Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני לא מבין במכוניות כלל ורציתי לשמוע את דעתכם על איזה רכב כדאי לנו לקנות, זהו הרכב הראשון שלנו.

אנחנו זוג סטודנטים והתקציב שלנו הוא 30000, מחפשים רכב קטן אך זה לא הכרחי אם יש גם רכב טיפה גדול יותר באותו תקציב כמו טויוטה קורולה הישנות, נוסעים בעיקר בעיר ופעמיים בחודש גם נסיעה ארוכה להורים במרכז. חשוב לנו שיהיה רכב אמין עם חלפים זולים! כי הבנתי שרוב ההוצאות הגדולות קורות במוסך ולכן אני מעדיף כמה שפחות להגיע לשם. עדיף שיהיה בעל צריכה נמוכה בדלק אך לא הכרחי אם הוא ממש אמין וקילומטראז נמוך, כמו כן הבטיחות חשובה אבל לא בשמים, כריות אויר וABS.

בינתיים הדגמים שראיתי שרלוונטים הם: רנו קליאו, פג''ו 206, טויוטה יאריס- הבעיה שהם רק עם קילומטראז'' ממש גבוה, וולפסגן פולו (המליצו לי על sdi על דיזל),יונדאי גטס, סיאט איביזה, סיטרואן saxo, טויוטה קורולה, סוזוקי סוויפט, סוזוקי איגניס אם אתם חושבים על עוד דגמים אשמח לשמוע עליהם ואם לשלול אחד מהם או איזה שהוא דגם גם אשמח לשמוע!

הבעיה היא שלכל אחד יש דעה על רכבים מסוימים ואין לי מושג במה לבחור! אם תוכלו להמליץ לי על דגם מסוים (לא חייב מהרשימה) שהוא ממש מוצלח אודה לכם מאוד!

תודה רבה!

שחר

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדרישה שלכם עדיף רכב מיני,חסכוני,מעולה לעיר,חפשו פיאט פנדה,סוזוקי אלטו אלו רכבים מאוד חסכונים בעיר יכולים להגיע לצריכה של 1/15,חלפים זולים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אפשר גם 160.

תקח אחד לנסיעת מבחן ותחליט,גם ככה אתה נוסע רוב הזמן בעיר.

• תוכן חדש...