Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מעונין להחליף את קומפוננט שיש לי היום .

מורל הייבריד

סה"כ - אני די מרוצה אבל, אני מחפש משהו יותר חזק .

אז השמח לדעת אל איזה סטאפ כדי ללכת -שתי חלקים /שלוש / או אולי שתי רמקולים 6.5 וטוויטר.

חשבתי ללכת על אחד מהסטים הבאים

1 focal krx2

2 hertz hi energy xl

התקציב 500 - 800 $

תודה

[h=3][/h]

פורסם

סהר,

אם אהבת את המוראל למה אתה מכוון לסטים עם אופי\גוון צליל כל כך שונה?

למה לא לכוון לסט רמקולים עם גוון צליל דומה לשלך רק עם אלמנטים חזקים יותר? למשל סקאן ספיק? - אני חושב שראיתי כמה טוויטרים שלהם לפחות למכירה ביד 2 כאן בפורום, שווה בדיקה. אני חושב שראיתי פוסט של SROOL שמציע זוג כזה למכירה - תבדוק אם רלוונטי ואני די בטוח שראיתי לפחות עוד אחד שמוכר זוג שכזה.

אני לא יודע אם 800 דולר בהכרח יספיקו לך לכזה מותג בסט שני חלקים אבל אני די בטוח שאתה לא רחוק משם כבר.

מה שעוד הייתי מציע זה פשוט להוסיף CDM וקרוס אילייט שלושה חלקים ואני די בטוח שראיתי גם את זה למכירה כאן בפורום יד 2 - ALPINE - יוסי אלפיין מוכר כאלו.

בהצלחה.

דרך אגב HAT בא בחשבון? - אם כי - אני בעד שתשמור על צוויון הצליל קרוב ככל הניתן למוראל אם אהבת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האמת בהתחלה חשבתי ללכת על מורל אלייט,

אבל הבנתי שאין לי מספיק נפח בדלת.

ואני ממש לא רוצה לעשות בניה / תיבה

הכיון שלי יותר SPL אז אני צריך סט חזק

שיוכל להתמודד אם הסאבים הבאים !

HAT?

כמובן הציוד ירכש בחו"ל

בנוסף אל מה ללכת 3 חלקים או 2?

פורסם

hybrid audio technologies-HAT

חבר הפורום אליקו(שהוא גם היבואן) מוכר סט קלארוס במחיר מעולה.

יש גם את גראונד זירו,תפנה לחבר הפורום ישראל ג'וניור להצעת מחיר.

בשיפוצים...

פורסם

אם אתה מחפש עוצמה: או דאבל או פרו מידים.

יש לך מבחר ענקי בחו"ל.

אני אישית אהבתי את הקרסנדו (כי היו לי כאלה באוטו), וכמובן המחיר שלהם מאוד זול. חבל בדיוק היום מכרתי את הסט האחרון שהיה לי, חדשים בקופסא.

אתה יכול לשמוע אותם אצל מייקל בשירוקו, שם יש סט דאבל עם טוויטר תואם של קרסנדו על הגברה מאוד בריאה.

אם פרו מידים לא מעניין אותך, הייתי הולך על ההרץ שציינת, אני מאוד אוהב את החדות שלהם והוופרים שלהם נותנים פייט טוב.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ראיתי שיש למכירה בפורום את החלקים הבאים .

מידרייג' של הרץ

SPL SHOW מדגם SV 165

טויוטרים של הרץ

SPL SHOWדגם ST 35

SPL SHOW דגם ST 44

השמח לשמוע חוות דעת !

• תוכן חדש...