Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת רכב יחסית קטן בתקציב של 30K בערך.

משיטוט בפורום ניתן לראות כי הרבה ממליצים על הפונטו גרנדה. עם זאת ברשותי מספר שאלות:

1. הרבה אומרים להתרחק מהרובוטי - האם גם בדגם זה?

2. מאחר ואני לא מכירה את הגיר הזה - במה הוא למעשה שונה? הוא מתפקד כמו אוטומטי לכל דבר ועניין בכל הנוגע לשימוש בידי הנהג, נכון?

ובגדול, אם אני מחפשת רכב קטן וחסכוני יחסית בעלות של בערך 30K, על מה הייתם ממליצים?

תודה לכולם :)

פורסם

בגרנדה זה גיר רובוטי,זה גיר ידני בעיקרון,שרובוט מעביר את ההילוכים,לכן הוא חסכוני,אבל העברת הילוכים יותר מורגשת מאוטומט רגיל.

מבחינתך את מעבירה ל d וזהו,את לא צריכה להעביר הילוכים.

הגיר לא נחשב לשיא האמינות אבל יש לו יתרון של חיסכון,שוב,כמו עם כול גיר צריך מזל.

תבדקי גם את היונדאי גטס ברמת איבזור gls/gli ודייהטסו סריון מ2007 גם אמורה להיכנס לתקציב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התשובה.

האם היית ממליץ על רכב כזה או שהגיר שלו מאוד בעייתי?

את הסיריון פסלתי מזמן. עדיין אני בחורה :) הצורה והפלסטיקיות בפנים מרתיעים ולא מושכים אותי.

באשר לגטס - שמעתי הרבה תלונות יחסית הן באשר לדלק והן באשר לנוחות. היא גם נראית לי פלסטיקית מדי כמו האלטו והסיריון, לדוגמא.

פורסם

בתקציב שלך אין יותר מידי פינוקים,שוב כמו שאמרתי,צריך מזל עם הגיר,כחבילה הגרנדה טובה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה עם פיאט פנדה אוטומט?

אני שומעת על הגרסה הידנית כל הזמן, אך לא על האוטומט.

פורסם

לפנדה גם גיר רובוטי או ידני,אין אוטומט רגיל.

פורסם

תודה על העזרה :)

אני אנסה למצוא חבר קרוב שיש לו את המכונית כדי לנסות ולראות איך הגיר הרובוטי משפיע.

פורסם

אני רק יכול לעזור לך בזה שלא כדאי לך לרכוש גטס בגלל צריכת הדלק המוגזמת שלו.

בהצלחה

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

צריכת דלק זה לא הכול,במידה ולא נוסעים נסועה גדולה.

• תוכן חדש...