Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכונית שלי יש גריל לא מקורי, אני רוצה להחזיר את הלוק המקורי. בארץ לא מצליח למצוא חלק בפירוקיה (פשוט אין רכבים כאלה ומה שבפירוק אין להם את החלק).

חדש מקורי עולה סכום כזה שאני יאלץ להמשיך לסבול עם הלא מקורי.

מישהו בחו"ל מוכר גריל מקורי לרכב שלי (משומש במצב מושלם). הייתי רוצה לייבא.

אני חושש שהחלק יתקע במכס. זה חלק גדול ואי אפשר להביא אותו בתור מחזיק מפתחות או לד USB.

למישהו יש ניסיון עם הפרוצדורה? זה ריאלי להביא חלק משומש מחו"ל? :oops:

אני יודע שחלקים חדשים עם תקן E אפשרי. אבל מאיפה אני יכול למצוא לחלק עתיק?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה רבה ידידי. עכשיו יש לי תקווה להחזיר את הלוק המקורי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה רבה. :-)

אני במשא ומתן עם הבחור מחו"ל, מקווה שהוא יסכים לשלוח לארץ במחיר סביר.

• תוכן חדש...