Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

אני גר בשכונה ברמת גן שלפני חודש בערך סיימו לבנות בה בניין חדש.

לא אספר כמה עכשיו אנחנו סובלים ממצוקת חניה.

בקיצור, לבניין החדש יש מדרכה רחבה שאם רכב מחנה עליה יש עוד מעבר לעגלת תאומים ואף יותר מכף(בנוסף לכמה יציאות שיש בנוסף).

סוף שבוע באתי הביתה לישון קצת וחניתי את רכבי על המדרכה.

באמצע השינה אני שומע בום וחשבתי שמישהו נכנס לי ברכב. אני פותח את החלון ורואה אישה עם שני ילדים קטנים מהבניין החדש דופקת לי את הוישרים! הכוונה שהיא באה להרים את הוישרים ולהעמיד אותם כנראה ומה שיצא שהוישר הסתובב ונדפק בשמשה של הרכב ויצר את הרעש.

מהר התלבשתי ורצתי החוצה ושואל אותה באיזה זכות היא נוגעת לי ברכב ומראה לה את המעבר הרחב שיש שם שלא מפריע באמת לאף אחד.

והאישה עונה לי בלי למצמץ: "מה נראה לך שאתה חוסם לי את המדרכה?" וכאן פשוט רתחתי וצרחתי עליה ליד ילדיה הקטנים.

יש לציין שסבא שלי היה עד למה שעשתה וחשב בהתחלה שהרכב שלה ושגילה שזה הרכב שלי הוא צרח עליה גם והתקרב אליה

ויכול להיות שהיא נבהלה אבל קיבלה בטחון שבעלה בדיוק יצא עם הרכב (אך לא יצא ממנו

:roll:

) ואמרה לסבא שלי "חכה חכה".

עכשיו השאלה שלי האם יש לי ממה לחשוש? לא מדבר על חבלה ברכב, אלא מבחינה חוקית? (יש לי גם תו נכה)

בנוסף אני מרגיש קצת רע עם עצמי שצעקתי עליה ליד הילדים שלה ושירדתי לרמה הזאת אבל פשוט התרגזתי..

מה הייתם במקומי אם הייתם באותה סיטואציה?

תמיר.

פורסם

תכף יגיעו יפי הנפש ויעשו לך רצח אופי.

הייתי מתנהג בדיוק כמוך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בכל מקום שבו מדרכה המיועדת להליכה (ובמיוחד אם לא מדובר בדרך ללא מוצא)-

לא חונים על המדרכה.

היא צודקת בעיקרון, אבל זה לא מקנה לה את הזכות לגעת לך ברכב, מרגע שהיא עשתה את זה- סביר להניח שגם אני לא הייתי חוסך ממנה את דעתי. אם יש לה משהו להגיד לך, זו בטח לא הדרך.

בשורה התחתונה-אף אחד לא צודק בויכוח הזה ביניכם, ודיון של "אבל מי עוד יותר לא צודק" זה חסר פואנטה.

פורסם

טפשה. במקומה הייתי מתקשר לפיקוח העירוני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השכנה חצופה!

אבל הסיפור שלך לא מזכיר בכלום את הסיפור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?525565-%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%AA-%D7%A4%D7%92%D7%A2-%D7%95%D7%91%D7%A8%D7%97-%D7%A2%D7%9D-%D7%AA%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%93

כלומר, השכנה לא גרמה איזה נזק בלתי הפיך לרכב. צריך לשפוט לפי התנהלות השכנה, מה המשמעות של ה"איומים" שלה, נשמעים לי חסרי משמעות.

לא יודע אם זה חלק מה"רצח אופי" שחזו אבל:

לא אצהיר שמעודי לא החניתי את הרכב על מדרכה (בילדותי אף נגרר לי הרכב למגרש מעבר לכביש בעלות של 610 ש"ח מקוממים, כשעדיין קנסות כאלה היו חוקיים והיוו הכנסה לעיריה).

לי אישית הפריע השילוב של תו-נכה לרכב עם "רצתי החוצה". ברור לי שיתכנו סיבות נוספות (ומצערות) לתו נכה שברכבך, אבל נדמה לי שהפעם הזכרת אותו שלא לצורך. אני הייתי מתבייש לתאר את המקרה בפורום.

פורסם

אתה מוזמן להתקשר. זה אזור עם מצוקת חניה ואני לא היחיד שחנה על המדרכה הזאת אלא עוד שלוש מכוניות. אין קשר בנושא זה לתו נכה

תמיר.

פורסם

אני לא רוצה להיכנס להטפות מיותרות ודעות. פשוט אענה על מה ששאלת. אני לא יודע אם תו הנכה הוא שלך, אבל במקומך, אם אין לי בעיה ללכת הייתי מחנה באופן חוקי, ולו מהסיבה שאולי נכה אחר יזדקק לחניה שאתפוס. דהיינו, לא הייתי מנצל את תו הנכה לרעה. בהמשך, הייתי מסביר לה שאם יש לה בעיה שתתקשר למשטרה, אבל שלא תיגע לי ברכב. אם הייתה ממשיכה הייתי מזמין משטרה ומצלם אותה תוך כדי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מעולם לא חניתי בנכה וגם אימי שהתו שלה לא מחנה למרות שיש לה את הזכות המלאה לעשות זאת. אני מזכיר שוב שכולם מחנים שם. ציינתי את התו בגלל השאלה האם השכנה יכולה לעשות מהלך נגדי מבחינת החניה בגלל שצעקנו עליה

תמיר.

פורסם

מבחינת חוק זה נתון לשיקולו של השוטר. אם לדעתו אתה לא מפריע להולכי רגל או לרכבים, אז הוא לא ייתן דו"ח. מצד שני, לכל סיפור יש שני צדדים, ואם זה הגיע למצב שאישה עם שני ילדים מנסה להעביר לך מסר, אז תבדוק אם הרכב באמת לא מפריע לאף אחד או שזו רק פרשנות שלך.

"כולם עושים את זה" זו הסיבה שאנחנו ישראלים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

אם הצורה בה חנית בסדר או לא, את זה ניתן להשאיר לפיקוח העירוני/משטרה.

השכנה לא בסדר בכך שראתה בונדליזם פתרון.

באופן אישי, אני לא מחנה על מדרכות לעולם וגם לא באדום-לבן ובטח שלא בחניות שמצריכות שני גלגלים על המדרכה.

אני מרותק לצפות באלו שכן חונים עם שני גלגלים על המדרכה. באופן לא מפתיע, רובם המוחלט הם רכבי ליסינג.

אם אתה חושש מהצעד הבא שלה, שים דאשקאם ברכב שתצלם את מה שהולך כשאתה לא שוהה בו.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

שניכם התנהגתם לא נכון, אבל אתה יותר :wink:

הוונדליזם שאתה מתאר קצת מוגזם, היא סך הכל הרימה את הוישרים. לא שברה כלום וגם לא ניסתה, לא עברה עם מפתח על כל הרכב. אמנם אסור לה לגעת ברכוש שלא שלה, אבל קצת הגזמת. כנראה קראת פה על כל הוונדליסטים ואז ראית מישהו דומה קורה לרכב שלך ופרקת עליה הכל.

בעניין החנייה שלך על המדרכה, אתה לא צודק. הרבה ילדים קטנים יודעים שמדרכה היא מקום בטוח והכביש מסוכן. ברגע שהם על המדרכה הם מרגישים בטוחים ובכלל לא מסתכלים על רכבים שחונים עליה ויש סכנה שהרכב שיוצא מהחניה על מדרכה יכול לדרוס אותו. במיוחד אם הרכב הוא גדול וגבוהה (כמו בסימלון שלך) והילד קטן. כך השארת מקום מעבר לעגלת תאומים היא לא אישור לחנות על מדרכה.

• תוכן חדש...