Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה ברנש שפשף לי את האוטו בפגוש ובקשת גלגל אחורית שמאלית עצרתי בצד אחרי מטר והוא המשיך ליסוע ולא ראיתי אותו יותר.

יש לי את המספר של האוטו וצילום של האוטו בוידאו.

יש לי שפשוף ושחור על הפגוש ויכול להיות שהכל ירד עם פוליש ווקס, לא ראיתי עיקום בפח, אבל מי יודע אחרי שאני אנקה את האזור. מה כדאי לעשות?

לצלם את האוטו לפני ואחרי פוליש לראות אם יש פגיעה יותר חמורה.

איפה אפשר להגיש תלונה במשטרה לקבלת פרטים של האידיוט? האם זה משנה באיזה עיר?

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

לפני הכל תגיש תלונה במשטרה ובקש מהם את פרטי בעל הרכב.

בתור שלב ביניים במקומך הייתי עושה פוליש ובודק אם זה הכול, אם כן חבל על הזמן שלך למרות שזה מעצבן.

אם החלטת לדרוש את המגיע לך- יוצר קשר עם הבחור ושולח מכתב בדואר רשום בה מפרט הכול ודורש סכום כסף X עד תאריך Y.

שילם- סבבה. לא שילם- תביעות קטנות.

פורסם

אוסיף מניסיוני המר - לתביעות קטנות לא מספיק דוח שמאי, צריך דוח של בוחן תנועה אם אתה לא רוצה שזה יגיע למצב של גרסה מול גרסה.

פורסם

יש אפשרות לקרוא לבוחן תנועה לתאונה ללא נפגעים? אני בספק.

פורסם
יש אפשרות לקרוא לבוחן תנועה לתאונה ללא נפגעים? אני בספק.

אף בוחן תנועה לא יגיע לרכב שלך. אתה מגיש תלונה על תאונת נזק אם הפרטים שיש לך ולאחר זמן מקבל את פרטי הפוגע, אם הסתדרת איתו מה טוב אם לא תצלם תגיש תביעה לתביעות קטנות לאחר שלקחת הצעת מחיר לתיקון והכול יהיה בסדר,

גם לי היה אותו סיפור לא הייתי צריך שמאי וגם לא בוחן וקיבלתי את מלא הנזק.

שיהיה לך בהצלחה.

• ספונסר פורום
פורסם

תגיש תלונה במשטרה ,תן להם את פרטי הרכב כדי שהם יתנו לך את הפרטים של בעל הרכב .

בעיניין התביעה ,וגובה הנזק אצלך ,תתקשר אלי 0546999223 אנסה לעזור לך .

גם אך תצתרך לערב את חברת הביטוח שלך ,אם יש מקיף כמובן .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

הי

על פניו, בדרך כלל מיותר להתעסק עם תביעות קטנות בגלל שפשוף. (פגיעה קטנה+מצב של גרסה מול גרסה לא יטיב עמך מול שופט).

מה שכן, ללכת למוסך לבדוק מה באמת הנזק ולקבל הצעת מחיר לתיקון. אם יש מקום לתביעה אז להטריח את עצמך ללכת לתחנת משטרה ולדווח על 'פגע וברח'. החוקר אמור לתת לך את הפרטים של בעל הרכב (שם+ת.ז+כתובת) ואז תוכל לשלוח מכתב בקשה לתשלום עם הערכת תיקון הנזק.

טיפ - אם אתה עובד עם סוכן ביטוח, כדאי לך לדבר איתו ולבקש שהמכתב יישלח מטעם חברת הביטוח, זה פשוט נראה יותר רציני וכן, גם יותר מאיים.

פורסם

סוף כל סוף התפנתי לנקות את הפגוש והקשת ולראות מה מצבי, אז יש כמה שריטות עדינות בלכה, ואחרי ווקס מי שמסתכל כמעט לא רואה אותם, בנוסף הפגוש יושב חזק ולא נשבר שוב דבר.

אז יצאתי בזול, והגבר גבר שפגע וברח כנראה ימשיך לפגוע ולברוח, מקווה שלא יעשה את זה לאיזה ילד.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תוכן חדש...