Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש מרכז - 5.4.2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר שנעדרתי מהשלושה מפגשים האחרונים הצלחתי סוף סוף להגיע למפגש מרכז.

היה שווה את זה בהחלט. הגיעו כמות מכובדת של חברי פורום, וכמה פרצופים חדשים\לא מוכרים.

בגלל החום ושיפוצים באיזור מפגש הרגיל (מאחורי האיצטדיון) החלטנו שעדיף לעבור למקום מוצל - מתחת לגשר.

הישאם הגיע אלינו מהצפון עם המערכת החדשה שלו. אני חייב להודות שזה תפקד מעל לציפיות שלי. מאוד חזק, עם פוטנציאל אדיר שרובו נוצל בגלל תשתית חשמל מאוד בריאה.

לצערו שתי הסאבים אמנם הוציאו עשן קסמים בסופו של היום, אבל משם יש לו רק לעלות ולהשתפר.

הוציא תוצאה מכובדת של 149 דציבל ב36 הרץ במדידה חוקית (על השמשה עם חלונות למעלה)

וגם נישק את ה150 דציבל באחד הבדיקות.

אני מצרף סרטון שחברו של הישאם צילם, טיזר קטן לכל מי שלא שמע\ראה עדיין במה מדובר. כל הכבוד הישאם, קבעת לנו רף חדש!

דיוויד

פורסם
הישאם יא בוגד!

דיוויד,תוכל לומר מה קרה לסאבים ומדוע? והאם הם ברי שימוש / תיקון?

ליאור

הפלטת פורטים הוחלפה לפלטת "תוצאות" כדי לבדוק עוצמה בכיוון של 40-45-50 הרץ על ידי פתיחה\חסימה של חלק מהפורטים. ככל הנראה הנפח שגדל עם התקנת הפורטים הקצרים, ההתגדות הנמוכה בה המגבר עבד - חצי אוהם והמוזיקה בעלת מגוון תדרים יצרה מצב שההספק הנתון מול נצילות התיבה לא הייתה שווה. כתוצאה הסלילים התחממו, נפרמו והנתקעו.

כמובן שאפשר לתקן את הסאבים על ידי ריקון. בשלב זה כבר יצרתי קשר עם חברת PSI לנסות למצוא להישאם מוצר טוב ועמיד. שאר האופציות נבדקות כמובן.

פורסם

אכן היה מפגש טוב מאוד הרבה אנשים.

אני באופן אישי הייתי פעם ראשונה במפגש מרכז , שווה את הנסיעה מאשדוד :)

ולגבי הרכב של הישאם במילה אחת פשוט WOW !

נ.ב יהיה נחמד עם החברה שהיו ירשמו מי הם/עם איזה אכבים היו כדי שאנשים כמוני שלא מכירים את כולם לפחות יוכלו לזהות :)

אני יתחיל , שמי ג'קה הייתי עם איביזה ירוקה.

2017 Type R

פורסם

לא חשבתי בכלל שאוכל להגיע למפגש - זו לא היתה אפשרות מבחינתי לפי איך שהדברים נראו במהלך השבוע.

ילדה חולה, שלוש צדדים של משפחה שצריך לבקר כמעט כל פעם אולי לראות קצת חברי ילדות וכו' וכו' והנה הדברים הסתדרו, נפלו למקום ויצא בדיוק שבביקור צהריים אתמול הילדה נרדמה, האשה הלכה לנוח ואני מצאתי לי זמן חופשי וקפצתי לביקור קצר, קצר מאוד.

בהגעה לגשר כבר ראיתי כמות ראשים שהראתה על מפגש מאוד גדול.

המיקום מתחת לגשר בפועל טוב יותר מהמיקום הרגיל - לא מסתובבים שם אנשים, לא מפריעים לאף אחד ויש המון צל רק שאין עצים ואווירה פתוחה אבל אני מעדיף עם כמויות רעש כאלו - להמנע מציבור וגם אין שם אפשרות לרכבים להתפרע יותר מידי והסיכוי לתאונות נראה הרבה יותר קטן.

כדאי לחשוב על זה הלאה.

בכל מקרה היו שם הרבה רכבים.

כרגע נראה שהSPL הוא התחום השולט במפגשים ואילו הSQ נדחק מאוד הצידה וחבל - זה צריך להיות מפגש עם שני תחומים ברורים ומתחת לגשר גם נראה לי שקל יותר לסדר את החניה של הרכבים בצורה כזו.

זה היה הרבה יותר מסודר ונקי לעין במגפש הזה מאשר הבלאגאן שראיתי במקום הרגיל בפעם שעברה.

סה"כ לא היה רעש בלתי פוסק של מערכות SPL כשהגעתי אבל בהחלט היתה שם רעידת אדמה קטנה שיצאה רובה מהרכב של היישאם, הייתי 20 מטר מהרכב והראש כאב לי עד 19 בערב.

הSPL קיבל כוון מרשים בתוצאות וביכולות אבל חסר לי SQ! חסר לי המון SQ ואני מקווה שבמפגשים העתידיים נצליח לאזן קצת את המצב הזה וגם ליצור חלוקה הגיונית לחניות והקצאת זמנים לשני הצדדים מבלי להכנס לריבים מיותרים - אני בטוח שזה אפשרי עם האווירה הנוכחית שראיתי.

ההתקנה של ג'קה נראית יפה ומרשימה לעין! לא יצא לי לשמוע לצערי.

לגבי - הגעתי למפגש, נתתי השמעה קצרה ואז גיליתי שעשיתי משהו מפגר טילים עם הסאב 8 אינטש הקדמי ששמתי ברכב :-D

עטפתי אותו בבד ויניל בכדי שלא יראו אותו - אבל הבד הזה אטום! וחוסם את הסאב וופר.

אתמול בערב חתכתי פתח לגריל של הסאב וזה נשמע פשוט טו-אוב עכשיו!

המפגשים לא הולכים להשתנות בהרבה אבל ההתנהלות שלהם תהיה יעילה יותר - אני מקווה שאו השבוע הזה או גג שבוע הבא כבר אוכל להעלות את הנושא על גבי הפורום - אני בטוח שאתם תאהבו.

אדי

אני חושב שמאור צילם שם לא?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מתאר לעצמי מה הולך ברכב..זה לא מעוות את הדלת?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היה מפגש סבבה רצח

ג'קה מאיפה אתה באשדוד? אצל מי התקנת את המערכת שלך?

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אני מ ״יוד״ , את המערכת התקנתי בבית יחד עם חבר לקח לנו כ חודש וחצי עבודה בסופשים.

עם איזה רכב הייתה במפגש ? :/

2017 Type R

פורסם

אני גם רוצה להוסיף - לכל חברי הפורום שלא הספקתי לאמר להם שלום באופן אישי - מתנצל, הייתי שם על בסיס בהלה :-D לבוא לראות ולברוח חזרה

במפגש הבא שאהיה בו נוכח - אודיע מראש ואולי גם נדבר קצת על מה אתם הייתם רוצים לראות בפורום ולא רק מהצד השני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני מ ״יוד״ , את המערכת התקנתי בבית יחד עם חבר לקח לנו כ חודש וחצי עבודה בסופשים.

עם איזה רכב הייתה במפגש ? :/

גרנדה פונטו תכלת

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

תודה דיוויד, הכבוד כולו שלי :)

שמחתי לראות את החברים, ולהכיר אנשים חדשים.

בהחלט היה מפגש מהנה, כן ירבו.

חשוב לציין שמדדנו רק שיר אחד, לא ניסינו עוד שירים שהם יותר חזקים. המבינים בתחום אומרים שהייתי עובר את ה 150 בקלות עם שירים אחרים.

ליאור אמרת "אולי גם אני" ! :lol:

אני בעד הרעיון של ג'קה. שמי הישאם הייתי עם מאזדה לבנה :wink:

• תוכן חדש...