Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר גיוס לצבא...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גולני- 46-48 (סליחה גורל)

גבעתי- אתה רוסי?

צנחנים- אם תעבור את הגיבוש

נחל- מי שבא ברוך הבא

לא כדאי לך להיות מכונאי רכב בצבא ואם בכל זאת בא לך להיות חימושניק אתה צריך להיות ממש עם קב"א נמוך בשביל להגיע לזה.

I don't drive fast, I fly low

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שדאלה קצת טיפשית..

מה זה כמה אתה צריך?

אתה רוצה לתכנן מראש את כמות המאמץ שלך? אתה רוצה להתקבל תאלץ לעשות כמיטב יכולתך. הקב"א הוא מדד בדיוק כמו הפרופיל. תזלזל בוא והוא יראה בדיוק ככה - זלזול. תעשה כמיטב יכולתך והוא ישקף את יכולתך בצורה הטובה ביותר, וכך תקבל את התפקיד שהכי מתאים לך.

אוהד- יש לך קב"א 46?? אתה היית מאלה שלחצו ENTER כל שניה עד שנרדמה להם היד? או שסתם יש לך קב"א נעל?

:wink:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

לא כדאי לך להיות מכונאי רכב בצבא ואם בכל זאת בא לך להיות חימושניק אתה צריך להיות ממש עם קב"א נמוך בשביל להגיע לזה.

למה לא כדאי ?

תסביר את עצמך...

פורסם

טוב, אני עוד טרי מהעניין ( השתחררתי לפני שבועיים)

דבר ראשון בקשר לקב"א :

יש לי ידידה שהיא מאבחנת פסיכוטכנית (אלא שמראיינות בבקו"ם) שדרך אגב נחשב משום מה למשוה מאוד איכותי לבנות והיא אומרת שככה:

כל המיתוס הזה על הורים גרושים איפה אתה גר וכל זה זה שטויות ולא קשור לקב"א כל וכלל

שלושה דברים קובעים:

הראיון האישי, ובתוכו בעיקר המוטיבציה

המבחנים שועשים בצו ראשון , שקובעים את הדפ"ר

והדירוג עברית שלכם, שמי שהיה לא מזמן בצו ראשון בטח זוכר שקיבל שלושה משפטים בעברית והיה צריך לנסח אותם אחרת ולכתוב את הפירוש במילים אחרות ושטויות כאלה.

אי אפשר לשנות קב"א הוא סופי

המידע אמור להיות מוגבל אבל כל מי שיש לו גישה למחשב מחובר לשלישות יכול לבדוק

ובקשר למכונאי רכב בצבא, בחלק האחרון של השירות שלי הייתי מפעיל מחשב בסדנאת רכב בצריפין, ככה שראיתי איך השירות של המכונאים ולא כדאי מהסיבות הבאות:

א) הסיכוי להיות קרוב לבית לא כזה גבוהה

ב) אין בנות בבסיס בכלללללללללל

ג) רמת האנשים באופן כללי היא נמוכה

ד)בצבא הכל מתחיל ונגמר בכבוד, לחיל חימוש אין כבוד בשיט

אם יש עוד שאלות תרגיש חופשי

• תוכן חדש...