Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לתקן עצמאית או לערב ביטוח רכב שכור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

ביום חמישי האחרון עמדתי מאחורי רכב בפניה ימינה בצומת T. הרכב עצר ולאחר מספר שניות החליט 'לצאת' ולפנות. לאחר 3 מטרים הרכב נעצר בפתאומיות. הנהגת כנראה קיבלה 'רגליים קרות' והחליטה שלא תספיק לצאת. כתוצאה מהבלימה הפתאומית נכנסתי בה. לרכב שלה התעקמה קצת לוחית מספר הרישוי והטמבון נשרט קלות. הנהגת החליטה שלא לערב משטרה. חשוב לציין שהרכב שלה שכור!. יום לאחר מכן, היא הודיעה לחברת ההשכרה על התאונה. חברת ההשכרה דרשה ממנה 2500 ש"ח 'השתתפות עצמית' ולא יצרה איתה קשר מאז. הנהגת דרשה את הסכום הנ"ל ממני ומכשסרבתי היא החליטה שנסגור את העניין בנינו מבלי לערב את חברות הביטוח. אני הצעתי שאתקן לה את הרכב באופן עצמאי (נלך יחד למסוך ונתקן) והיא הסכימה.

1. האם מותר לי לתקן באופן עצמאי?

2. האם לדעתכם חברת ההשכרה שלה יכולה לתבוע אותי למרות שתיקנתי את הרכב?

3. האם חברת ההשכרה תשים לב/ תזכור את הדיווח שלה על התאונה?

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מראש אומר שאין לי מושג ירוק בזה. אבל,

זה לא משנה מה סגרתם, היא לא בעלת הרכב.

זה שהחברת השכרה רוצה ממנה 2500 זאת בעיה שלה.

אתה תשמע בקרוב (או בעוד כמה שנים) מחברת ההשכרה שתרצה לקבל כסף, אז או שתכין כסף או שתדבר עם הביטוח שלך מה שאומר שתצטרך להכין כסף :/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישראל אתה טועה לגבי הזוי

השתתפות עצמית בחברות השכרה היום הוא בערך הסכום.

חברת השכרה לא יודעת בזמן עדכון טלפוני על תאונה איזה נזק נגרם לרכבץ הם ישר אומרים ללקוח שהשתתפות עצמית היא X כסף, לכן בזמן השכרת הרכב לוקחים ביטחון כרטיס אשראי

מאחר והנזק שפותח השרשור מתאר נשמע נמוך כדאי לתקן את זה באופן עצמי , אלה אם חברת השכרה תתקעש ולא תסכים לתקן את זה שלא דרכם , ודרך הגה זאת זכותם שלא להסכים. אך קיים עליהם חובת צימצום הנזקים.

פותח שרשור יצלם את הרכב הנפגע ואז לאחר פניה מחברת השכרה יעדכן פה ויקבל החלטה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...