Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ימין:

http://skodadop.com/en/rapid-/eksterer-rapid/ksenonovaya-fara-skoda-rapid-original-pravaya-5jb941018a.html

שמאל:

http://skodadop.com/en/rapid-/eksterer-rapid/ksenonovaya-fara-skoda-rapid-original-levaya-5jb941017a.html

לאחר משלוח, המחיר הוא 18,485 לפי המטבע הצ'כי ו - 3234 בתרגום לשקלים.

שאלות:

1. הדגם בארץ לא נמכר ואפילו לא קיימת אופציה לעדשות, האם זו מהווה בעיה? האם לרדת מהעניין?

2. הבנתי שהפנסים אמורים לעמוד בתקן מסוים, אני בטוח שהם עומדים בו משום שזהו מוצר אירופאי והתקן אירופאי, אבל בכל זאת, איך מוודאים?

3. מכס ושאר הצדיקים, במידה ואני מזמין לאחר שווידאתי את חוקיות החלקים וכו', כמה אצטרך לשלם לשודדים בנוסך ל3234 ש"ח שכבר שילמתי על המוצר? האם אצטרך להתעסק בבירוקרטיה ולנסוע לכל מיני משרדים של הממשלה בשביל לשחרר את המוצר מהמכס וכדומה?

אשמח אם יש כאן מישהו שהזמין פנסים ועבר את התהליך ויוכל להדריך אותי, תודה רבה!

פורסם

1. לא אמורה להיות בעיה ככל הידוע לי, אבל מבירור עם עמיל מכס במידה ויחליטו על כך במכס, תצטרך להוציא אישור ממשרד התחבורה על כך.

2. הפנסים אמורים לעמוד בתקן E, האות E אמורה להיות מוטבעת בחלק האחורי של הפנס בדרך כלל.

3. כשאני הזמנתי פנסים (אחוריים אמנם) לרכב שלי, המשלוח הגיע ישירות לסניף הדואר הקרוב ביותר אלי והייתי צריך לשלם תוספת מכס (או שזה מע"מ, זה היה בסביבות 17 אחוז בערך מססכום המקורי).

פורסם
1. לא אמורה להיות בעיה ככל הידוע לי, אבל מבירור עם עמיל מכס במידה ויחליטו על כך במכס, תצטרך להוציא אישור ממשרד התחבורה על כך.

2. הפנסים אמורים לעמוד בתקן E, האות E אמורה להיות מוטבעת בחלק האחורי של הפנס בדרך כלל.

3. כשאני הזמנתי פנסים (אחוריים אמנם) לרכב שלי, המשלוח הגיע ישירות לסניף הדואר הקרוב ביותר אלי והייתי צריך לשלם תוספת מכס (או שזה מע"מ, זה היה בסביבות 17 אחוז בערך מססכום המקורי).

זאת אומרת 3234 (שזה הסכום כולל משלוח) + 17% וזהו?

פורסם

כן זה היחס שאני שילמתי, מחיר הפנסים כולל משלוח + מכס/מע"מ אבל זה במידה ולא תידרש להוציא אישורים וטירטורים אחרים.

עדיף שתמתין לשמוע מעוד משתמשים בכדי שתוכל ללמוד גם מהניסיון שלהם.

פורסם

מהניסיון שלי, מס על חלקי רכב הוא כ48% מסכום החשבונית /עסקה, (כולל המשלוח!).

וזה לא כולל עמלות שקר מסביב.

כל חבילה שהזמנתי, או שהחבילה עברה ללא תשלום מיסים, או תשלום מיסים בשיעור שציינתי לעיל, או במקרה הגרוע - מיסים + פרוצדורה מול משרד התחבורה לשחרור החבילה.

אני לא מעודכן ביחס לרשימת השחרור המהיר של הפריטים, אך אם פנסים מופיעים שם, אתה לא אמור להתקל בבעיות פרוצדורליות.

M-TECH E46

• תוכן חדש...