Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בולמי הזעזועים אצלי כבר עייפים, ואני חושב לקנות סט חדש: בולמי זעזועים , ובנוסף קפיצים בנפרד מאיביי. והבולמי זעזועים שאני מעוניין בהם הם bilstein b4.

עכשיו נניח שקניתי בולמים כאלה חדשים (ולא מדובר בקוילאוברים) האם אני אקבל אותם בלי בעיות? או שלא ישחררו לי אותם בארץ?

ואותה שאלה בנוגע לקפיצים.

תודה

פורסם

שלום

גם אני הזמנתי דברים מחו"ל וחשבתי שזה יותר זול בפועל זה באמת יותר זול אבל כאן ממורמרי המכס יעלו לך את המחיר כאילו קנית את זה פה.

Buick La Sabre 2002 V6 3800cc

פורסם (נערך)

המחיר יוצא+- אותו דבר בבולמים ,קיבלתי 2 השבועה בלי כאב ראש במכס וישר עד הבית עם ems

שילמתי כמובן מיסים

עדיין אני מעדיף להזמין מחול ולא לשלם בארץ

בחלקים אחרים לרוב המחיר של חול +מכס עדיין עדיף מהארץ +איכות חלקים ברמה

עריכה אחרונה על ידי miki28
פורסם

הבנתי,

מה שמדאיג אותי יותר זה שהם פשוט לא יתנו לי להכניס אתם לארץ בכלל, האם יש מצב לכזה תרחיש?

 

כמה אני אשלם במכס במידה ואקנה (אחוז) ?

×
×
  • תוכן חדש...