Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HYUNDAI I20 INSPIRE 1.4

moshezon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני יכול לקחת רכב ליסינג מהעבודה, כשאחת האופציות (האופציה הזולה) היא לקחת את היונדאי i20.

אני זקוק לרכב שישרת זוג צעיר + תינוק, בעיקר לנסיעות עירוניות קצרות.

בגלל שמדובר בליסינג מהעבודה, אמינות וצריכת דלק פחות חשובים לי, אבל בטיחות ונוחות (אני דיי גבוה, ואני זקוק למקום לעגלה בתא מטען...) חשובים. האם הרכב מתאים לדרישות?

פורסם

לא הבנתי מה הקשר בין הגובה שלך לעגלה בתא המטען.

אבל בכל זאת, ה-i20 היא לא הבחירה הקלאסית למשפחה שזקוקה למקום לעגלת תינוק. יכול להיות שהיא תיכנס ויכול להיות שלא, זה תלוי במבנה של העגלה.

מבחינת בטיחות ונוחות ה-i20 בסדר גמור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תודה. ועוד שאלה- איך היונדאי בהשוואה למאזדה 2?

המכיר של שתיהן זהה מבחינת הליסינג....

היונדאי הרבה יותר טובה בכל הבחינות חוץ מנושא אחד - ביצועים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לאשתי יש I20 ואנחנו מסתדרים איתו יופי עם שני ילדים קטנים.

מבחינת עגלה זה תלוי בסוג העגלה שיש לכם, שלנו נכנסה ללא כל בעיה, אבל יש עגלות גדולות יותר שייתכן שלא ייכנסו.

בהשוואה למאזדה 2, היונדאי נוחה ומאובזרת הרבה יותר מהמאזדה, ההבדל העיקרי הוא בכוח, המאזדה מרגישה חזקה יותר.

בסה"כ היונדאי רכב נוח ואמין.

• תוכן חדש...