Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב שלא עברת בשתיקה על הפגיעה ברכבך, מאמין שזה לא יחזור על עצמו.

בכל אופן, מציע לך לא לחנות על המדרכה יותר, זו שכנות רעה.

השכן בוילה שלידי מחנה באופן קבוע על המדרכה שמול הבית שלו. טכנית? זכותו, הוא חוסם רק את השער של עצמו וחלק מסויים משביל הולכי רגיל.

אך בפועל זה מכער את כל הרחוב וגורם להמון רעש בבוקר כשהוא יוצא מהבית. (זה בצמוד לחלון חדר השינה שלי)

הערתי לו פעם אחת ובמשך חודש הוא באמת לא החנה, אך מאז הוא כנראה "שכח" שזה מפריע.

זה לא ממקומי להעיר לו שוב, ועל אחת כמה וכמה לגעת לו ברכוש. אך זה פשוט יוצר איזשהו משקע בינינו וחבל.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

יש מקומות שאין ברירה אלא לחנות על המדרכה. לפי מה שאני יודע בבת ים בגלל מצוקת החניה בעיר אין דוחות על זה אחרי השעה 5 כי פשוט אין איפה לחנות.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

ברירה תמיד יש, גם אם זה ללכת 10-15 דקות ממקום חניה עד לביתך. יש מקומות בהם החניה מותרת על המדרכה (בד"כ 2 גלגלים בלבד), אך מקומות אלה מתומררים בהתאם. אם אין תמרור המתיר חניה על מדרכה (או חלקה) ,אסור לחנות עליה!! מעבר לכך שזו עבירה לכל דבר (שבצידה קנס הנע בין 250-500 ש"ח), זו גם חוסר התחשבות בהולכי רגל (בעיקר זקנים והורים עם עגלות).

לגבי תו נכה - אם רכב בעל תו כזה מהווה הפרעה לתנועה או הולכי רגל בשל חנייתו - יזכה לדו"ח כדת וכדין.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

מה הבעיה אם פות"ש החנה רכב נכה על המדרכה? לפי חוק מותר לו בתנאי שהוא משאיר מספיק מקום לעגלה/כיסא גלגלים. אפילו שהוא ואמא שלו (בעלת התו) משתמשים ברכב, בגלל שכנה קנאית האמא הנכה צריכה ללכת חצי שעה לחפש את הרכב?

כל עוד הרכב משמש את שניהם אין שום סיבה לתקוף.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
יש בעיה, כיוון שתו נכה הוא זכות המוקנית לנכה, ולא איזה פתרון קסם משפחתי לחניה. כך לפחות זה אמור להיות.

תו נכה מזמן הפך להיות תו "קפצו לי".

מה שהיא עשתה לא בסדר וטוב שעצרת אותה, אני לא רוצה להגיב על האם אתה היית בסדר או לא בחניה שלך כי אני מכיר מקרים שהייתי חייב להחנות על מדרכה בשביל אדם נכה, אך באופן חד פעמי ונקודתי. רק אגיד שאם החניה על המדרכה היא דבר קבוע אולי כדאי לך לבקש חניית נכה מסודרת קרוב לביתך ובכך לפתור את מצוקת החניה והבעיות עם השכנים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

גם אצלנו יש תמ"א 38 עם מצוקת חניה כי סגרו את החניון של הבניין, הרבה חונים על המדרכה כי זה רחוב צר, אני מעדיף לנסוע עוד כמה מטרים וללכת קצת ברגל.

בכל זאת, יש לך תו נכה , לא משנה אם אתה זקוק לו או לא, מגיע לך מקום חניה מסודר.

לגבי הצעקות, הייתי עושה את אותו הדבר, היא לא הייתה צריכה לגעת לך ברכב אלא להתקשר לעירייה בלבד.

Miata ND2

פורסם

אני הייתי מעביר את זכות השיפוט לפיקוח העירוני:

איזה דו"ח הם היו מעדיפים לרשום, לך על חניה על המדרכה או לה על פגיעה ברכוש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
יש בעיה, כיוון שתו נכה הוא זכות המוקנית לנכה, ולא איזה פתרון קסם משפחתי לחניה. כך לפחות זה אמור להיות.

אם אני נוהג ברכב של אבא שלי (אדם נכה ובעל תעודה מתאימה), חונה את הרכב ליד הבית בידיעה ברורה שהוא הולך לנהוג עליו בפעם הבאה, אין שום בעיה להשתמש בתו הנכה. אותו סיפור אם אני הוא זה שיסיע את הנכה.

לגבי מה שכתבו שרכב נכה צריך לקבל חניה קבועה, הצחקתם אותי! אנחנו למשל רדפנו אחרי עיריית בית שמש 10 חודשים והיועץ המשפטי מעירייה אמר שנחנה את הרכב באדום לבן או על המדרכה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

לי למשל מפריע לראות איפה הרכב חונה בתמונת הפרופיל שלך. אתה גם היחיד שם, אין שם שום מצוקת חניה.

למי שלא מבין, לרכב אין מה לחפש על שפת הים, גם אם הוא נחשב לרכב שטח.

פורסם

נקודת המבט שלי היא מאוד פשוטה - אתה חושב שהשארת מספיק מקום. אתה מוכן להישבע בכך. היא כנראה לא יכלה לעבוד בגלל שהרכב שלך חונה על המדרכה.

בתור אבא שהולך הרבה עם עגלה על המדרכה עם הילדים שלי, כשאיזה אידיוט או בהמה חוסמים לי את המדרכה ומאלצים אותי לרדת עם הילדים לכביש כי לא היתה להם חניה, זה מכעיס בצורה בלתי רגילה. בעיר מגורי יש הרבה בהמות שחושבים שמותר להם. ליד בית הספר, ליד הגן ועוד. כבר היה מקרה שהייתי עם הילדים ואיזו שחורדינית חסמה לי את מעבר החציה עם הגרנד צ'ירוקי החדש שלה. למרות שהייתי עם הילדים, היא חטפה מטר קללות וצעקות שכל הרחוב יצא החוצה להתסכל מה קרה. (אח"כ הילדים אמרו לאישתי את כל מה שהם שמעו...) בד"כ אני רק מצלם ומעלה בקבוצת פייס של הורים מאותה העיר בתוספת דעתי הבלתי מקצועית על מגבלות שכליות של הנהג/ת. כבר קרה שאחד המצולמים ענה באותו הדף...

שורה תחתונה - אתה יצרת את הסיטואציה. לא חיבלו לך באוטו, לא שרטו אותו עם מפתח/עם העגלה של התינוק למרות שזה מאוד מפתה (שאני ארד עם הילדים לכביש רק בגלל שהבנזונה רוצה לחנות קרוב לבית וחוסם את המדרכה? ) ולא עשו לך שום נזק. בפעם הבאה אל תחנה שם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דיסקו, אם היית קונה את הבוגבו בי במקום הסטוקי היה לך מקום לעבור ונפשם של ילדיך הייתה נותרת רכה וטהורה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

דיסקו, אתה מגזים. אני מדגיש אלף פעם שהיה מקום וגם הראתי את זה לבחורה ולא היה לה מה להגיד אח"כ. היה שם מקום מעבר ברוחב של שני פחי אשפה ירוקים גדולים אז תפסיקו ישר להסיק מסקנות. בקשר לתמונה ברכב היא צולמה לפני שהחוק של המאה מטר מחוף הים נכנס.

תמיר.

פורסם

שמע, אתה קצת מסתבך בתגובות שלך.

מבינים את הכעס על השכנה שקצת הגזימה בתגובתה, אבל גם אתה לא יותר צדיק מהאפיפיור. אני לא תמיד שמח מתופעת העליהום שישנה בפרום על כל פותח שרשור, אבל סתם לרשום תגובה כדי לנפנף את הטענות זה גם לא מקובל. בוא נגיד שהחוק נקרא "חוק איסור נהיגה ברכב בחוף הים, תשנ"ז-1997" מסיבה מסויימת, ורק אוסיף שהטוארג הוצג ב2002, אחיו הקטנים הוצגו מאוחר יותר.

פורסם (נערך)

התמונה על החוף לא רלוונטית. גם אני בעברי חניתי ונסעתי על החוף, עד שהדבר נאסר. לבד ועם חברים. גם אצלי זה מתועד.

מעניין שדווקא כשהרכב של הפקחים עובר על החוף זה בסדר ולא פוגע בביצים העדינות של ירבולית החופים הזהובה. גם הטרקטור של העירייה שעובר מדי בוקר מרחף מעל הקינים של הירבולית המצוייצת.

היום לצערי זה אסור, ולכן הפסקתי.

דיסקו, אם היית קונה את הבוגבו בי במקום הסטוקי היה לך מקום לעבור ונפשם של ילדיך הייתה נותרת רכה וטהורה.

היא לא. הם חזרו יום אחד עם השאלה "אבא, מה זה סססאמו?", שאלתי אם הם שמעו את אמא אומרת את זה, והם השיבו שכן. שהיא דיברה עם נהג בכביש. כשאלתי את אישתי היא ענתה לי "זה עוד כלום, הם לא ראו שעשיתי לו עם היד שיש לו Z קטן..." לך תבנה מדינה...

עריכה אחרונה על ידי discoTD5

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...