהנה מפירוק והרכבה והתקנה של אלקטרוניקה גם נהנתי ללמוד איך להרכיב מעבד כמו שצריך, זה דברים שיעזרו לי בעתיד זה בטוח.

בכל מקרה, הסרתי את הכל עם אלכוהול 95 כמובן ושמתי הפעם לפי שיטת האפונה (פעם שעברה עשיתי איקס, אבל יצא פיזור מושלם כנראה שכבה גדולה מדי) וכעת הטמפרטורות מתחת ל 50.

תודה רבה לכם.

בכ"מ, מבחינת RAM מה שיושב אצלי כרגע זה 2 זכרונות כל אחד 1GB.

יש לי עוד אחד של 2GB, ניסיתי להרכיב אותו ביחד עם ה 1 GB (סה"כ 3GB) לאחר ניקוי ועדיין המחשב לא עלה, כמובן לאחר החזרת ה 1GB הכל תקין.

האם זה אומר שעליי לרכוש עוד כרטיס של 2GB כדי שיהיו זוג באותו כמות זכרון, או שהמחשב חייב לעלות גם אם הזכרונות לא דומים בגודלם, וכנראה שמדובר בתקלה בזכרון ?

תודה

Miata ND2

פורסם

תבדוק אם המחשב עולה כשיש לו רק את הסטיק של ה-2 גיגה.

אם לא, יש 2 אפשרויות:

1. הכרטיס תקין אבל לא מסוגל לעבוד ב-667 מגהרץ.

2. הכרטיס אינו תקין.

אין דרישה לזוגות תואמים ע"מ שהמחשב יעלה (מקסימום יעלה ב-SC במקום ב-DC).

פורסם

אם זה אותו אחד שהבאתי לך, יש מצב שהוא לא תקין - בדוק באמת כשרק הוא מותקן.

יתכן שבגלל זה שמתי אותו במגירה מלכתחילה :shock:

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

טוב נעזוב לרגע את הזכרון, המחשב יושב כרגע עם המעבד E8400 ו 2GB RAM.

הבעיה שהתעוררה היא כזאת:

סרטונים ביוטיוב ובמחשב-הכל עובד רגיל.

המחשב עצמו קצת יותר זריז.

הבעיה: בכניסה למשחק כמו LFS שבסטפ הקודם עבד חלק לגמריי, כעת המחשב נתקע ואם לא מצליחים לכבות את המשחק דרך לוח המשימות צריך לעשות ריסטרט.

GOOGLE MAPS באינטרנט עובד ממש לאט.

GOOGLE EARTH במחשב כמעט ולא עולה , מפסיק להגיב ואז נותן שגיאה "חמורה" , משהו שקשור לכרטיס המסך (NV_4 DISPLAY)

הכרטיס עובד כרגיל, לא נגעתי בשום דבר, באמת שאין לי מושג מה קרה הפעם...

מדובר בכרטיס 9600GT, הטמפרטורה היא 57 במנוחה בכרטיס.

יש לציין שהכל עבד רגיל לפני כל הבלאגן.

ושוב,תודה.

Miata ND2

פורסם

א. לעתים רחוקות, החלפת מעבד יוצרת מערכת לא יציבה ומחייבת פרמוט או התקנת תיקון.

ב. החשד המיידי נופל על כרטיס המסך או ספק הכוח.

פורסם (נערך)

פירקתי את הכרטיס, שמתי משחה טרמית חדשה, הטמפרטורות ירדו ל 43 , השיפור בתגובה במה שציינתי מינורי מאוד.

uzysebur.jpg

ממש נראה כאילו ישנה בעיה כלשהי בכרטיס.

אגב, בביוס רשום אחרי שם המעבד 64 ביט,מערכת ההפעלה היא 32 , האם יש קשר?

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם

מנצל"ש-

שאלה של הדיוטות- יש לי לוח-אם של חברת אינטל דגם DX38BT

האם הלוח-אם הזה תומך בSSD? אם כן, איזה דגם מומלץ בנפח של 120GB?

שאלה נוספת- אני רוצה לשדרג את הram במחשב שלי, אני יודע שהלוח תומך בDual channel ,8GB, ישנם 4 סלוטים ובמהירות 1333.

עדיף לקנות 2 של 4GB או 4 של 2GB? אשמח להמלצות ספציפיות.

• תוכן חדש...