Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , מאחר ואף אחד אחר לא רשם אתה זה בפורום החלטתי לרשום בעצמי ואולי לחסוך טירחה וכסף .

לאחר ניתוק או החלפת מצבר ברכבי יונדאי נורת ה ESP תידלק , בספר הרכב יש הסבר לא ברור לסובב את ההגה ימינה ושמאלה כשמתג ההנעה ב ON ( אבל לא היו חכמים מספיק להסביר שזה כאשר הרכב מונע בלבד)

בכל אופן הפתרון ברוב המקרים הוא לצאת לסיבוב עם האוטו מסביב לבלוק לאחר מכן לכבות את הרכב וכשיותנע שוב הנורה תתאפס ותכבה.

זה הכל.

כשראיתי את הנורה התקשרתי למוסך עתידים לשאול אם צריך לאפס אותה או משהו ביקשתי לדבר עם מישהו שבקיא, הפקידה אומרת לי צריך להגיע למוסך לעשות סריקה ולאפס את ה ESP.

250 שקל... רק שירות ישראלי לא יטרח לספר את הפתרון הפשוט שצריך לחפור בפורומים או לגלות במקרה.

זה אותו מוסך שאמר שהמצבר של הרכב (בן שלוש) מצויין רק צריך לטעון אותו ואחרי שבועיים התפגר.

פורסם

תנסה במוסך אחר, קרה לחברה שלי בi20 ואיפסו את התקלה ללא תשלום במוסך מורשה כשהרכב כבר לא היה באחריות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
תנסה במוסך אחר, קרה לחברה שלי בi20 ואיפסו את התקלה ללא תשלום במוסך מורשה כשהרכב כבר לא היה באחריות.

לא קראת עד הסוף - לאחר נסיעה מסביב לבלוק הנורה ניכבית ברוב המקרים. דרך אגב הרכב עדיין באחריות.

יש לך המלצה על מוסך מרכזי אחר ?

• תוכן חדש...