Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 מנורות שלא עובדות ברכב, הראשונה זה מקדימה, יש את המנורה הרגילה H4, וצמוד אליה יש מנורה קטנה קטנה, היא שרופה איך מחליפים אותה?

המנורה השנייה שלא עובדת, זה ''תאורת ערפל אחורית'' עובדת לי רק בצד אחד, ובצד השני לא עובדת.

חובה שהמנורות האלה יעבדו, מבחינת חוק וטסט?

ראיתי שממש קשה להחליף את המנורה אחורית, אין גישה יש מגן בד, ומאחוריו מגן ברזל עם ברגים, ורק מאחוריו המנורות האם ככה מחליפים נורה?

תודה.

פורסם

בשביל להחליף את המנורה הקדמית צריך לפרק את המכסה העגול של הפנס הראשי , ובצד נמצאת הבית מנורה של המנורת חניה .

סובב אותה חצי סיבוב והיא בחוץ.

למנורת הערפל מאחורה צריך לפרק את הבד ואת הברגים של הבקלית.

אין דרך אחרת.

ויש רק בצד אחד מנורת ערפל

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם
בשביל להחליף את המנורה הקדמית צריך לפרק את המכסה העגול של הפנס הראשי , ובצד נמצאת הבית מנורה של המנורת חניה .

סובב אותה חצי סיבוב והיא בחוץ.

למנורת הערפל מאחורה צריך לפרק את הבד ואת הברגים של הבקלית.

אין דרך אחרת.

ויש רק בצד אחד מנורת ערפל

הבנתי אז מאחורה הכל בסדר ומקדימה מה סוג המנורה שאני ייקנה? והאם היא חובה בטסט?

תודה רבה לך.

פורסם
הבנתי אז מאחורה הכל בסדר ומקדימה לחנותחלפיםוג המנורה שאני ייקנה? והאם היא חובה בטסט?

תודה רבה לך.

מה סוג המנורה אני לא יודע אבל תפרק אותה וקח אותה כדוגמה לחנות .

וכן היא חובה בטסט

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם

אם אתה מדבר על נורת חנייה, החיבור הוא W5W או T10.

לגבי טסט, ערפל לא חובה, לגבי חנייה לא ראיתי פעם שבדקו, אבל זה שניה להחליף ונורה עולה כמה שקלים.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
זה אותו חיבור? אם כן אין בעיה.

אין לך מחשב שיתריע על נורות שרופות.

כן אותו חיבור הכל עובד כנראה שהיא בקצת יותר חלשה אבל לא רואים את זה בעין

תודה.

• תוכן חדש...