Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה107 מקדימה מאוד מרווחת,ואם אתם ממוצעים גם מאחור יהיה מקום.

אבל אם ההתלבטות שלהם היא סוויפט או סריון,שתיהם יענו על הדרישות שלכם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבחינת חיסכון היא כמו ידנית,בעיר היא פשוט לא נעימה כמו גיר אוטומטי רגיל,צריך לנסות כדי להבין.

ל 2 אנשים המנוע יספק בהחלט,אם מה שחשוב לכם זה צריכת דלק ואחזקה לא יקרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נכון, אבל אנחנו רוצים גם נסיעה חלקה. אני חושב שאעדיף ללכת על הסוויפט / סיריון.

יש עוד דגמים מומלצים?

פורסם

אני לא ממש מבין איך הדיון הזה שהתחיל בצורך ברכב חסכוני אך מרווח מאחורה הגיע ל107.

נכון היא חסכונית מאוד, ואם הנהג והנוסע מקדימה לא גבוהים יהיה אפשר להכניס מאחור עוד 2 מבוגרים בינוניים ומטה, אך לא בנוחות והכניסה ויציאה לא יהיו קלות.

בקיצור, ה107 ו4 נוסעים ישרדו נסיעות בינעירוניות, אבל לא לזה היא נועדה ונוח זה לא יהיה.

אני חושב שאין מנוס מלרדת בשנתון ולקנות סופר מיני כמו סוויפט, או לרדת הרבה בשנתון ולקנות הונדה ג'אז.

ומה לגבי I20 2009? זאת בהחלט מכונית שתעשה 1:12-13 מחוץ לעיר, אמינה ומרווחת מספיק ל-4.

פורסם

יונדאי I20 לפי הבדיקה האחרונה שלי 2009 42 אלף זה לא המחירון...

בכל אופן בינתיים הסיריון / סוויפט ... יונדאי I20 אם אני אצליח למצוא בטווח המחירים מעולה.

• תוכן חדש...