Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גישה לbios במחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מתבלבל, אין יותר BASIC INPUT OUTPUT SYSTEM. מערכות הפעלה מממשות את זה ישירות דרך דרייברים וגישה ישירה לחומרה. היה BIOS פעם, ואין יותר. תקרא קצת על UEFI כדי להבין מה זה ותבין שאין יותר BIOS.

חלק ממערכות עדיין כוללות SIDE BY SIDE גם BIOS וגם UEFI, אבל מערכות חדשות באמת לא כוללות יותר BIOS, אלא רק UEFI.

בקיצר, תקרא על זה קצת.:wink:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

א. עוד לא נתקלתי בלוח שלא כולל BIOS בנוסף ל-UEFI.

ב. אני לא צריך לקרוא על זה, אני עוסק בזה למחייתי.

ג. כן, הכוונה המקורית היתה להחליף את מערכת ה-BIOS הקיימת, אבל, בסופו של דבר ייצרני לוחות האם הבינו את הטמטום שבמהלך הזה (בדומה שמיקוסופט מתחילה להבין את העניין של WIN8) ועשו את מה שצריך בשביל למנוע מהם לפשוט את הרגל, וזה להטמיע כסטנדרט את 2 המערכות זה-לצד-זה, אף אחד לא רוצה לקנות מחשב מסורס רק בגלל שמיקרוסופט לא אוהבת שמשתמשים לה במערכות הפעלה פרוצות.

ד. הערך בוויקיפדיה העברית לא מדוייק, קרא את הערך באנגלית.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

אני לא מתעסק עם מחשבים מורכבים, אבל במחשבי ברנד כבר מזמן אין BIOS.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה זה מערכות חדשות?

המערכת שלי בת 3 שנים ויש ביוס.

אם המחשב קורס בכל פעולה גרפית, סביר להניח שהכרטיס גוסס.

אם יש לך בלוח אם יציאת ווידאו תנתק את הכרטיס מסך ותעבוד עם היציאה המובנת ותראה אם זה עדיין קורה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

מחשבי "ברנד" הם מה שנקראים "מוצרי-מדף", ונמכרים עם מערכת הפעלה OEM אבל מפה ועד להכריז שה-BIOS עבר מן העולם זה מרחק שמיים מארץ.

ה-UEFI נועלת את המחשבים כפי שספקיות הסלולר נעלו בעבר טלפונים לרשת מסויימת, המהלך הזה כבר עכשיו נמצא על הצד האפור של החוק, וההימור שלי, בסופו של דבר גם הם יבינו אחרי תביעה יצוגית ויעשו צעד אחורה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם (נערך)

מחשבי ברנד זה לא מוצרי מדף, זה מחשבים שאתה יכול לקסטם ככל רצונך: איזה מעבדים אתה רוצה, כמה זיכרון, אילו כרטיסי מסך, כמה דיסקים ומאיזה סוג , איזה ספק וכד'. מחשבי ברנד רחוק ולא תמיד נמכרים עם מערכת הפעלה, אבל זה לא אומר שיתקינו אליו וינדוס וזה לא אומר שמישהו ירצה פירצה בטיחותית כמו SETUP UTILITY וBIOS שדרכם אפשר לחגוג על המחשב. יום אחד UEFI יהיה מנדטורי גם למחשבים המורכבים, מקווה שזה יקרה כמה שיותר מהר.

יואב, מה שאני חושב על לנובו אשמור לעצמי. DELL זה ברנד.

בכל אופן, תבדוק רק בסדרות העיסקיות, מה שהולך לבית לרוב עם לוחות מדף כמו המחשבים המורכבים. היצרנים הגדולים לא משקעים בשווקים האלה.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

פורסם

המחשב עדיין באחריות אבל עבר בדיקה במעבדה שלהם ונמצא תקין (פלונטר בת"א), מערכת ההפעלה היא WIN7.

אריק, אני משתמש כרגע ביציאה המובנת ולא יכול להפעיל משחקים כבדים (הורדתי מורטל קומבט החדש לצורך העניין והוא רושם שאין לי מספיק זיכרון).

אני משחק ב-TANKI אונליין וגם שם הוא קורס לי לפעמים.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם (נערך)

והממצאים הם שהוא לא יוצא בקלות... אני פוחד לעקור אותו עם הידיים השמאליות שלי והוא מרגיש לי תקוע.

20141108_233905.jpg20141108_233912.jpg

מלבד הבורג האחורי יש עוד משהו שמחזיק אותו? צירפתי תמונות,אולי תזהו משהו לא תקין.

עריכה:

הצלחתי!

עריכה2:

וינדוס 7 64 פרוץ. אבל התקנתי בעברי כמה וכמה מערכות הפעלה ולא נראה לי שזאת הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי Sprint

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...