Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גישה לbios במחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

קניתי מחשב חדש וכבר כחודשיים שאיני מצליח להפעיל אותו כמו שצריך. בעיה מרכזית: אין לי גישה ל-BIOS!, גם לא ל-BOOT MENU.

המחשב חזר למעבדה והטכנאי אומר לי שאצלו הוא כן מצליח להיכנס לBIOS.

אני משתמש במסך טלויזיה LED 42" שמחובר ליציאת HDMI, וכל לחיצה על F12, DEL, F8 במסך הפתיחה פשוט הופכת את המסך לשחור.

בעבר גם ניסיתי להשתמש בכניסת VGA וזה גם לא עבד (כרגע, משום מה במנהל ההתקנים הוא רושם לי: this device cannot start ברובליקה של ה-VGA).

פתרונות, סיבות, הסברים, נזיפות, הכל יתקבל בברכה!

הראל.

עריכה אחרונה על ידי Sprint

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

ניסית לחפש את חוברת ההוראות של לוח האם? בה, קרוב לודאי, מצויינת דרך הגישה לביוס.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמת שלא... אבל מה יותר ברור מזה שבמסך פתיחה (עם הלוגו של גיגהבייט) רשומות לי כל האפשרויות? (חוצמזה שאף אחת לא עובדת)

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

האם זו מקלדת אלחוטית ממותג סיני כל שהוא?

הא רגע, המסך נהיה שחור אתה אומר?

(חשבתי שאולי המחשב לא מגיב למקלדת)

אולי הטלויזיה שלך לא יודעת להציג רזולוציה של מסך הביוס אז היא נהיית שחורה?

היתי מנסה למצוא מסך אמיתי של מחשב ומנסה שוב

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

טוב, אז סידרתי את בעיית הדרייבר של הVGA, ניסיתי גם עם מקלדת חוטית. יש תגובה מהמקלדת אבל כל לחיצה על אחד מהאפשרויות פשוט מוביל למסך שחור שמחייב ריסט.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

דרור, זאת היתה המחשבה שלי אבל זה היה נשמע הזוי! אני הולך לארגן מסך מחשב ישן ואחזור לעדכן.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

מן הסתם המסך שלך לא מסוגל להתמודד עם הממשק הגראפי של הביוס.

תבדוק אם יש אופציה לביוס טקסטואלי (אולדסקול) את שאת הגדרות הביוס תעשה עם מסך מחשב אמיתי.

פורסם

בזמן ההמתנה למסך המחשב, אני רק אציין שאפילו ה-BOOT MENU, שאמור להיות בגרפיקת ASCII מטורפת (NOT), גם מוביל אותי למסך שחור

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אוקיי אז מסתבר שזה היה המסך... :oops:

ניסיתי על מסך לד של השכן ורואים הכל.

תודה לעוזרים ושבוע טוב!

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ שרשור. עד היום המחשב לא עובד לי כמו שצריך. הבעיה היא כנראה בכרטיס מסך שקורס כמעט בכל פעולה גרפית, לפעמים אפילו בסרטים.

צירפתי את מפרט המחשב ואשמח אם טכנאי הפורום יוכלו לעזור. במקרה הצורך גם אגיע עם המחשב לאן שצריך ואשלם (אבל אני רוצה להיות נוכח ולראות את פתרון התקלה).

ההנחה שלי היא שכנראה הספק חלש מדי. אבל אשאיר זאת למומחים ממני.

תודה מראש לעוזרים,

הראל.

20141108_223557.jpg

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

למחשבים חדשים אין BIOS, יש UEFI. לעיתים גישה סגורה וצריך להכנס לשם דרך חלונות. הם יכולים להגביל איזו מערכת יכולה לעשות BOOT.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הבאתי מסך מחשב עם כניסת VGA (דרך הכ.מסך המובנה, מהרדאון התייאשתי) ושם אין בכלל את האופציה להיכנס לBIOS או וואטאבר, יש עולה לי הוינדוס.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אם יש לך וינדוס 8 יש אפשרות לאתחל את המחשב כדי שהוא יכנס לקונפיגורציה של UEFI.

וזה לא BIOS :-P

BIOS זה משהו שעבר מן העולם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קודם כל, צביפר, אתה מבלבל בין 2 דברים, BIOS זה BASIC INPUT OUTPUT SYSTEM, והוא קיים תמיד.

UEFI זוהי אחת האופציות שנכללות בביוסים חדשים ושנוגעת לאופן שהמחשב מבצע BOOT.

לעניין עצמו, הספק שלך מעולה, ראיתי אותו מחזיק מערכות חזקות בהרבה משלך, כל עוד הוא תקין, זו לא בעיית ספק.

אבל המחשב חדש, למה לא לגשת לאחריות?

• תוכן חדש...