Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא משתמש באציטון נקי אלא באלכוהול 95%, הרבה פעמים בעבודה גם הציל לוחות עם קורוזיה, נסה בעצמך.

כמובן לנתק את המחשב מהחשמל ולפרוק מתח!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 223
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב , רכשתי קירור טרמי אבל מדוע אציטון רגיל או אלכוהול 70 אחוז לא יהיה טוב? האם זה עד כדי כך חמור? תודה

Miata ND2

פורסם

אציטון רגיל יהיה טוב (שוב, לא מסיר לק או איפור), נמכר בכמה שקלים בכל בית מרקחת או בסופרפארם.

אלכוהול 70% לא יהיה טוב.

פורסם

האם הצלחת להפעיל את המחשב עם הזיכרון? אני מקווה שהוא לא מת או משהו...:-(

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

היי מה קורה? עדיין לא ניקיתי את המגעים כדי לבדוק את הזכרון שוב, מבטיח לנסות , גם אני מקווה שהוא חי, אבל נראה לי שהמעבד יהיה מספיק ויהיה שדרוג משמעותי.

saay תודה אני ארכוש בקרוב מבית מרקחת אציטון נקי ואעדכן.

Miata ND2

פורסם

היי, נתקלתי בבעיה החזרת המאוורר שמעל המעבד, הקליפסים רחבים מדי לחור של הלוח אם, גם עם כח זה לא עובד , גם המאורר הקודם עם אותם הקליפסים, מצורפות תמונותebege9ez.jpg

yjere9yd.jpg

לא שמתי עוד קירור טרמי אני יודע

Miata ND2

פורסם (נערך)

תמשוך את הפין השחור שבאמצע כלפני מעלה, כך שתוכל להכניס רק את החיבור הלבן לתוך החור, ולאחר מכן לנעול אותו עם הלחיצה על הפין השחור, כשהלבן כבר בתוך החור.

מקווה שזה מספיק מובן :-D

עריכה:

. עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם (נערך)

אתה המלך שלי, תודה רבה.

עדכון

המחשב לא עולה, הכל נדלק כולל המאוורר חוץ מהמקלדת העכבר והמסך שלא מזהה כלום, עשיתי הכל נכון , ניקוי משחה הכל.

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם

נסה לאפס את הביוס על ידי הוצאת הסוללה ל10-15 דקות והכנסה בחזרה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתה יודע איפה נמצאת הסוללה? כי אני לא רואה אותהatusuna4.jpg

אגב החזרתי את המעבד הקודם ואותו דבר... נדלק ואין תגובה מהמסך או המקלדת והעכבר

Miata ND2

• תוכן חדש...