Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי תאונה בטויוטה-יאריס-סטייל-אוטומאטית בת חצי-שנה וזה שגרם לי לעשות אותה נימלט מהמקום, הגלגל הקידמי היתנגש בעוצמה בגדת-אבן שבין שני הנתיבים והצירייה והמשולש שלו הוחלפו בחלקים מקוריים ביחד עם הכנף האחורית שנישרטה היטב, אלא שעקב חוסר ניסיוני בתאונות יותר מ10שנים, חברת-הביטוח הצליחה לשכנע אותי, (כניראה שאחרי התאונה שבה ראיתי את המוות מול העיניים עקב איבוד שליטה מוחלט על הרכב כמה שניות, כניראה שלא הייתי צלול בדעתי), שיכנעו אותי לקחת שמאי של חברת-הביטוח ועכשיו כשהיסתיימה העבודה ושילמתי 1,700שקל הישתתפות-עצמית וגם 3אחוז מערך הנזק הכללי - 780שקל, הבנתי שיש גם ירידת-ערך, אבל ביגלל שלקחתי שמאי שלהם הסבירו לי בעלי-נסיון במישפחתי שלא כמוני, שהשמאי בשביל לימצוא-חן בעיניי חברת-הביטוח, יש סיכוי טוב שהוא יקבע ירידת-ערך של אחוז-וחצי או שני אחוז, שזה ההישתתפות העצמית שלי, (אחוז וחצי), בירידת-ערך וככה החברה תפצה אותי באיזה 300שקל על ירידת הערך....

בפורום הזה אני יכול לקבל הערכה בכמה אחוזים ירד הערך אחרי החלפת צירייה, משולש וכנף-אחורית, יכולים להעריך ידידיי? - בתודה מראש לכם! - שאול

פורסם

אני לא יודע אם משהוא כאן יכול להאריך לך את הנזק, אבל יש כאן בפורום שמאי שעולה מדי פעם,

תיסתכל באנשי המקצוע למעלה וקח את מס הפל שלו אני בטוח שהוא יוכל לתת לך את התשובות המקצועיות והמדויקות.

פורסם

למה לרתום את העגלה לפני הסוסים

חכה ותראה מה ייתן השמאי של חברת הביטוח

לא ייראה לך לך לשמאי אחר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חפש אלי אמרן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ישראל ידידי, לא מצאתי בשום-מקום למעלה שם וטלפון של שמאי
תסתכל באנשי מקצוע בפורום המשפטי שם מופיע שמאי עכשיו ניזכרתי בשמו אלי אמרן והוא בעל מקצוע והוא יכול לעזור לך.
  • ספונסר פורום
פורסם

שלח אלי את חוות הדעת של השמאי ,תמונות הנזק , והעזור לך ללא התחיבות מצידך ,מבטיח .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...