Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי יונדאי I30 שנת 2008 נפח 2000 שרכשתי לפני חודש ימים במצב שמור, אבל מספר בעיות קטנות:

1.רעש מהשסתומים כל זמן הנהיגה בעיקר במאמץ ,עשיתי לו טיפול במוסך מורשה רצועות (טיימינג) ופילטרים שמנים ,אך הרעש עדיין קיים . במוסך אמרו לי שזה כלום ואני חושב שלא כל כך הקדישו לזה מאמץ כי כן ניתן לשמוע את הרעש יחד היטב יחד אם זאת בספר הרכב גם מצוין לעשות כיוון שסתומים כל זמן מסוים! האם זה תקני או לא ?

2 שאלה נוספת הגומייה של הגג נפתח קצת בלוי והחל להתפורר בחלק האחורי . ביררתי ונאמר לי כי אין לזה חלק חילופי בחברה אלא לגשת לזגג ושינסה לסדר את זה . האם יש למישהו אולי פתרון כל שהוא?

בתודה.

פורסם

אך החליפו לך משהו שאין כמו טיימינג :)

בכל אופן כיוון שסתומים הינו הידראולי-ניתן לבצע פלשינג לבוצה במנוע ושימוש בשמן מנוע איכותי + נסיון להעלות צמיגות ל5W40

פורסם (נערך)

כמה ק"מ עבר הרכב ?

האם הרעש נשמע רק בעמידה ? (או רק בנסיעה / נסיעה מאומצת)

האם זה רעש של כעין נקישות / תקתוקים ?

לעניין הגומיה - האם ניסית למצוא אחת ברכב לפירוק ?

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

בדגמים של i30 1600 ורודסטאר אתה צודק יש שרשרת אבל בI 30 2000 יש רצועה בוודאות כי עמדתי לידו בזמן שהוא פירק את הטיימינג וכן עשו פלאשינג ( חוייבתי אבל לא הייתי בזמן הזה )והשמן שהוסף הוא 5w 40 כי מה שנשאר שמרתי אצלי ובדקתי

******הערת הנהלה:

אצלנו באתר חובה לכתוב עם סימני פיסוק. בבקשה להקפיד להבא. גלישה נעימה!

פורסם

הרכב עבר 58000 וזה אותנטי כי בדקתי גם בחברה .הרעש נשמע בנסיעה רגילה בעמידה המנוע קצת מגמגם ורועד עד כדי שאפשר להרגיש גם בתוך הרכב גם במישור ועוד יותר במאמץ נקישות מהמנוע במידה ואני מרפה מדוושת הגז אז הרעש פוחת כמאת לגמרה.

דבר נוסף שלא ציינתי מספר פעמיים כבר נכבה לי הרכב נניח בפניית פרסה או בפקק תנועה .

בעניין הגומיה לא חיפשתי מפרוק עדיין כי אני לא בטוח האם ניתן לפרק אותה בכלל.

• תוכן חדש...