Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישן egr מקצר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רנו מגאן dci 1.5 דיזל 2005

לאחר שנכבה לי עשרות פעמים בנסיעה ותקלת בדוק מזרקים על הצג

בדקתי היום עם מחשב והופיע תקלת egr

ניתקתי את השקע שלו ונסעתי כול היום הרכב לא נכבה

שאלתי היא: האם חיישן egr דפוק/מקצר

הוא מכבה את הרכב??? אני אובד עצות

• ספונסר פורום
פורסם

אני לא מכיר את הרכב הזה אבל באופן כללי בוודאי ששסתום EGR מסוגל לכבות את הרכב,וזה עיי הזרמת גזים לא מבוקרת חזרה לסעפת היניקה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
אני לא מכיר את הרכב הזה אבל באופן כללי בוודאי ששסתום EGR מסוגל לכבות את הרכב,וזה עיי הזרמת גזים לא מבוקרת חזרה לסעפת היניקה .

אשמח להסבר קצר איך החיישן בעצם מכבה את הרכב, ואם תוכל לפרט גם על נזקים עתידיים שהוא יכול לגרום, ואם יש הבדל בין מנוע דיזל לבנזין מבחינת פעולת השסתום תודה.

פשוט אני נוסע ברכב שלי עם שסתום EGR תקול כמה שנים וחוץ ממנורה של צ'קאנג'ין ו-וונטה פועלת, אין כלום (גם לא שינוי מורגש בצריכת דלק.)

פורסם
אשמח להסבר קצר איך החיישן בעצם מכבה את הרכב, ואם תוכל לפרט גם על נזקים עתידיים שהוא יכול לגרום, ואם יש הבדל בין מנוע דיזל לבנזין מבחינת פעולת השסתום תודה.

פשוט אני נוסע ברכב שלי עם שסתום EGR תקול כמה שנים וחוץ ממנורה של צ'קאנג'ין ו-וונטה פועלת, אין כלום (גם לא שינוי מורגש בצריכת דלק.)

בגדול לפי מה שאני יודע

החיישן הוא למנוע זיהום אוויר. ברגע שהוא נסתם דולקת מנורה

הבעיה אצלי שכנראה שהסולונאיד שלו דפוק ומקצר וזה משפיע על שאר החיישנים/ מחשב ומכבה את הרכב

י

לפעמים ניקוי החיישן משפיעה על סחיבה

• תוכן חדש...