Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BOXEE BOX או דונגל אנדרויד QUAD CORE?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי אופציה להשיג את הסטרימר BOXEE BOX מחבר יד שניה ב 450 ש""ח (מחיר חדש 1000)

האם עדיף לקנות כבר דונגל אנדרויד עם מעבד מרובע ליבות או שהבוקסי יספק לי את הסחורה? מה שחשוב לי זה שזה יהיה על תקן "מחשב" שמחובר תמיד לטלויזיה.

על פניו עושה לי רושם מאוד של קניה..

האם יש ממליצים במחיר הנ"ל?

Opel Adam S 2017

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי יש בוקסי בוקס מאז שהוא יצא בערך, ואני מאד אוהב אותו. הוא עובד יפה, יציב, עם קיר סרטים (ג'ובוקס) אוטומטי, עובד מצויין בWIFI עם FHD.

בקיצור - להזרמת סרטים הוא מצויין. גם תומך בתלת מימד SBS עם תרגום חיצוני שאין הרבה כאלה.

אבל - זה לא 'מחשב', כן, יש לו דפדפן, אבל זה לא ממש ריאלי להשתמש בו. יש לו המון אפליקציות של תוכן און ליין, לא הכל עובד או יציב במיוחד,

ואין כבר עדכונים לתוכנה. לשיקולך..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יש לי 2. עובדים יפה.החיסרון הוא שה navi x כבר לא עובד וזה מספר שנים לאחר שה navi xtreme חדל מלהתקיים

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

בתיקווה שהדואר יחזור לשרת את האזרחים, אני אמור לקבל את הTV BOX שמוגדר כרגע לחזק ביותר בשוק:

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Vega-Elite-S89-Quad-Core-Android-4-4-OS-TV-BOX-Amlogic-S802-2-0GHz-2G-8G-Bluetooth4-0-2-4G-wifi-XBMC--Black-324693.html

שאקבל אותו אפרסם סקירה בע"ה-אז אולי שווה ל לחכות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

יש לי אופציה לקחת אותו בימים הקרובים בגלל זה ההתלבטות.

מבחינת ממשק / תמיכה / יש טעם בכלל לקחת אותו? כי ב 100 דולר אני מביא כמו שכתבתי בכותרת- דונגל אנדרויד..חזק יחסית.

האם ה BOXEE טוב לסרטים 1080 (לא צפייה ישירה כי אני לא רואה ככה בכלל) ולתמיכה של תיקיות מהמחשב ל BOXEE ישירות?

המחשב שהיא הוא מעין תיקיית סרטים, הבנתי שאפשר לשתף ב BT או WIFI ישירות אל ה BOXEE ואז אני רואה את כל הסרטים תמונות ושא

Opel Adam S 2017

פורסם
אתה "מביא" דונגל אנדרואיד מרובע ליבות ב 55 דולר...

http://www.aliexpress.com/item/Quad-core-Rk3188-CX-919-II-mini-pc-twin-Dual-wifi-antenna-android-4-2-2/1211905820.html

אליבאבא, אתה יכול לפרט מה הדבר הזה עושה? אם יש לי LCD של 60' בסלון ואני רוצה לראות סרטים בFHD אני יכול להוריד את הסרט עם הכתוביות למחשב, להעביר לדבר הזה, לתקוע בUSB של הטלוויזיה ולנגן? תודה!

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

הדבר הזה עושה מה שסמארטפון האנדרואיד שלך עושה,

פשוט המסך שלו זה המסך טלויזיה שלך.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זה נכנס לhdmi לא ל usb. זה תכלב טאבלט אנדרואיד בלי מסך, המסך שלו הוא הטלוויזיה ומחברים לו עכבר אלחוטי או רגיל לשליטה

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בא נבהיר כמה דברים להסר הספק , המעבד בבוקסי בוקס רחוק מלהיות חלש או מקביל לarm מרובע ליבה - זה אינטל אטום שכשמשווים עדיין יותר חזק מרוב האנדרואידים.

הוא מנגן 1080P בקלות , תומך בתלת מימד בקלות , מעביר סרטים ברשת הביתית מעולה (ועושה אחלה קיטלוג למדיה - מביא כתוביות , תקצירים , פרומואים ומה לא) וממשיכה לו תמיכה לא רעה של הקהילה עכשיו שאין יותר תמיכה רשמית.

רוב הדונגלים שאני ראית (גם מרובעי הליבה החדשים) ממש לא בכיוון או באיכות שקרובה לבוקסי בוקס.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
אליבאבא, אתה יכול לפרט מה הדבר הזה עושה? אם יש לי LCD של 60' בסלון ואני רוצה לראות סרטים בFHD אני יכול להוריד את הסרט עם הכתוביות למחשב, להעביר לדבר הזה, לתקוע בUSB של הטלוויזיה ולנגן? תודה!

בחלק מהטלביזיות אפשר לעשות את זה עם דיסק און קי רגיל

חלק לא קוראים תרגום בעברית

+1

ועוד משהו חדש: מעכשיו לכולנו בסלון יהיה זונה! :-).

http://www.geektime.co.il/new-popcorn-time-alternative/

הורדתי אבל הזונה לאנדרואיד ברוסית בלבד.

ואל תאשימו אותי בגזענות

עריכה אחרונה על ידי LotusElise

אייל

פורסם
בא נבהיר כמה דברים להסר הספק , המעבד בבוקסי בוקס רחוק מלהיות חלש או מקביל לarm מרובע ליבה - זה אינטל אטום שכשמשווים עדיין יותר חזק מרוב האנדרואידים.

הוא מנגן 1080P בקלות , תומך בתלת מימד בקלות , מעביר סרטים ברשת הביתית מעולה (ועושה אחלה קיטלוג למדיה - מביא כתוביות , תקצירים , פרומואים ומה לא) וממשיכה לו תמיכה לא רעה של הקהילה עכשיו שאין יותר תמיכה רשמית.

רוב הדונגלים שאני ראית (גם מרובעי הליבה החדשים) ממש לא בכיוון או באיכות שקרובה לבוקסי בוקס.

ליביו

זו בעקרון התשובה שחיפשתי

תודה רבה, אני אקח את המכשיר (חדש לגמרי)

:)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...