Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכם פורום יקר.

לאחר שהלשמתי את המפרט שלי בכל היבטיו והתפנתי להתקנת המערכת, אתמול הייתי אצל ישראל ג'וניור אשר עשה לי התקנה מושלמת הכוללת את כל פרטיו.

כשהפעלנו את הסאב AA HAVOC 15 והמונו CRUNCH PZI3000 גילינו שנכנס לחות למגבר וזה גרם לקצר ששרף את המגבר והאבוק לצערי הרב גם נשרף,

כשפתחנו את התיבה כל הסליל היה שחור ואפילו עד כדי כך שהוא נשאב פנימה.

המגבר עמוק בחירייה עכשיו והסאב נשאר בצד כי איני יודע מה לעשות איתו ופה אני צריך את עזרתכם.

לצערי נותרתי עם סט קדמי בלבד ולמזלי הוא נותן בראש אבל מאוד חסר לי הסאב להלשמת הסאונד.

יש לי סיאט איביזה 2012 ואני מוכרח לציין שזהו רכב מושלם מבחינה אקוסטית.

שמעתי דברים טובים על מונו וסאב של GROUND ZERO , מה אתם אומרים?

אם יש לכם עוד כיוונים והמלצות לסאב ומונו SQL מדויק איכותי ושיורד עמוק אני אשמח, חייב את עזרתכם!

תודה רבה לכם על העזרה.

אלמוג נחשון

עריכה אחרונה על ידי אלמוג_נחשון

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

פורסם

את המונו מסידרת ה-Power Zone הייתי זורק לים לא רק שקראנצ מייצרים ציוד לא ברמה המגבר הנ"ל הוא

מהסידרה הכי נמוכה שלהם חפש אופציה טובה יותר ,את ההאבוק הייתי שולח לתיקון זה סאב ששווה להשקיע עליו.

פורסם

איפה אני יכול לשלוח אותו לתיקון, באמת שכואב לי עליו ואני לא רוצה לאבד אותו.

פורסם

גם אני בעד תיקון ההאבוק - אחד הסאבים היותר חביבים עליי ודווקא למטרות SQ - אם ניתן להצילו - שווה את המאמץ.

תריץ חיפוש על תיקון רמקולים בפורום היו כמה מומלצים - שלושה לפחות

אומגה אודיו חולון.

דואק יום טוב (יש לו גם אח נוסף שמתקן רמקולים בחולון)

והיה עוד אחד שאני לא זוכר את שמו שגם כן קיבל כאן חוות דעת מעולות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דואק אני מכיראת דואר, אני מתקן אצלו שנים כבר, לדעתי אני צריך להזמין ריקון חדש מהחברה חשבתי על LVL4 ואז שאקבל אותו אני אשלח אותו לדואק לא?

אני ממש לא רוצה לאבד אותו

פורסם

אם אני אתן לדואג לבדוק, הוא יגיד לך בטח מה צריך לא?

CELESTRA 1600RMS ייעשה ת'עבודה?

פורסם

אם אני זוכר נכון ההאבוק מוצהר לספוג עד קילו וואט וחצי ב4 אוהם - אם אני זוכר נכון כמובן.

הייתי מחפש מונובלוק שמסוגל להוציא את ה600 וואט RMS ומעלה ב4 אוהם - לסאב וופרים, מנסיון בלבד - אני אוהב לשדך מגבר שמסוגל לספק לפחות חצי מההספק המוצהר שלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפחות חצי? אם זה סאב 15 בתיבה פורטד הייתי אומר שרצוי שהמונו יהיה חזק מהספק הסאב. מניסיון עם הfi q15 שלי כשחיברתי אליו מונו רוקפורד פאואר 15001 התוצאה הייתה פשוט עולם אחר לעומת מה שהיה עד אותו רגע.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אני אצטרך מונו שיהיה בריא להאבוק בגלל זה אני מחפש 1500 RMS לפחות נקי.

לשלוח את האבוק לדואק לבדיקה ותיקון?

פורסם

קודם כל שלח את הסאב לתיקון, תראה אם שווה ואפשרי לתקן ואח"כ תתאים מונו בהתאם לצרכים שלך (אוליי בסופו של דבר תחליט שמשתלם לך יותר לקנות סאב אחר עם התנגדות והספק שונה).

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

תזמין ריקון!

תפנה לחבר הפורום ReZ0, אני מאמין שהוא יוכל להכווין אותך.

ממליץ להביא ריקון עם שני סלילים של 2 אוהם. בשביל התנגדות סופית של 1 אוהם.

ראיתי שאתה מתעניין במונו שלי.

אתה מוזמן לשמוע אותו מגביר את הסאב שלי (1500rms)

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אני אנסה להזמין ריקון של LVL4, של 15 להאבוק מהחברה ונראה מה יהייה.

דבר איתי בפרטי אשמח לשמוע אותו.

פורסם

כפי שאמרתי אתמול לג׳וניור כשהוא התקשר אליי לידך - ריקון של לבל 4 לא ייתן לך שום דבר אלא אם כן יש לך לבל 4. ואין לך.

אתה צריך ריקון של AA או ריקון לפי מפרט מקורי דרך fixmyspeaker.

אתה הולך עם ראש בקיר נגד המלצה שלי, תלך בדרך שלך ולא רק שזה יעלה לך ביוקר אבל התוצאה שתקבל תשאף לאפס.

ריקונים זה לא פלאג אנד פליי ובהחלט לא מוצר אוניברסלי.

• תוכן חדש...