Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחריות לאיתוראן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, שאלה קטנה לי לחברי הפורום.

קיבלתי מכתב מאיתוראן שבעוד זמן מה האחריות שלהם על המכשיר שאצלי (איתוראן SAFE) תפוג.

אני משלם על השירות סיכול גניבות שלהם כחלק מהתנאי לביטוח והם אכן כתבו במכתב שלהם שזה לא קשור לסיכול הגניבות, זה רק קשור לתשלומים במקרה של תקלה למכשיר עצמו.

אם אני רוצה לחדש אחריות כוללת למכשיר אני צריך להוסיף כל חודש 7.10 ש"ח.

השאלה שלי היא למה לעזאזל אני צריך את האחריות הזו? איזה תקלות יש למכשירי איתוראן וכמה עולה ביקור טכנאי ממוצע אם למישהו יצא במקרה להזמין...האם כדאי לשלם את הסכום הזה ולהרגיש "בטוח" או שבכיף אפשר שלא לשלם?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

כמו כל דבר אלקטרוני יש למכשירים הללו תקלות, אני לא יודע כמה עולה מכשיר חדש במקרה של תקלה אתה תצטרך לשאול, ואז תעשה את החישוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...