Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום, ביום חמישי בערב אימי מקבלת טלפון ממישהו שדורש לדבר איתי, וטוען שיש לי חוב של 1200 שקל על קנס.

אני בתמימותי יודע שלא קיבלתי שום קנס ב4 שנים האחרונות, מה גם שאת כולם שילמתי.

נכנסתי לאגף לגביית קנסות, הזנתי את הת.ז ומספר רישיון הנהיגה, ואכן קיים קנס מקורי 750 בגין מהירות בין 26-40 קמ''ש מעל המותר בשטח בין עירוני שמותר 90. רשום שזה ממצלמת מהירות בצומת כביש 70\778 טבעון צומת אלונים. המצלמה צילמה במרץ 2013, דהיינו לפני שנה, לא קיבלתי שום הודעה לדואר או כל הודעה אחרת, מה גם שלא זכור לי שצולמתי.

מספר שאלות:

אך ניתן לראות את הקנס המקורי ואת התמונה?

האם העברה הזו כוללת פסילת רישיון ומשפט? אם כן אך ניתן לברר?

תודה, כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
שבת שלום, ביום חמישי בערב אימי מקבלת טלפון ממישהו שדורש לדבר איתי, וטוען שיש לי חוב של 1200 שקל על קנס.

אני בתמימותי יודע שלא קיבלתי שום קנס ב4 שנים האחרונות, מה גם שאת כולם שילמתי.

נכנסתי לאגף לגביית קנסות, הזנתי את הת.ז ומספר רישיון הנהיגה, ואכן קיים קנס מקורי 750 בגין מהירות בין 26-40 קמ''ש מעל המותר בשטח בין עירוני שמותר 90. רשום שזה ממצלמת מהירות בצומת כביש 70\778 טבעון צומת אלונים. המצלמה צילמה במרץ 2013, דהיינו לפני שנה, לא קיבלתי שום הודעה לדואר או כל הודעה אחרת, מה גם שלא זכור לי שצולמתי.

מספר שאלות:

אך ניתן לראות את הקנס המקורי ואת התמונה?

האם העברה הזו כוללת פסילת רישיון ומשפט? אם כן אך ניתן לברר?

תודה, כפיר.

כפיר שלום.

קודם כל תיתקשר ל*9666 שם יגידו לך את התאריך המדויק של שליחת הדוח המקורי , קח מהם כתובת מדויקת לשליחת מכתב לאגף גבית קנסות בירושלים, שלח מכתב מפורט שלא קיבלת בדואר קנס מקורי ואתה מעונין לעכב את התשלום , הם בדרך כלל נענים למכתבים והם מעכבים את ההליך למשך 6 חודשים ואז אתה חוזר למפנ״א * 9666 ורק אז הם יכולים לטפל באזהרות אם אתה עומד בקרטוריונים וקנס מקורי, ודרך אגב אם קיבלת קנס זה לא בית משפט או פסילה כל שהיא.

פורסם

תודה רבה ישראל!!!

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

באזור קיבוץ אלונים יש מצלמה בירידות בטבעון לכיוון צומת אלונים, אבל מדובר על כביש 75.

שים לב על איזה כביש מדובר.

• תוכן חדש...