Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU זול, 3 יציאות RCA

inon.salman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

כרגע אני עם רדיו דיסק של LG עם 2 יציאות RCA.

אני אוהב אותו הוא נוח לשימוש, יש לי את הכיוונים שאני צריך, שלט, אוקס ויואסבי והכי חשוב יש לי שליטה על עצמת הסאב.

הבעיה היא שיש רק 2 יציאות- אין לי קדימה אחורה, הקדימה זה כל 4 הרמקולים (קומפוננטים קדימה, 6*9 אחורה- אין צורך להטיף על זה שאין צורך ב6*9 וכו', אני אוהב את זה.) והאחורה זה הסאב.

אני חושב שזה פוגע באיכות השמע וגם חוץ מזה הגיע הזמן להחליף רדיו דיסק, הוא איתי כבר שלוש שנים בערך ולאחרונה הדיסק התחיל לקפוץ.

בקיצור- מחפש רדיו דיסק, דרישות:

יציאות יואסבי ואוקס קדמיות.

3 יציאות RCA.

שליטה על עצמת הסאב (לא רק כיבוי/הדלקה)

דין אחד.

אין שום חשיבות לחברה/שם/פירמה

כמה שיותר זול!

שלט.

שיהיה נוח לשימוש, לא מסובך מידי.

זהו בערך, אשמח להמלצות

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקציב יעזור.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למיטב ידיעתי רוב החברות הפשוטות לא המותגים בקושי מיצרים פאנלים בעלי 3 יציאות של RCA אבל תיכנס לזאפ תוכל להגדיר שם איזה דברים אתה רוצה בפנאל זה יציג כל מיני אפשרויות עם usb עם aux מה שתגדיר הוא ימצא גם של חברות פשוטות תוכל לקבל פרופורציה על המחיר ואם הפאנל שלך טוב נסה לעשות איזה טרידאין אצל חשמלאי רכב שיהיה בהצלחה שתף מה קנית כמה עלה ואיך הוא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב800-900 שח כל הפיונירים שנמצאים בסביבת התקציב שלך יענו על הדרישות שלך.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים, למשל DEH6350SD עונה לדרישות שלך במחיר של החל מ600 ש"ח, וכולל USB+AUX ושלוש יציאות למגבר, כשאחת מהן היא לשליטה על הסאב.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיוניר מייצרים יחידות ראש מעולות. לאחר כמה ימי הסתגלות, תתפעל אותו אוטומטית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...