Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה להתקין על הפיאסטה מגנזיום

הקוטר העכשוי של הטאסות הוא 14\15 אינץ'.

אני רוצה 16\15 אשמח לדעת אם יתאים להלביש על הגלגל

לגבי קניית המגנזיום אשמח על מקום מקצועי אמין ובמחיר סביר באזור הצפון.

יש סוג מומלץ?מבחינת יופי(ברור שיופי זה עניין של טעם אבל אני פתוח)

פורסם

מבחינת מידה, תבדוק מה המידות המאושרות לרכב שלך, אני מאמינה ש16" יהיה אפשרי, רק קח בחשבון שככל שתעלה בקוטר הג'אנט תרד בחתך של הצמיג וזה יפגע בנוחות הנסיעה.

מה הצבע של הרכב?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אומרים שגם צריכת דלק עלולה להיפגע, אני לא יכולה לחזק או לשלול את הטענה כיוון שאף פעם לא הגדלתי מידה.

אם אני ממליצה לא להעלות? זה השיקול האישי שלך, אל תשכח שאם אתה עולה במידה אז אתה מקפיץ את מחיר הג'אנטים וגם את מחיר הצמיגים.

אני רק אמליץ לך לא לקחת ג'אנט שחור כי במידות האלה הוא נבלע ונראה אפילו קטן יותר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מה זאת אומר 14/15 ?14 או 15?. קח בחשבון שאם אתה מחליף גודל אז תצתרך להחליף גם צמיגים ואם הרכב חדש זה פשוט עוד כ 2000 שח לפח.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אם אתה לא משנה מידה אתה לא צריך לגשת למשרד הרישוי.

לפני שאתה יוצא לחפש, תבדוק בספר רכב איזה ג'אנטים אתה צריך (רוחב הג'אנט, מרווח ברגים וכו')

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...