Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחשב הנייח עשה את שלו אחרי בערך 6-7 שנים.

זקוק למחשב שיריץ סוליד וורקס בצורה טובה (אחרי הסמטר הזה אני מתחיל פרוייקט סוף ויש שימוש רב בתוכנה) בנוסף הוא צריך להריץ אופיס (לא חושב שיש מחשב שלא יריץ את זה חלק).

אשמח להמלצות לערכות מחשב מומלצות, אם יש משהו ״בנוי״ או הרכבה עצמאית.

מבחינת תקציב, כמה שיותר נמוך יותר טוב. לא מחפש מחשב גיימרים אלא למטרות שציינתי למעלה.

**אין צורך במסך/מקלדת וכו. רק המחשב עצמו.

תודה, בן.

Got To love It

פורסם

פנה לידידנו TheWolf. לדעתי כל מחשב בסיסי יעשה את העבודה ואין צורך בתחכום מיוחד, אם כי מתוך מחשבה על המהדורות הבאות יתכן שכדאי להשקיע קצת במחשב יותר מתקדם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

היי,

גם אני סיימתי לימודי מכונות והתעסקתי עם סוליד וכעת נימצא בתהליכי הגנה על הפרוייקט.

מה שאני יכול לאשר לך שאצלי עם מעבד כפול ליבה של אינטל G2020 הסוליד 2013-2014 עובד סבבה + יש אפשרות להפעיל את האצת כרטיס מסך המובנה בתוכנה בטריק קטן ברגיסטרי- המשמעות שחלקים גדולים זזים חלק כי הכרטיס מסך מרנדר אותם ולא עיבוד תוכנה.

אפשרות זאת לרוב זמינה רק בכרטיסים המיקצועיים, אבל אם טריק פשוט אפשר להישתמש גם בכרטיסים הרגילים ואפילו כרטיס מסך המובנה של המעבד שמספיק חזק.

Intel Pentium G3220 יעשה את העבודה, רק פנק את המחשב לפחות ב8GB זיכרון.

solid.jpg

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני מחפש משהו שיריץ את סוליד בצורה חלקה עם הרזולוציה הכי טובה. כולל הרכבות ששם הוא יכול להתקע.

אני לא קטנוני, לא מחפש מחשב ב1000 שקל אבל גם לא משהו ב6000.

שיעשה את העבודה בצורה טובה אבל בלי לקרוע את הכיס.

Got To love It

פורסם

ביקשו ממני בעבודה לקנות מחשב שיריץ סוליד אבל בסוף החליטו לא להשתמש.

התוכנה מריצה את כל העבוודה שלה על כרטיס המסך, אתה לא צריך מעבד חזק.

אבל כרטיס מסך מובנה לא מריץ סילד.

אתה צריך בערך לבקש את כרטיס המסך הכי יקר בחנות בשביל להריץ סיליד, עדיף ATI שחלק גדול מהדגמים שלהם תואמים, כרטיסים של NVIDIA בקושי מתאימים.

יש להם באתר בדיקת תאימות של כרטיסים.

תסמן יצרן מחשב any other vendor

https://www.solidworks.com/sw/support/videocardtesting.html

אייל

פורסם (נערך)

ראה את ההארה שלי, באמצעות שינוי קטן אתה גורם לסוליד לחשוב שיש לך כרטיס מיקצועי והוא נותן לך להישתמש בGPU לOPENGL, אני יכול גם להפעיל REAL VIEW ככה.

לכן גם הכרטיס מסך המובנה במעבד יספק את הסחורה והוא יכול לעבוד יחסית חלק בתוכנה לצרכי הלימודים, לפרוייקטים גדולים זה כבר סיפור אחר לגמרי.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

יש את המחשב הזה בKSP:

http://ksp.co.il/?select=.269..391..7.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16092&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

תמורה טובה לכסף. מעבד i5 מהדור האחרון, לוח אם סביר, 4GB RAM (ממליץ לשפר ל8GB), הרדיסק 500GB (אפשר לשדרג ל1TB תמורת כמה עשרות שקלים, שווה לדעתי). בסך הכול מחשב לא רע בלי לקרוע את הכיס.

אם צריך להוסיף כרטיס מסך - תוסיף. עדיין ייצא לך לא יקר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש שתי אפשרויות:

1. לנסות לעשות hacking על סוליד וורקס שיעבוד עם הכרטיס מסך שלך

2. לקנות כרטיס מסך תואם (fireGL של AMD או קוודרו כלשהו של NVIDIA)

שאר המחשב כמעט לא משנה מעבר למינימום הנ״ל

1. 8 גיגה זיכרון

2. יהיה נחמד SSD אבל ממש לא חובה.

3. מעבד כפול ליבה מודרני (4 ליבות על גבול המיותר)

הקטעים הקשים באמת אגב הם רינדור מודלים.

אייל (lotuselise) ממש לא נכון שצריך את הכרטיס הכי יקר , גם רחוק מאוד מהמציאות.

גם העדיפות לכרטיסי AMD קצת לא ברורה לי פה.

סה״כ - כרטיסי Quadro בסיסיים (400/410) עולים בKSP סביב ה500-600 ש״ח ויריצו כמעט כל דבר עד רמה בינונית של מורכבות (הרבה מעבר לדברים ביתיים) מעולה.

בבקשה - 410 - הכרטיס הבסיסי ביותר של NVIDIA:

http://ksp.co.il/?uin=17331

ובערך 2 רמות מעליו - http://ksp.co.il/?uin=18901

אם זה התחום שאתה מבקש להתעסק בו - שווה לשים כמה שקלים על כרטיס יעודי במקום קומבינות והתעסקות לדעתי.

שים אותו על כל מחשב בסיסי ויש לך תחנת עבודה שבכיף אתה יכול לעבוד איתה על סוליד וורקס.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מצטרף להמלצה לקוואדרו בסיסי. לשרטוטים ומודלים בסיסיים אמור להספיק, אלא אם כן אתה הולך לעשות הרכבות מאוד מסובכות עם המון חלקים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מתעלק על השרשור.

יש לי כרטיס לגיימינג וגם אני צריך לעבוד עם סוליד.

האם יש דרך שאוכל לחבר את כרטיס קוודרו בסיסי במקביל לכרטיס הרגיל ולבחור באיזה מהם להשתמש מתי באופן תוכנתי?

פורסם

אתה לומד בבראודה לא?

שב ב101/104/107, יש שם גם סוליד חינמי וגם מחשבים חזקים דיים וגם חינם. באמת שאני עוד לא התקנתי כלום על המחשב האישי שלי ומסתדר.

משכנתא זה קל

פורסם

אני משתמש במחשבים שבמכללה לסוליד, מהסיבה העיקרית שאם תעבוד בבית או בכל מחשב אחר על גרסת סוליד שונה, אתה עלול להתקל בקשיים להפעיל את הקבצים במחשבי המכללה.

המחשבים אצלנו במכללה לא מהמשובחים שיש, והסוליד עובד סביר עד לאנליזות חוזק ודרישות גרפיות רציניות מידי.

אם אתה מתעקש לעבוד בבית, קודם כל תוודא שאתה עובד עם גרסה שיש במוסד הלימוד, והכי חשוב שיהיה כרטיס מסך טוב, מספיק זיכרון ראם ומעבד סביר. כל השאר בונוס.

אולי באמת שווה רק לשדרג את המחשב שיש ברשותך.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
אתה לומד בבראודה לא?

שב ב101/104/107, יש שם גם סוליד חינמי וגם מחשבים חזקים דיים וגם חינם. באמת שאני עוד לא התקנתי כלום על המחשב האישי שלי ומסתדר.

כן, לומד בבראודה.

יש דברים שאני מעוניין לעשות בבית ולא להיות נניח בחוות מחשבים ליד עוד המון אנשים.

במחשב הנייח בבית יש לי כרטיס מסך ברמה מאוד גבוהה.

העניין הוא כזה, כאשר אני מדליק אותו לפעמים הוא נשאר דולק כמה שעות ואז פתאום עושה לעצמו ריסט, לאחר הריסט הוא נדלק שוב ושוב ישר עושה ריסט או לחילופין המסך נתקע ומשתחרר רק כאשר אני מבצע ריסט. בפעמים אחרות אני יכול להדליק אותו ואחרי כמה דקות הוא כבר נתקע/עושה לעצמו ריסט.

אני לא מומחה במחשבים ויכול לדעת מהיכן נובעת הבעיה אחרת היא מתקן אותה וממשיך עם הקיים. מישהו יכול לתת כיוון? אמרו לי שאולי זה מהכרטיס זיכרון, יתכן?

Got To love It

פורסם
אצלי עם מעבד כפול ליבה של אינטל G2020 הסוליד 2013-2014 עובד סבבה + יש אפשרות להפעיל את האצת כרטיס מסך המובנה בתוכנה בטריק קטן ברגיסטרי- המשמעות שחלקים גדולים זזים חלק כי הכרטיס מסך מרנדר אותם ולא עיבוד תוכנה.

אפשרות זאת לרוב זמינה רק בכרטיסים המיקצועיים, אבל אם טריק פשוט אפשר להישתמש גם בכרטיסים הרגילים ואפילו כרטיס מסך המובנה של המעבד שמספיק חזק.

מה הטריק הזה?

אם עדיף לך, אפשר לשלוח לי בהודעה פרטית.

תודה

יהודה

פורסם (נערך)

[video=youtube;qn6KqlvE-Dg]

הטריק דומה גם בכרטיסי NV וAMD, פשוט משנים את סביבת העבודה בכרטיס המותקן במחשב ואז התוכנה טסה יחסית כי כבר הכל מתחיל לעבוד ע"י האצת חומרה של הכרטיס מסך ולא האצת תוכנה הסופר איטית.

אצלי הG2020 הכרטיס מסך הוא INTEL HD GRAPHICS ושיניתי גם ל10000009.

יש עוד טריק גם להפעלת הREAL VIEW, אני כבר לא זוכר אותה ומה קורה עם גירסת 2014 כרגע, אבל בשמנו עבדתי ככה עם כרטיס מסך מיושן 8500GT של NV.

• תוכן חדש...