Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש בערך התחילה אצלי נזילת מים בתחתית של הרכב בהתחלה זה היה נראה שמהפקק של מיכל העיבוי יש נזילה אז החלפתי פקק, לא הסתדר, חזרתי שוב למוסך אחרי כמה שעות בדיקה במוסך גילו שהראש של הצינור רדיאטור תחתון סדוק אז החלפנו צינור. נסעתי בערך חודש עם הרכב הכל היה רגיל, ביום רביעי חניתי בירידה ליד הבית הייתה נזילה אבל ממש קצת. יום חמישי חניתי את הרכב במישור וביום שישי בבוקר הייתה נזילה קטנה בדקתי מים והיה עדיין במעבה עשיתי נסיעה של חצי שעה בערך בתוך העיר חזרתי הבית ואחרי שעתיים בערך כל המיכל עיבוי התרוקן לרצפה לא מיליתי מים, ביום שבת אני רואה שעוד מים יצאו החוצה והיום יום ראשון אני רואה עוד קצת מים ירוקים על הרצפה {לא מיליתי מים מלפני חודש בערך שיצאתי מהמוסך}.

כשאני פותח את מכסה מיכל העיבוי {כשהאוטו קר אחרי לילה}יש לי לחץ כמו שפותחים בקבוק קולה,

במוסך חושבים על ראש מנוע אבל זה נשמע לי מוזר כי זה לא היה אמור לנזול החוצה, אשמח לעזרתכם.

תודה מראש, ניסים.

פורסם

עשו בדיקת לחצים בהתחלה יצא תקין כי הצינור לא היה סדוק ורק כשיחקו איתו יצא מיים. עכשיו שהגעתי למוסך כל הנסיעה עברה חלק ורק כשהגעתי למוסך וכיביתי את הרכב נזלו כל המיים.

פורסם
המכשיר היחידי שהתחבר לרכב זה דרך המעבה, משאבה ידנית עם מד לחץ. זה אומר בדיקת חדירת קומפרסייה?

לא. בדיקה שכזו יכולה להיעשות בכמה אופנים שבניהם על ידי בדיקת לחץ הפוך שיכולה להעיד על אטם ראש פרוץ או על ידי בדיקת גזים בנוזל הקירור על ידי נוזל מיוחד.מה שבדקו לך זה לחץ במערכת הקירור להיכן בורח נוזל הקירור.

פורסם

היום הוציאו את הצינור והחזירו {כנראה שהוא לא ישב 100%} ואן נזילה שווה לעשות את הבדיקה הזאת או שלחכות לראות אם יהיה נזילה עוד פעם?

תודה רבה רבה על העזרה מאור.

פורסם

חזרתי. היום הייתי בדרך לעבודה ויצא לי הצינור לגמרי מהמקום. יש סיכוי שזה מחדירת קומפרסיה למערכת ?

פורסם

על פניו נראה כמו ראש מנוע , השאלה היא מדוע? האם הרכב התחמם באופן קיצוני לפני שהכל החל?

בדוק את הצנרת כשהרכב חם האם הצינורות מים הראשיים קשים מאוד מה זמראה על לחץ גבוה במערכת.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מלפני חודש בערך התחילו הצרות והוא לא התחמם אף פעם גם היום הוא לא התחמם רק נדלקה המנורה של חוסר מים.. גם הצינור מים העליון וגם התחתון רכים. שוב אני חוזר על משהו שקורה לי כשאני פותח את מכסה המעבה יש רעש כמו שפותחים קולה אשמח לדעת מה אתם חושבים על זה.

• תוכן חדש...