Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העדכונים האלו לא יוצאים בשביל היופי,כן לפעמים יש שיפורים וויזואליים כאלו ואחרים,אך העדכונים באים לשפר את המערכת ולתקן באגים,להפחית לאגים,לשפר זמני סוללה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשביל זה כתבתי כל זמן שהוא עובד כמו שצריך.

ביננו, מה הפריע לך ב4.1 למשל שמחייב שדרוג ל 4.4?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מה חסר לך או מה קשה לך להתרגל? אולי נוכל לעזור, אולי יש אפליקציות או ווידג'טים נוחים שאנחנו מכירים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא קראתי את כל השרשור הארוך..אבל מבחינת המחיר של ה S5, או שעדיף לחכות שירד המחיר או שיש לך את HTC M8. עדיף מכל בחינה (חוץ מהמצלמה אבל זה לא הפסד גדול בכלל)

Opel Adam S 2017

פורסם

להתרגל אני בטוח אתרגל. זה רק עניין של זמן.

אני כן אשמח לשמוע המלצות לגבי אפליקציות וויג'טים. מכל סוג ומכל מין.

מה שמפריע לי כרגע זה שאין חיוג מהיר מהחייגן שבא עם הקיטקט וגם שהמייל שלי פועל בשתי תוכנות במקביל ואני לא מצליח לבטל את זה.

חוץ מזה המכשיר מגיב מאוד מהר והמסך מדהים.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

יש מלא אפליקציות, אפליקציות לאיזה צורך אתה צריך?

לגבי המייל באיזה אפליקציות הוא עובד?

מה ז"א חיוג מהיר? הקשת שם או לחיצה ארוכה על מקש של מספר?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חיוג מהיר-באייפון תחת טלפון יש שיחות אחרונות, רשימת אנשי קשר ומועדיפים. וזה מה שאני מחפש, המספרים הקבועים החביבים עלי.

מייל- תכנת הדואר הרגילה ואפליקציית ג'ימייל עובדות במקביל ואני לא מצליח לנטרל אחת מהן.

פורסם

כשאתה לוחץ על החייגן (הטלפון הכחול) יש למטה 3 סמלים לשיחות אחרונות וכו׳, החייגן גם אוטומטית מראה לך את הנפוצים. במסך הראשי שלו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לגבי החייגן - מתחת לשורת החיפוש יש את המספר האחרון שאליו התקשרת, מתחתיו יש שלושה אייקונים שהם שלושת אנשי הקשר שאליהם אתה מתקשר הכי הרבה, עוד מתחתם יש את עשרת אנשים הקשר הנפוצים ביותר. בצד שמאל בתחתית המסך יש אייקון של שעון שלוקח אותך להיסטוריית השיחות. בהתחלה גם לי זה נראה מעיק ומטומטם, אבל ברגע שהוא לומד את דפוס הפעולה שלך, חיוג לוקח הרבה פחות זמן.

אייקון המיקום נדלק גם אצלי מדי פעם, בטח אחת האפליקציות שמנטרת את המיקום שלך. לא משהו שהייתי מתרגש ממנו, אפשר לבטל הרשאות מיקום דרך האפשרויות (תחת Privacy).

מייל - בתפריט האפשרויות יש לך את ה- accounts - לפי מהשאתה מתאר אמור להיות לך שם חשבון אחד של ג'ימייל ואחד של אימייל. תמחק את זה של המייל וזה אמור לפתור את זה.

כל מיני שטויות מגניבות שהיית רוצה שיהיו לך - תשחק עם הטלפון כמה ימים ותעלה רשימה עם כל מיני דברים ש"הלוואי שהטלפון שלי היה עושה". לרובם המוחלט יש ווידג'ט, אפליקציה או שירות כזה או אחר של גוגל. תנסה להשתחרר מהקבעון של מכשירי אפל, המכשיר הזה יכול באמת לעשות פריטי מאץ' כל דבר שאתה יכול לחשוב עליו. צריך רק לתת לדמיון לעבוד.

דוגמא: "ה-GPS שלי טוחן סוללה ולא מצליח להסתנכרן, הלוואי שיכלתי להשאיר אותו מכובה ולהדליק רק כשאני צריך להשתמש בווייז".

"אין בעיה, יש אפליקציה שנקראת AutomateIt שבה אתה יכול להגדיר חוקים כמו "ברגע אני מפעיל את וייז, תפעילי את ה-GPS, כשאני מכבה את וייז, תכבי את ה-GPS". אבל היא דורשת גישת רוט, לא עבודה קשה, אבל דורש קצת הבנה"

תהנה מלא. קנית מכשיר מצויין!

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
זה ממש לא מוצלח...

ממש ממש לא.

ולמה אייקון של מיקום נדלק לי מדי פעם? יש לי תחושה שמישהו עוקב אחרי כל הזמן.

המעבר מאייפון לאנדרואיד לא תמיד קל.

למה אתה רוצה לבטל את תוכנת הדואר ? מה הבעיה ?

ג'מייל עבור כתובת המייל שלך בג'מייל.

תוכנת הדואר המובנית אתה יכול להוסיף/לשנות עבור מייל של ספק האינטרנט שלך.

איזה כייף לי :)

פורסם
המעבר מאייפון לאנדרואיד לא תמיד קל.

למה אתה רוצה לבטל את תוכנת הדואר ? מה הבעיה ?

ג'מייל עבור כתובת המייל שלך בג'מייל.

תוכנת הדואר המובנית אתה יכול להוסיף/לשנות עבור מייל של ספק האינטרנט שלך.

לא קל, יש סיבה למה אייפון הצליח כלכך.

אני לא רוצה לבטל את תיבת הדואר. יש לי חשבון דואר אחד והוא ג'ימייל. כרגע יש את אפליקציית הדואר שמורידה אותו וגם אפליקציית ג'ימייל.

אני לא רוצה למחוק את האפליקציה של ג'ימייל אבל מצד שני לא מצליח ל"הקפיא" אותה. גוגל מאיימת לחסל איתי את היחסים...

איך לעזאזל מגבים את הכל הדאטא?

פורסם

אני לא רוצה לבטל את תיבת הדואר. יש לי חשבון דואר אחד והוא ג'ימייל. כרגע יש את אפליקציית הדואר שמורידה אותו וגם אפליקציית ג'ימייל.

אני לא רוצה למחוק את האפליקציה של ג'ימייל אבל מצד שני לא מצליח ל"הקפיא" אותה. גוגל מאיימת לחסל איתי את היחסים...

לא קיימת תוכנה או אפליקציה שיודעת לגבות בצורה טובה את כול הדאטה כמו באייפון.

אנשי קשר מגבים דרך ג'מייל.

תמונות מגבים דרך גוגל+.

אם אתה רוצה לבטל את אפליקציית הדואר המובנית (לא ג'מייל) כנס הגדרות וחפש חשבונות או חשבונות דואר ומחק או בטל את החשבון.

י

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה צריך לבטל את החשבון הנוסף תחת "חשבונות" או Accounts בתוך Settings.

אתה לא יכול למחוק את האפליקציה של ג'ימייל אלא אם כן תעשה Root, אבל זה מיותר כרגע (ואולי בכלל).

לגבי גיבוי Super Backup יודעת לגבות לך אפליקציות, SMS, אנשי קשר, רשימת שיחות, אירועי לוח שנה, מועדפים.

תמונות ווידאו אתה מעתיק למחשב כמו מ-Disk On Key.

מה עוד חסר לך?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...