Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני עוזר לחבר שצריך מידע על נפח תא מטען של המכוניות הנפוצות בארץ.

רוצה לבדוק מימדים בתא מטען של כמה מכוניות נפוצות בארץ-

טויוטה קורולה

מאזדה 3

הונדה סיויק

או כל מי שיש לו רצון טוב לעזור לי והשמטתי את המכונית שלו מהרשימה.

בתמונה המצ"ב יש את המידות שאני מבקש.

תרשמו בבקשה בהמשך השרשור את המידות לפי האותיות.

אם מישהו יוכל להפנות למאגר מידע עם מידות רלוונטיות אני אשמח.

תודה רבה!

TRUNK DIMENTIONS.JPG

פורסם

אם אתה מנסה לחשב את הנפח לפני הנתונים האלה, אתה יכול למצוא אותו באינטרנט או במפרט רכב פשוט.

פורסם

כנס לאתר מגזין אוטו, יש שם אפשרות להשוואת רכבים עם כל נתוני היצרן כולל נפח תא מטען ומחירים.

פורסם

לנו יש גם את הקורולה החדשה 2014 GLI ויש לה תא מטען גדול (452 ליטר) , למרות שיש עוד הרבה אופציות טובות שלדעתי הטובות ביותר מבחנית גודל : סקודה אוקטביה / רנו פלואנס המומלצות !

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

הבהרה:

אני לא מבקש המלצות לקניית רכב.

אני מחפש את המידות הספציפיות שבתמונה והם קיימים רק באופן חלקי בדפי הנתונים של היצרן/ יבואן.

אז אני מודה מראש למי שיש ברשותו מכונית מהרשימה/ נפוצה אחרת ששכחתי ויכול למדוד מידות- במיוחד עומק תא המטען וההפרש בין שפת הטעינה ורצפת תא המטען.

תודה שוב

פורסם

היי חברים.

אני מנסה שוב, אולי תוכלו לעזור בסופ"ש בזמן שאתם שוטיפים את האוטו.

אני זקוק למידות שציינתי בתמונה ולא התלחתי להשיג ברשת.

מודה לכם מראש.

פורסם

יש את כל הפרטים באתר "אוטו" בנוסף יש ברשותי את קטלוג 2013 של מגזין אוטו בו מפורטות רוב המידות שאתה מחפש

צור קשר בפרטי אני אוכל לסייע לך

S2k4life

"S2000, Its not a car Its a life style"

פורסם
יש את כל הפרטים באתר "אוטו" בנוסף יש ברשותי את קטלוג 2013 של מגזין אוטו בו מפורטות רוב המידות שאתה מחפש

צור קשר בפרטי אני אוכל לסייע לך

תודה.

חיפשתי באתר של אוטו וגם באתרי היצרן ולא מצאתי שם את המידות שאני מחפש.

יש שם רק נפח תא מטען ואני צריך מידות אורך/ רוחב/ גבה/ גובה שפת טעינה/ ההפרש בין שפת הטעינה לרצפת התא.

יש את המידות הללו בקטלוג?

אם יש פה מישהו שיכול למדוד לי ברכב שלו אני אשמח ואודה לו.

אולי המידות מופיעות בספר הרכב?

אם יש עוד לינק למאגר מידע, אשמח גם.

תודה מראש

פורסם

אני עשיתי מדידות של כלי רכב, בעיקר סטיישן, אבל גם של טויוטה קורולה והונדה סיוויק (בשני המרכבים), אבל לא של מזדה 3, ובשנתונים של 2011. בדקתי עומק, רוחב וגובה תא המטען (מידות A, B ו-C אצלך).

אכן במרבית אתרי הרכב אין אזכור למידות הללו. באתר Avto-Review הרוסי יש את המדידות הכי מפורטות שראיתי עד עכשיו (שכוללות גם את גובה סף ההטענה מהרצפה). תוכל לחפש את שם הדגם באנגלית ולהסתדר מהתמונות גם אם אינך קורא רוסית. המידות מופיעות על תמונות של הרכב בתחתית הכתבות. לדוגמה, מזדה 3 דור ישן.

פורסם
אני עשיתי מדידות של כלי רכב, בעיקר סטיישן, אבל גם של טויוטה קורולה והונדה סיוויק (בשני המרכבים), אבל לא של מזדה 3, ובשנתונים של 2011. בדקתי עומק, רוחב וגובה תא המטען (מידות A, B ו-C אצלך).

אכן במרבית אתרי הרכב אין אזכור למידות הללו. באתר Avto-Review הרוסי יש את המדידות הכי מפורטות שראיתי עד עכשיו (שכוללות גם את גובה סף ההטענה מהרצפה). תוכל לחפש את שם הדגם באנגלית ולהסתדר מהתמונות גם אם אינך קורא רוסית. המידות מופיעות על תמונות של הרכב בתחתית הכתבות. לדוגמה, מזדה 3 דור ישן.

תודה רבה

• תוכן חדש...