Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי במודעה בעיתון על מבצע לרגל יום העצמאות בחברת באדג'ט. לפי המבצע, החברה מציעה פורד פוקוס 2009 ב-40 אלף שקל.

מבירור קצר שערכתי, הרכבים המוצעים הינם מליסינג ולא השכרה.

עכשיו, אני לא מבין גדול במכוניות, אבל אני מחפש זמן מה רכב לנסיעות עירוניות שישרת זוג עם תינוק, ושיהיה אמין, בטיחותי, זול וחסכוני.

על פניו, נשמע שפוקוס מתאימה לדרישות, לא?

ועוד שאלה- בהנחה שהרכבים המוצעים לא עברו קילומטראז חריג מאוד ו/או בעלי בעיות מכניות קשות, האם המחיר לא "טוב מידי"? - יש פה משהו שאני מפספס?

פורסם

קרא את האותיות הקטנות. האם זה "החל מ-"? בדוק את המחיר במחירון עם הפחתת הליסינג וקיזוז הנסועה (בהנחה כי לא היו תאונות).

פורסם

אכן סביר להניח שזה החל מ40 אלף ש"ח,

בכל מקרה זה לא סתם זול, כנראה שהק"מ מאוד גבוה, או שהרכבים לא במצב כל כך טוב.

אגב, זה זול גם כי כנראה הרכבים עומדים להם הרבה זמן. בדרך כלל רכב ליסינג מחזיקים למשך 3 שנים,

אז זה חשוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בתור אחד שעובד באחת מחברות הליסינג הגדולות אני יכול להגיד לך בוודאות שזה או רכב עמוס קילומטרים או עם תאונה מה שמוגדר "כקצה שילדה "....

אין מתנות חינם .

אני מכרתי אחת כזאת השבוע 2009 (דצמבר )ע 81,000 קילומטר נקיה מתאונות ב50K......

פורסם
בתור אחד שעובד באחת מחברות הליסינג הגדולות אני יכול להגיד לך בוודאות שזה או רכב עמוס קילומטרים או עם תאונה מה שמוגדר "כקצה שילדה "....

אין מתנות חינם .

אני מכרתי אחת כזאת השבוע 2009 (דצמבר )ע 81,000 קילומטר נקיה מתאונות ב50K......

אוקיי. ובאופן כללי הרכב מתאים לדרישות שלי? אמינה, בטיחותית, חסכונית ומתאימה לזוג עם תינוק?

פורסם

חסכונית - לא.

אגב היא בין המשפחתיות החלשות, מנוע 1.6 עם 100 כ"ס, כשחלק לא קטן מהמתחרות באותה תקופה היו כבר 120-125 כ"ס.

לזוג עם תינוק אפשר להסתדר עם סופר מיני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)
אוקיי. ובאופן כללי הרכב מתאים לדרישות שלי? אמינה, בטיחותית, חסכונית ומתאימה לזוג עם תינוק?

בהחלט אמינה ומרווחת באופן יחסי לצרכים שלך , צריכת הדלק מעט גבוהה (אם אתה לא נוסע מעל הממוצע אז אפשר לחיות עם זה)למקובל היום והרכב מרגיש חלש ומעט אנמי ....בכל מקרה אני חושב שלצרכים שלך וכמובן עם מגבלות התקציב פוקוס בהחלט תעשה את העבודה .

אופציה נוספת שיכולה לעניין אותך זה מיצובישי לאנסר החדשה 1.5 סמ"ק בשנתונים של 2009-10 , תפגין אמינות מופלגת עם צריכת דלק וביצועים דומים לפוקס.

עריכה אחרונה על ידי נירביץ
פורסם

אתה מכוון לא נכון.

זוג עם תינוק יכול להסתדר עם סופר מיני - ושם אתה תקבל יותר ערך לכסף שלך, זה אומר שאותם 40K יקנו לך רכב צעיר יותר, עם פחות ק"מ - וזה בלי להזכיר את צריכת הדלק העדיפה.

פורסם

התקציב שלי הוא לא 40, הוא 60. פשוט נתקלתי במודעה בעיתון, ואמרתי לעצמי שאם יש רכב ב- 40 שעונה לדרישות שלי, למה לשלם עוד 20?

התכנון המקורי שלי היה i20, אבל מטריד אותי קצת התא מטען הקטן (לא כל עגלה נכנסת), ואיך היא תתפקד בעליות עם שני מבוגרים (אנחנו מידי פעם נוסעים לטייל בצפון).

מבחינת צריכת דלק, הבנתי שהצריכה של פורד היא בערך 11 ק"מ לליטר, שזה לא נופל בהרבה מהצריכה האמיתית של i20....

פורסם

אז תרכוש משהו קצת יותר חסכוני מיונדאי I20.

יש לך רכבים כמו סוזוקי ספלאש, סוויפט, רנו קליאו ועוד רבים שנכנסים בתקציב המכובד מאוד שלך, ויתנו לך מענה מוצלח גם בגיזרת צריכת הדלק.

לגבי העגלה - עדיף לקנות עגלה שמתאימה לרכב מאשר לקנות רכב שמתאים לעגלה.

פורסם
התקציב שלי הוא לא 40, הוא 60. פשוט נתקלתי במודעה בעיתון, ואמרתי לעצמי שאם יש רכב ב- 40 שעונה לדרישות שלי, למה לשלם עוד 20?

התכנון המקורי שלי היה i20, אבל מטריד אותי קצת התא מטען הקטן (לא כל עגלה נכנסת), ואיך היא תתפקד בעליות עם שני מבוגרים (אנחנו מידי פעם נוסעים לטייל בצפון).

מבחינת צריכת דלק, הבנתי שהצריכה של פורד היא בערך 11 ק"מ לליטר, שזה לא נופל בהרבה מהצריכה האמיתית של i20....

הi20 עושה בעיר בסביבות 1:12-1:13.

זה אומר שמשולב אפשר להגיע איתה ל1:14-1:15.

הפורד עושה 1:11 משולב. האם זה נשמע לך דומה? לדעתי לא.

הi20 סוחבת מספיק טוב בעליות. היא לא כזאת חלשה.

פורסם
אז תרכוש משהו קצת יותר חסכוני מיונדאי I20.

יש לך רכבים כמו סוזוקי ספלאש, סוויפט, רנו קליאו ועוד רבים שנכנסים בתקציב המכובד מאוד שלך, ויתנו לך מענה מוצלח גם בגיזרת צריכת הדלק.

לגבי העגלה - עדיף לקנות עגלה שמתאימה לרכב מאשר לקנות רכב שמתאים לעגלה.

נו באמת ?סוזוקי ספלאש ? ראית את תא המטען שם ?בשביל מה לרכוש סופר מיני עם תא מטען בעייתי אם אפשר כבר לרכוש משפחתית ? מה ההבדלים בדלק ? 100 שקל בחודש ? אם ירצה לרדת לאילת ולהכניס עגלה עם מזוודה הוא בבעיה ....

עוד שנה יהיה ילד נוסף ואז מה ? למכור את הסופר מיני לקנות משפחתית ? לא חסרות משפחתיות טובות בתקציב שלו , הסופר מיני לא באמת חסכוניות ולדעתי הוא הכיוון שלו צריך להיות משפחתית ולא משהו אחר .

פורסם
נו באמת ?סוזוקי ספלאש ? ראית את תא המטען שם ?בשביל מה לרכוש סופר מיני עם תא מטען בעייתי אם אפשר כבר לרכוש משפחתית ? מה ההבדלים בדלק ? 100 שקל בחודש ? אם ירצה לרדת לאילת ולהכניס עגלה עם מזוודה הוא בבעיה ....

עוד שנה יהיה ילד נוסף ואז מה ? למכור את הסופר מיני לקנות משפחתית ? לא חסרות משפחתיות טובות בתקציב שלו , הסופר מיני לא באמת חסכוניות ולדעתי הוא הכיוון שלו צריך להיות משפחתית ולא משהו אחר .

באנה, איזה אוסף של קשקושים.

הסופר מיני לא באמת חסכוניות? אתה עושה צחוק? מדובר בהפרשים של אלפי שקלים בשנה - רכב שעושה 1:14 מול רכב שעושה 1:10 חוסך, במקרה שנוסעים 20 אלף ק"מ בשנה, סביבות 3000 ש"ח בדלק. זה לא כסף?

לאורך 5 שנים שבנאדם מחזיק רכב, זה יוצא 15 אלף ש"ח במהלך התקופה. תוסיף על זה אגרת רישוי גבוהה יותר, חלפים יקרים יותר - ותגיע בכיף ל-20 אלף ש"ח לאורך תקופה של 5 שנים של אחזקת סופר מיני מול משפחתית בגודל מלא.

אם ירצה לרדת לאילת (למה שהוא ירצה לעשות את זה?) הוא יכול לשכור רכב מסוג C4 פיקאסו...

כמו כן תוסיף להוצאות המיותרות גם תא מטען מיותר שמלא רוב הזמן בזבל (כי הפעם היחידה שהוא אשכרה בשימוש זה בנסיעה המיותרת לאילת, במקום לכל מקום אחר, זול בהרבה, בחו"ל) - וכמובן חניות רבות שאתה לא יכול להיכנס אליהן כי אתה נוסע ברכב רחב יותר וארוך יותר.

בקיצור - יש סיבה טובה מאוד שגזרת המכוניות הקטנות תופסת כבר מעל 10% מהשוק הכללי, וכנראה שהאחוזים גבוהים בהרבה אם לוקחים בחשבון איזה רכבים נמכרו לפרטיים ואיזה רכבים נמכרו לליסינג.

אנשים קונים רכבים שמתאימים לחיי היום יום ולצרכים שלהם, ואם הצרכים לא מכתיבים בגאז' ענק, אז אין סיבה לרכוש רכב כזה.

פורסם

אליצור - כאב לאחד עם שאיפה להרחיב את המשפחה

עד לפני שבועיים היה לי 206, עגלה נכנסה בבגאז' בקושי ,טיולון בקלות.

תנסה למצוא משהו בסגנון או אולי להגדיל לכיוון רכב כלשהו עם 5 דלתות.

אתה בהחלט לא צריך סדאן עם 4 דלתות.

Peugeot  5008 2023 

• תוכן חדש...