Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעל סוזוקי יורו - סוויפט 2000 נפח 1.3 גיר אוטומט ( 3 הילוכים בלבד! ) . שותה דלק , נכנסה כבר למוסך משתי סיבות :

1. החלפת מנגון חלון חשמל ליד הנהג .

2. מנוע צעדים שאחראי על שמירת סל''ד בעת התנעת רכב עשה לי בעיות ואני הזמנתי חלק בעלות 600 שקל ( חדש עולה 2000 ש''ח )האוטו לא נוח בעליל, נכון זה אוטו ישן אבל באמת שהלך לי הגב והנסיעה ממש גרועה איתו , המתלים אין מה לדבר בכלל...בנוסף היא שתיינית דלק בגלל התיבה האוטומטית בעלת 3 מהלכים. עוד כחודש אני אמור להעביר את האוטו טסט ( עד תאריך 19/2/14 ) ואבא שלי ואני חשבנו שאחרי שנעביר טסט אשאר איתו עוד חודשיים 3 גג 4 ואז אמכור את האוטו ואקנה משהו חדש יותר אני מתלבט בין שני הרכבים : פורד פוקוס וטויוטה קורולה ( לגבי הפוקוס אין לי בעיה להתפשר על 2006 - 2008 אבל מעדיף את 2008 אחרי מתחית פנים היא יותר מאובזרת מ 2006-2007 וכמובן יפה יותר לגבי טויוטה קורולה 2008 גיר רובוטי ( נכון שצריך לעשות עדכון גיר בערך חצי שנה בעלות 300 שקל- תקנו אותי אם זה לא המחיר. אבל הגיר עצמו זה כמו ידני ואני אחד שאוהב ידני וחסכוני בדלק ( 1/15 + - . דגם SUN אמנם הכי פשוט אבל אסתפק בו כי המחיר שלו זול מה GLI . אני הצבתי לעצמי תקציב של עד 35000 שקל , האם אוכל להשיג קורולה במחיר שכזה עקב "ירידת ערך בגלל הגיר רובוטי" שזה סוג של יתרון עבורי. עכשיו הסתכלתי על פורד פוקוס בהשוואה לקורולה והיא ממש זולה יותר אבל מצד שני היא לא חסכונית כמו קורולה .מה דעתכם כדי לקנות והאם אפשרי להשיג את הקורולה במחיר של עד 35000 לשנת 2008

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

לא נסעתי על הפוקוס אבל כן על הקורולה הרובוטית,נכון היא חסכונית,אבל הגיר מזעזע!

בעיר מאוד לא נוח לנסוע איתו,הוא מתבלבל ולפעמים מושך הילוכים שלא לצורך,גם במצב הידני הוא משתלט מהר מידי,לעומת למשל ה פיגו 107 שנותנת יותר חופש במצב הידני.

אני אגיד לך ככה,בחיים לא הייתי קונה את הרכב עם הגיר הזה!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא נסעתי על הפוקוס אבל כן על הקורולה הרובוטית,נכון היא חסכונית,אבל הגיר מזעזע!

בעיר מאוד לא נוח לנסוע איתו,הוא מתבלבל ולפעמים מושך הילוכים שלא לצורך,גם במצב הידני הוא משתלט מהר מידי,לעומת למשל ה פיגו 107 שנותנת יותר חופש במצב הידני.

אני אגיד לך ככה,בחיים לא הייתי קונה את הרכב עם הגיר הזה!

היה לנו את הרכב הזה שנתון 2008 למשך 3 שנים מליסינג. בהתחלה זה לא כיף גדול , הרכב מטלטל אותך בהילוך ראשון - שני . אחרי שמתרגלים שוכחים מהכל . גם מזינוק בעליה (דבר שהיה פרויקט בפני עצמו) . החסכון בדלק היה שווה הכל. רכב ענק ששותה מעט דלק.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לאישתי היה קשה להתרגל,כן גם עם הזינוקים האוטו מדרדר לאחור,אני לא חושב שטיוטה ב2009 עברה לגיר אוטומטי רגיל סתם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...