Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אבא שלי חרט בשמשה עם השעון שלו די עמוק ואני תוהה מה האפשרויות שלי חוץ מהחלפת השמשה.

ניתן לעשות משהו או שהמצב אבוד?

תודה לעוזרים.

10294261_758870960800428_2263180440490575798_n.jpg10330292_758870910800433_7912367626020038646_n.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש ביטוח שמשות אבל אבא שלי לא סומך על עבודה שהיא לא "מקורית".

אי אפשר לעשות משהו בסגנון שלייף או מילוי?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• אחראי פורום
פורסם

איזה שעון יש לון? :shock:

שמעתי על מקום בנתניה שעושה תיקוני סדקים מקומיים, לא זוכר פרטים מדוייקים אבל פורסמו

פה תמונות פעם. עשה חיפוש.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שעון יקר :wink:

ביצעתי חיפוש ומצאתי רק מקום שנקרא "קארגלס" שכנראה מתעסק בזה.

ראיתי הרבה המלצות על כל מיני ערכות מEBAY,הערכות עובדות או שזה סתם שטויות?

פורסם

גם לי יצא לשרוט ככה עם זרוע של מגב בלי המגב. וידאתי שזה לא מסתיר בנסיעה אז לא שווה לתקן. אנחנו כבר בשנת 2014, מקווה שיגיע יצרן שיקשט את השמשה במין שכבה שתמנע שריטות עמוקות.

פורסם

שריטות בשמשה זה באסה.

עדיף שמשה חליפית מאשר שמשה שרוטה.

פה בדרום יש לי מקום שאני די מכיר, יש להם ניסיון של כמה עשרות טובות רק בכל מה שקשור לזגגות לרכב ככה שמהבחינה הזאת הייתי מחליף כי יש מי שיעשה את העבודה טוב.

פורסם

שמעתי ביקורות לא טובות על שמשות חליפיות וגם יש סיכון שהעבודה לא תבוצע בצורה מקצועית. אולי כבר עדיף לחיות עם מה שיש :mm_sad:

פורסם

נסה לבדוק עם יעקב אלטר בפתח תקווה, הוא יודע להעלים כל מיני שריטות ממשטחים שונים, יכול להיות שהוא יוכל לעזור לך עם זה.

• תוכן חדש...