Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיפון

evinger
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניין ברכב 4*4 שישמש כרכב יחיד במשפחה(לאישתי) ולטיולי שטח מידי פעם עם המשפחה.

תקציב 80K.

חשבתי על פורסטר\אאוטלנדר\טויוטה רב4 או באחר לפי המלצתכם.

עדיפות לנוחיות בכביש לנסיעה יומיומית ויכולות שטח סבירות {אני גר באיזור שוהם...}

אני מכיר את רזי השטח מתחום אופנועי אינדורו (רוכב המון שנים) אך ברור לי שאסע בשבילים ושטח לייט.

איזה רכב אמין כדאי לקנות והאם שווה להתקין מערכת גז לחיסכון בדלק?

אודה להמלצתכם

אבי

פורסם

הייתי מוריד מהרשימה את RAV4 . זה רכב שהיתרון שלו שהוא יכול לעלות על מדרכות נקודה

אם עסקינן בשטח לייט: כלומר דרכי קק"ל מישוריות יחסית ומהודקות (ללא בורות 20ס"מ+) אז שתי היפניות שהצגת יעשו את העבודה יפה.

האאוטלנדר קצת יותר זולה.

תתרחק מהפורסטר טורבו (או קרא פה בפורום למה).

מעבר לשלב הזה תדרש כבר לרכבי דיזל עם מנוע 3 ליטר לפחות (בשביל הכח).

ומעבר לזה ,אם אתה מכוון לנסיעת שטח בואדיות רמת הגולן - תצטרך להשקיע הרבה יותר.

פורסם

"ומעבר לזה ,אם אתה מכוון לנסיעת שטח בואדיות רמת הגולן - תצטרך להשקיע הרבה יותר" - הוא כתב בפירוש שיסע בשבילים ושטח לייט...

אני אישית ממליץ לך על ההונדה CRV - נוחה ומרוווחת בנסיעה יומיומית, 4 על 4 קבוע לטיולי שבילים נחמדים, אמין ומוצלח. שכן שלי התקין בה מערכת גז והוא מרוצה עד הגג

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

כנראה אלך על האאוטלנד

יש עדיפות לנפח מנוע?

2000 או 2400? לאיזה דגמים יש 4*4?

התקציב מאפשר 2009 ןאולי 2010....

דעתכם?

• תוכן חדש...