Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד מקווה שמדובר בברווז עיתונאי, אבל לפי גלובס, יש כוונה להפוך את הנתיב השמאלי של נתיבי אילון צפון (החל מצומת חולון ועד לגלילות) לנתיב אגרה מיוחד.

לפי דעתי זה לא יקרה, אבל עצם החוצפה שבהעלאת רעיון שכזה (לא סלילת נתיב חדש ותכנונו מראש ככביש אגרה, אלא לקיחת קיים ולהפוך אותו ליקר מאוד) פשוט מרתיחה :evil:

.We apologise for the inconvenience

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדינת כל עשיריה,

מי שאין לו כסף ימשיך לסבול בפקקים ומי שיש לו הוא יסע בנוחות ובבטחה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אולי זה לטובה ויעזור להשריש באנשים התקועים בשמאל על מהירות 80 שלא ככה נוהגים.

מעבר לזה, בזיון.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

עד היום חשבתי שאין לי בעיות הבנת נקרא.

מה כתוב בציטוט הבא, לא הצלחתי להבין.

ממשרד התחבורה נמסר, כי לא מדובר בנתיב אגרה אלא נבחנת אפשרות להקמת נתיב מהיר

בדומה לנתיב הקיים בכביש 1, להקלת התנועה בכניסה לתל אביב. מכל מקום הנתיב לא יבוא

על חשבון הנתיבים עצמם, יהיה חניון "חנה וסע" בדומה לחניון בכביש 1 והתחבורה

הציבורית תיסע בו בחינם כמו גם רכב עם 4 נוסעים ויותר.

זה לא יהיה נתיב אגרה, אלא נתיב בתשלום? מה?

חשוב להדגיש שרעיונית לפחות, אני לא רואה פתרון אחר לבעית הפקקים בכניסה לתל אביב. אלא שאילון מחבר לא רק בין מי שגר מחוצה לתל אביב ורוצה להכנס אליה, אלא גם בין אנשים שנוסעים מהרצליה לחולון או כל מקום אחר, ורק עוברים את תל אביב בדרך. תחבורה ציבורית בין שני ישובים בקצוות השונים של איילון היא, לצערי הרב, מיתוס בישראל. נתיב אגרה כמובן שלא ישנה את זה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אולי לא תאהבו את הדעה שלי אבל כן כדאי לצמצם את כמות כלי הרכב על הכביש. פשוט כשמסתכלים מהאוטובוס/רכבת החוצה, רואים שבכל מכונית יש רק נהג.

לא כ"כ נורא לנסוע בתחבורה ציבורית. השאטלים של הנתיב המהיר דווקא מאוד מוצלחים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

בלהבות, על איזה תחבורה ציבורית אתה מדבר? אתה חי בישראל? להגיע מנקודה לנקודה בת"א לוקח בתח"צ משהו כמו 40 עד 50 וברכב 10-15 דקות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
בלהבות, על איזה תחבורה ציבורית אתה מדבר? אתה חי בישראל? להגיע מנקודה לנקודה בת"א לוקח בתח"צ משהו כמו 40 עד 50 וברכב 10-15 דקות.

מה-שהוא-אמר.

and also: זה יהיה חלק מהנתיב המהיר (מבחינת תפעול/תשלום) או מפעיל אחר? יהיה מצחיק אם התמחור בנתיב הזה יהיה כמו בנתיב המהיר - "תנועה איטית - 47 שקלים" ו-"תנועה זורמת - 7 שקלים" כאשר המצבים הללו מתקיימים גם אצל הנתיב הלא-מהיר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
איזה קטע זה שרוצים לגבות מאיתנו כסף, סתם בגלל שיש פקקים.

לא, אתה לא מבין, זה עונש על חדלות-אישים קולקטיבית. משום שבמשך 30 שנה (אולי 60 שנה?) לא הצלחנו להקים מערך היסע המונים ראוי לשמו באזור גוש דן, עם רכבת תחתית, חיבורי רכבת-אוטובוס, BRT וכו' - מוטל עלינו עונש מן האלים.

בכלל, אני מציע שיהיו שני נתיבים בתשלום, שהעשירים יוכלו לנסוע על האמצע בין שני נתיבים בשביל שירגיש להם מרווח. זה ייתן הרבה מוטיבציה להצליח בעבודה כדי שלא נהיה תקועים בפקק. התייעלות וכו'.

פורסם

איזה קטע שמרכז המדינה הופך לעשירים בלבד (דירות ועכשיו כבישים).

כעיקרון אני לא עולה על שום כביש שעולה כסף גם אם אעמוד עוד שלוש שעות בפקק. תמשיכו לשלם ואז תבואו לבכות שהכבישים הופכים לכבישי אגרה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם אני תושב ת"א, או מתנייד בת"א אני פשוט לא נותן לזה לקרות. יש לנו המון כח בידיים כצרכנים. חבל רק שנורא קשה להתאגד.

או שלא נוסעים בכביש, או שלא מאפשרים בנייה שלו באמצעות הפגנות (פיסית), או שנוסעים ולא משלמים, כולם. אלפי אנשים שייסעו בו כאילו הוא נתיב רגיל. מה יעשו? יכריחו מאות אלפי אנשים לשלם? הצחקתם אותנו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

התאגדות לא תהיה כי פה אדם לאדם זאב אבל, במקום לנסוע על כביש שעולה כסף ואז להיכנס למלחמה עם הרשויות פשוט תחרים את הכביש.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
התאגדות לא תהיה כי פה אדם לאדם זאב.

כבר שכחתם את 2011? נכון שהמחאה לא הצליחה בסוף, אבל המצב לא כזה נורא מבחינת הנכונות של אנשים להיות מעורבים במשהו. עם הטריגר הנכון אולי זה אפשרי.

על כל פנים, אני מוכן להצטרף לזה בהנחה שנוצרת קבוצה בגודל מזערי שלא יהיה מפחיד (נגיד 100 איש). מצד שני, אולי זו רק שמועה ולא יקרה באמת.

• תוכן חדש...