Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש חדש ואת אשתי זה מעולם לא עניין, אבל עכשיו באה דרישה מהילדות והם רוצות לראות את אמא/אבא כשמדברים בטלפון.

איזו אפליקציה מומלצת? יש משהו שמאפשר שיחה אינסטנט בלי לפתוח משתמש וכו?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
מטלפון דור3 לדור 3 זה מובנה כשיחת וידאו

למה הכוונה? שלי מריץ 4.4.2 ושל אשתי 4

פורסם

במרבית המכשירים יש. העניין הוא שבחלק מהמכשירים אין מצלמה קדמית ויש להשתמש באחורית, מאוד לא נוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין משהו שאני פשוט יכול לחייג למספר ולקיים שיחת וידאו? בלי קשר לסוג המכשיר או לאפליקציה או למשתמש.

פורסם

שאז גם הצד השני צריך את האפליקיציה ואם זה עובד כמו בסקייפ אז צריך קודם לאשר וזה כבר לא כזה נוח. אני מחפש לחייג מספר ולקיים שיחת וידאו. יש דבר כזה?

פורסם

לא צריך לאשר כלום...

מורידים את האפליקציה במכשירים.

ואז כשיש לך טת האפליקצי זה מראה לך למי יש את האפליקציה וזה נותן לך לחייג אליו, אתה יכול לעשותלעצמך גם רשימת מועדפים.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

גיגול קצר העלה הסבר מעניין: בניגוד לאירופיים (ולישראליים), ספקי הסלולר האמריקאיים לא מספקים שירותי שיחותוידיאו במסגרת ה-3G, ובגלל התנגדות שלהם גוגל הוציאה את שיחות הוידיאו הנאטיביות מהאנדרואיד - ויש צורך באפליקציות ושימוש באינטרנט הסלולרי. מאד לא נוח כיון ששני הצדדים לשיחה צריכים להפעיל את אותה אפליקציה (בניגוד לפרוטוקול ה-3G הסטנדרטי שתמך בכל הפלטפורמות).

המקור שלי הוא הדיון הזה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...