Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

קונה אאוטלנדר מהיבואן.

זקוק ל-7 מקומות. שיאוכלסו על 3 ילדים קטנים שעושים בלאגן.

אני מתלבט בין שני דגמים - ה-Instyle 7 מקומות, או הElite (שהוא גם 7 מקומות).

ההפרש בינהם עבורי הוא כ-30,000. הפרש משמעותי, אך ייתכן ואוכל לסחוב אותו. וכאן עולה השאלה - האם שווה את המאמץ?

למה בכלל אני מתלבט?

- הרכב הוא לפחות ל-5 שנים, וישרת את המשפחה ביום יום

בגרסת העילית, מעבר לבגרסה האינסטייל:

- מושבי עור (אני רוצה ריפוד לבן, והריפוד הלבן בעל סיכוי גבוה להתג'יייף במהירות. בעור יהיה קל יותר לנקות)

- 4X4 - אמנם הרכב אינו מציג יכולות גבוהות בתחום (תקנו אותי אם אני טועה), אבל נראה שיהיה נחמד יותר לעשות איתו שבילים וטיולי שטח (תדירות של פעם בחודש).

- צריכת הדלק קצת פחות טובה

שאר הדברים שמגיעים:

- סאן רוף, וג'נטים 18" - זה נחמד, ובמיוחד הג'נטים מוסיפים מראה יותר בוגר לרכב

- חשמול תא המטען, הנעה ללא מפתח, חימום מושבים קדמיים וכד' - ממש לא אכפת לי.

לצערי, אין רמת גימור נמוכה יותר שמכילה מושבי עור.

ועוד פרט שולי - העלית זמין במלאי מיידי. האינסטייל - מגיע רק באפריל.

האם לדעתכם ההשקעה שווה?

כמה ההפרש הזה יחזיק במחירון הרכב בעתיד?

ומה אתם חושבים בכלל על השיקולים, האם הם נכונים?

תודה רבה!

פורסם

30 אלף שקל זה סכום אדיר למשפחה, ואני לא חושב שמישהו יכול להחליט לך.

הדרך הטובה ביותר זה לחשוב על החלופות, לדוגמא חופשה משפחתית בברצלונה, ולעשות השוואה האם ביחס למה שאתה יכול לקבל עם הכסף עדיין שווה לך לקבל גאנטים וריפודי עור וכו וכו.

פורסם
30 אלף שקל זה סכום אדיר למשפחה, ואני לא חושב שמישהו יכול להחליט לך.

הדרך הטובה ביותר זה לחשוב על החלופות, לדוגמא חופשה משפחתית בברצלונה, ולעשות השוואה האם ביחס למה שאתה יכול לקבל עם הכסף עדיין שווה לך לקבל גאנטים וריפודי עור וכו וכו.

תודה. האמת שאני לא מחפש מישהו שיחליט לי. אלא שייתן לי לראות את הדברים מזווית אחרת. ואולי גם יסתכל קצת על הכדאיות.

כמו שאתה עשית, למשל :-)

תודה

פורסם

אשמח לעוד דעות.

האם לדעתכם ההשקעה שווה?

כמה ההפרש הזה יחזיק במחירון הרכב בעתיד?

ומה אתם חושבים בכלל על השיקולים, האם הם נכונים?

ואולי כדאי ללכת על מדרגת ה-20,000

שמוסיפה רק סאן רופ וארבע על ארבע?

תודה!

פורסם

מניסיון עם ריפודי עור, זה לא נשמר טוב עם השנים. אתה צריך כל חודש למרוח וזלין או חומר יעודי וריפודים בהירים נוטים להתלכלך עם הזמן.

בניגוד לדעה הרווחת פה בפורום אני לא הרגשתי שהם מטגנים אותי בקיץ.

אני לא חושב שאנשים יסכימו להוסיף לך יותר כסף בעוד 5 שנים כשתמכור את הרכב אבל זה כן יכול לעזור לך לשכנע לקוח פוטנציאלי לקנות את הרכב שלך לעומת רכב רגיל ביד2.

לצערך הישראלי המצוי הולך רק לפי מחיר, רובם לא מתעניינים בבטיחות, כריות אוויר, אבזור וכו'. כל מה שמעניין זה מחיר ואיך האוטו נראה חיצונית.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תעשה חושבין. אמא של ארוסתי קנתה רכב 4X4 כי היא רצתה לצאת לטיולים בדיונות. כמה פעמים היא לקחה את הרכב לטיולים האלו? 0.

האם אתה באמת רוצה 4X4? האם באמת תצא לטיולים האלו? האם לא זול יותר להשכיר רכב 4X4 למטרה הזאת, ולקנות רכב 7 מושבים שהוא לא ג'יפ? אתה אומר פעם בחודש, זה אומר שזה בגדר תחביב. גם אמא של ארוסתי בזמנו אמרה שהיא רוצה פעם בחודש. אל תשכח שטיולים בשטח זה לא בדיוק לנסוע בכביש 6. זה בלאי נוסף על האוטו, ובלאי זה כסף.

אני אומר לך על הגרסא הזולה אם אתה ממש רוצה את הרכב הזה ולא רכב אחר.

פורסם

אני אומר תקנה את הדגם הפשוט, תוסיף לו כיסויי עור בהיריםת נגיד ואתה קונה איכותיים אז 1500 ש"ח. וב28500 הנותרים תקנה לך ג'יפ אמיתי.

פורסם
מניסיון עם ריפודי עור, זה לא נשמר טוב עם השנים. אתה צריך כל חודש למרוח וזלין או חומר יעודי וריפודים בהירים נוטים להתלכלך עם הזמן.

בניגוד לדעה הרווחת פה בפורום אני לא הרגשתי שהם מטגנים אותי בקיץ.

נקודה מעניינת. תודה!

אני לא חושב שאנשים יסכימו להוסיף לך יותר כסף בעוד 5 שנים כשתמכור את הרכב אבל זה כן יכול לעזור לך לשכנע לקוח פוטנציאלי לקנות את הרכב שלך לעומת רכב רגיל ביד2.

לצערך הישראלי המצוי הולך רק לפי מחיר, רובם לא מתעניינים בבטיחות, כריות אוויר, אבזור וכו'. כל מה שמעניין זה מחיר ואיך האוטו נראה חיצונית.

אפילו שהמחירון אומר משהו שונה?

למעשה אתה אומר, שיהיה ביקוש עבור הרכב הזול יותר?

אל תשכח שטיולים בשטח זה לא בדיוק לנסוע בכביש 6. זה בלאי נוסף על האוטו, ובלאי זה כסף.

אני אומר לך על הגרסא הזולה אם אתה ממש רוצה את הרכב הזה ולא רכב אחר.

הרכב הזה נבחר מבין כל 7 המקומות שראיתי. ובלאי נוסף - זו נקודה מעניינת. תוכל לפרט במה כרוך? אם אני עושה טיולי שבילים (ולא אבנים). מה יכול להדפק, וסדר גודל של עלויות?

אני אומר תקנה את הדגם הפשוט, תוסיף לו כיסויי עור בהיריםת נגיד ואתה קונה איכותיים אז 1500 ש"ח. וב28500 הנותרים תקנה לך ג'יפ אמיתי.

חחח. אהבתי.

איפה אני מוצא כיסויי עור בהירים? לא ראיתי שמוכרים כזה דבר.

חברים, תודה רבה על כל חוות הדעת.

נשמע שדעותיכם מוצקות מאוד.

אשמח לשמוע עוד קצת אנשים, מנקודות המבט שלהם.

פורסם

לדעתי אם באמת חשובים לך מושבי עור , אז תקנה את הגרסה הזולה ותלך לאוטו אלגנס או עסק דומה ואני מניח שמשם תצא עם ריפוד איכותי יותר מאשר זה שמגיע מהיצרן, וגם זה יעלה לך פחות מחצי מחיר .

ה4X4 ברכב הזה לא נראה לי שיתן הרבה , אולי הרכב יתנהג טוב יותר ( אבל לא באופן משמעותי).

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

לא נתקלתי בהרבה שהתלבטו בין דגם הבסיס (המאובזר כשלעצמו) לבין הדגם הכי מפואר.

אם רוב מה שיש בדגם המפואר לא מדבר אליך אני חושב שהתשובה ברורה ותוכל להסתפק בדגם אינסטייל. אם חשוב לך מועד האספקה תוכל ללכת על דגם אינסטייל עם חלון בגג שנשארו צבעים בודדים ממנו במלאי.

למה אני הייתי בוחר בדגם המפואר? חלון בגג וג'נט 18" שמשנה לדעתי לגמרי את המראה של האוטו (אבל יקר צמיגים יקרים ונסיעה יותר נוקשה שאני אוהב).

למה אני מבין את כל מי שלוקח את הסטנדרט? כי גרסת הבסיס באמת מאובזרת בכל מה שצריך ואף מעבר לכך ו-30K ש"ח לא הולכים ברגל עבורי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לפני כשבועיים ביקרתי באוטואלגנס עם חבר שהתעניין, הותירו בי רושם מאוד חיובי, הצעות המחיר הינן באזור ה8-10 אלף ש''ח, ראיתי עבודות שנעשו על רכבים יוקרתיים וגם עממיים וזה נראה מצויין.

אם ריפודי העור הם מה שייטה את הכף בבחירת רמת הגימור ברכב, בהחלט הייתי חוסך את התוספת האסטרונומית של היבואן ופונה לאוטואלגנס.

בהצלחה!

פורסם

אחרי עשרה ימים עם אוטלנדר 4X4 רמת גימור חברת השכרה, ששכרתי באוסטרליה לפני שבועיים.

אחלה רכב! באמת, אפילו ברמת הגימור הכי נמוכה.

ה 4X4 שלו מיותר לחלוטין, על הכביש הייתי כל הזמן בלי.

בנסיעות ממש ארוכות של 400KM המחשב הראה 7.5 ליטר ל100 ק"מ שזה סבבה,

אבל בעיר הכמות היתה כפולה.

אהבתי את המנוע, אהבתי את הגיר... אהבתי!

אבל 30K בשביל מושבי עור וגג נפתח זה המון כסף ולדעתי מיותר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אחרי עשרה ימים עם אוטלנדר 4X4 רמת גימור חברת השכרה, ששכרתי באוסטרליה לפני שבועיים.אחלה רכב! באמת, אפילו ברמת הגימור הכי נמוכה.ה 4X4 שלו מיותר לחלוטין, על הכביש הייתי כל הזמן בלי.בנסיעות ממש ארוכות של 400KM המחשב הראה 7.5 ליטר ל100 ק"מ שזה סבבה,אבל בעיר הכמות היתה כפולה.אהבתי את המנוע, אהבתי את הגיר... אהבתי!אבל 30K בשביל מושבי עור וגג נפתח זה המון כסף ולדעתי מיותר.
איזה מנוע? אני חושב שבאוסטרליה יש רק מנוע 2.4 ליטר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אין לי מושג...

מצ"ב תמונה של הרכב.

מבחינת אבזור,

טאסות!, בפנים קרוז קונטרול, ריפודי בד זולים, מערכת עם BT וזהו.

מאוד, אהבתי.

IMG_74641.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...