Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

יש לי דייהטסו סיריון שנת 2008 מהשכרה שרכשתי לפני 4 שנים מחברת אויס עם 53K

ועשתה עד היום סה"כ 70K.

יש לי אפשרות לשרג לסיטרואן C3 שנת 2011 מליסינג של פרים ליס שעשתה 45K

דורשים עליה 56K מה דעתכם?

האם כדאי?

עריכה אחרונה על ידי ROEE1975
פורסם

לא. אתה לא נוסע מספיק כדי להצדיק שדרוג כזה.

תמשיך לנסוע בסיריון (אם לא נמאס לך ממנה) ותמכור אותה במחיר מחירון רגיל כשהיא תגיע לסביבות 20K במחירון.

איפה הרווח שלך כאן? שלמעשה בזכות הק"מ הנמוך באופן חריג שאתה נוסע, לא תצטרך לגלגל הלאה לקונה הבאה הנחת השכרה.

פורסם
אני הייתי משדרג בלי לחשוב פעמיים,באותה עלות +- לקבל רכב עדיף משמעותית,לדעתי כדאי.

גם אני חושב כמוך, השאלה היא איך ה- C3 לא בא לי לבלות איתה כל שני וחמישי במוסך...

פורסם
אני הייתי משדרג בלי לחשוב פעמיים,באותה עלות +- לקבל רכב עדיף משמעותית,לדעתי כדאי.

איך הגעת לזה שמדובר באותה עלות? הוא צריך להוסיף עוד 20 אלף שקל בערך...

בשביל 4000 ק"מ בשנה שווה לשלם כ"כ הרבה כסף?

פורסם
איך הגעת לזה שמדובר באותה עלות? הוא צריך להוסיף עוד 20 אלף שקל בערך...

בשביל 4000 ק"מ בשנה שווה לשלם כ"כ הרבה כסף?

אני עדיין הייתי מוסיף כי זה ההבדל ענקי בין שני הרכבים וזה שווה שקט 3 שנים נוספות,אבל אתה צודק,טעיתי בחישוב.

פורסם

קח בחשבון שהנדסת האנוש בסיטרואן c3 היא פשוט גרועה .

מתגי חלונות יותר מדי נמוכים במיקום ממש לא נוח , כל הידיות מאחורי ההגה פשוט מבלבלות ולא נוחות , ממש לא אהבתי ולא הייתי מחליף את הסיריון.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

האמת שהסיריון אחלה אוטו, באמת שאין לי תלונות

פשוט קצת נמאס לי ובא לי להתחדש

חשבתי גם על הI10 החדשה של יונדאי או על הפיקנטו ספורט

אבל נראה לי שכולן "אותה גברת בשינוי אדרת"...

פורסם

אם "הבא לי להתחדש" שווה לך את ההוצאה הכספית, מי אנחנו שנעמוד בדרכך? אישית לא הייתי נכנס להרפתקה הזאת - אבל אני זה לא אתה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בא לי להתחדש זה לא משהו שנמדד ב"שווה או לא שווה". ברמת העיקרון אתה נוסע כ"כ מעט ש"שווה" לך לקחת ספיישלים. זה יוצא יותר זול בחישוב קר.

אם נמאס לך מהרכב אחרי 4 שנים, אז תחליף.

• תוכן חדש...