Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב השאלה בכותרת.

אם יש לי IOS 4 אז כן,פייסבוק לא תומך, לא וויז ולא וואצאפ.

אם יש לי אנדרואיד גירסה 2+ הסיפור הוא אותו סיפור?

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

לאשתי אנדרואיד ישן (2.3.6) , לפחות האפליקציות שבהן היא משתמשת (כולל וייז וואטסאפ) רצות בלי בעיות. אין לה פייסבוק. חוץ מזה יש עוד שני מכשירים עם 4.2.1 (ג םמערכת מלפני כשנתיים) - וגם בהם אין בעיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מפתח אפליקציה יכול לבחור באיזו גרסה תרוץ האפליקציה.

יש אפליקציות מסוימות שדורשות שימוש בספריות קודים חדשות שנמצאות רק באנדרואידים חדשים (טכנולוגיות זיהוי פנים למשל)

אפליקציה כזו לדוגמא לא תרוץ בגרסה ישנה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני דווקא נתקלתי.

בהתחלה כששידרגו את האפליקציה חוליו, היא לא עבדה בגרסא 2.

לא יודע מה המצב איתה עכשיו.

פורסם

בגדול יש אפליקציות חדשות שלא ירוצו על גרסאות ישנות של אנדרואיד, אבל רוב (אם לא כל) האפליקציות הגדולות והרציניות של חברות שמכבדות את עצמן אמורות לרוץ בלי בעיה.

הבעיה היא אחרת, מכשירים שמריצים גרסאות ישנות של אנדרואיד יהיו לרוב ישנים או חדשים אך פשוטים וזולים ולכן נפח הזכרון שלהם לא יהיה גדול מאוד והרבה אפליקציות גדלו מאוד בנפח בשנים האחרונות (3-4 שנים, מאז שאנדרואיד 2.X.X היה פופולארי) וזה יכול ליצור בעיות כי אחרי מעט מאוד אפליקציות לא ישאר נפח. היוצאים מן הכלל עד כמה שאני יודע הם הגלקסי לדורותיהם שהגיעו כבר מהדגם הראשון עם נפח פנימי מכובד.

אמנם יש אפשרות להרחיב את הזכרון (עם כרטיס) וב אנדרואיד 2.2 נוספה האפשרות של להעביר אפליקציות לכרטיס הזכרון, אבל מאחר והרעיון של מכשירים עם זכרון פנימי קטן נזנח דיי מהר גם השימוש של העברת אפליקציות לכרטיס הזכרון נזנח דיי מהר ומעט מאוד אפליקציות תומכות בו היום.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

זה תלוי במפתחים ואיך הם התאימו את האפליקציה לפלאפונים החלשים, ככל שהזמן יעבור יותר ויותר אפליקציות או לא יתמכו בפלאפון שלך או ירוצו בצורה בלתי אפשרית ויאותתו לך לקנות מכשיר חדש.

אין מנוס מזה, גם באייפונים וגם באנדרואידים, מכשיר דגל יורד מגדולתו תוך שנה ומתיישן לגמרי תוך 3-4 שנים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...