Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיאטור חדש לב.מ.וו 520

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחבר שלי הלך הרדיאטור אחרי 15 שנה

הרכב הוא: ב.מ.וו שנת 89 מדגם 520

הוא מחפש רדיאטור חדש בלבד במחיר זול (בין 1500 ל 2500 ש''ח)

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אם ניתן לבוא עם הרדיאטור הישן, שפורק מהרכב, אז זאת תהיה הדוגמא המתאימה לרכישת חדש ללא טעויות.

לפעמים יש הבדלים גם באותו דגם ובאותה שנת יצור ובין הילוכים ידניים לבין אוטומטיים וכו'.

נסה אצל "גונגה", תושיה 14 ת"א טל' 03-5621303, תגיד לו שאני הפניתיך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

נסה למצוא חדש חליפי (לא מקורי) אצל "אמסטרדם", איני זוכר כתובת או טלפון, אבל הם נמצאים באיזור רחוב שפע טל בשכונת מונטיפיורי בתל אביב, מול בית הספר. לי יש ניסיון טוב עם הסחורה הזאת. אם יש לו, נסה לבוא עם כסף מזומן - אולי זה יעזור בלהשיג הנחה.

פורסם

גם חב' ב.מ.וו אינה מיצרת בעצמה רדיאטורים אלא קונה מיצרני משנה כ VALEO וכו'.

רדיאטור "מקורי" באריזת ב.מ.וו כנראה שרק אצל היבואן ניתן להשיג (אם יש לו במלאי לשנתון כזה)

ומחיר ירקיע שחקים, לא כדאי בכלל.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...