Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מומחה במחשבים ויכול לדעת מהיכן נובעת הבעיה אחרת היא מתקן אותה וממשיך עם הקיים. מישהו יכול לתת כיוון? אמרו לי שאולי זה מהכרטיס זיכרון, יתכן?

אם לא רחוק לך,

תן גיחה לארז וולף (TheWolf בפורום) לחיפה. הוא כבר יסדר מה שצריך. נמצא ברמת אלמוגי אם אני זוכר נכון.

משכנתא זה קל

פורסם

בערך. הוא נמצא ברמת אלון, במרכז קניות די נטוש שנקרא "דני'ס". חניה ברחוב יגאל אלון, או ברחבה שמחוברת לרחוב אוריאל שלון. צרי לעלות לקומה השניה, החנות בדיוק מול המדרגות.

ממליץ לך לוודא שהוא נמצא בחנות בשעה שבה אתה מתכוון להגיע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הטריק דומה גם בכרטיסי NV וAMD, פשוט משנים את סביבת העבודה בכרטיס המותקן במחשב ואז התוכנה טסה יחסית כי כבר הכל מתחיל לעבוד ע"י האצת חומרה של הכרטיס מסך ולא האצת תוכנה הסופר איטית.

אצלי הG2020 הכרטיס מסך הוא INTEL HD GRAPHICS ושיניתי גם ל10000009.

יש עוד טריק גם להפעלת הREAL VIEW, אני כבר לא זוכר אותה ומה קורה עם גירסת 2014 כרגע, אבל בשמנו עבדתי ככה עם כרטיס מסך מיושן 8500GT של .

תודה

יהודה

פורסם

היום יצא לי לעבוד עם תכנת אוטוקאד על מחשב עם מעבד G2030, וצמחו לי קרניים מהאיטיות של המחשב (מזל שהוא לא שלי).

יש 4GB זיכרון, דיסק קשיח של טושיבה (עם דירוג סביר ע"פ אמאזון והדירוג של ווינדוס).

אנסה ליישם את השיטה שהביאו כאן לגבי האצת הכרטיס המסך המובנה ואדווח באם מורגש שינוי.

ייתכן והאיטיות בראש שלי מפני שבמחשב הנייד שיש לי, עם מעבד i5, כרטיס מסך מסוג NVS-5200M, זיכרון בגודל 8GB, וכונן פלאש של סמסונג 250 ג'יגה שעושה את החוויה להרבה יותר טובה, גם בעומס עבודה גבוה בתכנה (אני מתזז הרבה עם התכנה).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

זה ברור שזה בגלל ההפעלה של ההאצת חומרה.

אין קשר בין הביצועים לפני ואחרי מרוב שהם יהיו רחוקים אחד מהשני.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...