Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בדקתי יותר מפעם אחת עם מודד עובי צבע לפני ואחרי,זה בדוק ב100%.

רון זה מותיר לנו רק ברירה אחת. דו קרב שלייף:2gunfire::2gunfire:

פורסם

ראשית- תודה על ההיענות המרשימה למי שהגיב פה וגם למי ששלח ה״פ.

זה המקום להודות למי שהציע להשאיל לי ציוד והמליץ לי על דיטיילרים כאלה ואחרים וזה גם מקום טוב לציין שאנוכי והרכב לא בארץ הקודש.

צבע ברק ישיר- פעם ראשונה שאני נחשף למושג הזה, אשמח אם מישהו יוכל לתת לי פרטים כמו גם איך אני יכול לדעת אם המכסה מנוע צבוע בצבע כזה או צביעה רגילה?

לא יודע אם זה קשור אבל הצבע שעל המכסה מנוע נראה מצויין ולמעשה אני אפילו לא בטוח שהוא עבר צביעה כלשהי שכן אין עליו פגמים ששכיחים על משטח שעבר צביעה (נזילות, בועות וכו׳).

הצבע שם מושלם ותואם 100% ליתר הרכב, פשוט יש בו יותר תפוזיות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני בטוח במאת האחוזים שצבע הרכב שלך הוא דו שכבתי ולא חד שכבתי.

כך נראה צבע חד שכבתי(עליון) וצבע דו שכבתי(תחתון):

SS_BC_Custom_.jpg

כאן תוכל לקרוא על ההבדלים בין סוגי הצבע :http://www.autogeekonline.net/forum/hot-topics-frequently-asked-questions/21924-practical-differences-between-single-stage-paints-clear-coat-paints.html

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• אחראי פורום
פורסם

פששש הופעת אורח מרשימה :twisted:

עידן, אם זה תפוזיות, אתה יותר פנאט ממני. שווה לך להיכנס לעבודה סזיפית ושדורשת ניסיון (וגם אומץ)

לטובת תיקון משטח שמבוצע בסה"כ לא רע בכלל?

זה כן משטח בעל מרקם עדין כלשהו, מהסוג שרואים גם בצביעת בית חרושת.

לגבי אבחנה בין ברק ישיר לבין צביעה קלאסית, לדעתי אין אפשרות כעת לדעת, אלא אם תאתר את הצבעי (במידה ונצבע).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני אגלה לך סוד אבל אל תגלה לאחרים פה- הפנמתי כבר שבמקום להלחם בסוורלים עדיף לחיות איתם בשלום, הרי גם אם "תפנה" אותם- הם בסוף יחזרו (וזה שתשתמש בסבון שטיפה סופר דופר ותנגב את הרכב עם מטליות מייקרופייבר יקרות מאוד ותיישם אוטם מאוד יקר- זה רק "יקנה" לך קצת זמן עד שהסימנים המציקים יחזרו).

אני מזמן הפסקתי להיות פנאט לגבי הרכב והשלמתי עם זה שזה אחלה מבחינתי שיש לי רכב שבסה"כ סבבה לי איתו אבל שורה תחתונה- פח עם 4 גלגלים.

אז מה בכל זאת עם התפוזיות?

שילוב של "פגם" שמציק לי בעין מהיום הראשון שהרכב אצלי יחד עם רצון לעשות מיני פרוייקט על הרכב אחרי הרבה זמן שלא פירקתי\חיברתי\החלפתי בו משהו בעצמי, חסרה לי ההתעסקות.

לא הייתי מבזבז על זה כסף אצל דיטיילר או פחח כי זה מיותר לי, מצד שני מוכן לקחת סיכון (מחושב) ולנסות לבצע בעצמי, במקרה הטוב יהיה שיפור במצב הצבע וסיפוק עצמי עבורי, במקרה הרע הרכב יבקר אצל הפחח.

לא יקרה אסון לאומי גם אם לא יצליח.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• אחראי פורום
פורסם
אני אגלה לך סוד אבל אל תגלה לאחרים פה- הפנמתי כבר שבמקום להלחם בסוורלים עדיף לחיות איתם בשלום, הרי גם אם "תפנה" אותם- הם בסוף יחזרו (וזה שתשתמש בסבון שטיפה סופר דופר ותנגב את הרכב עם מטליות מייקרופייבר יקרות מאוד ותיישם אוטם מאוד יקר- זה רק "יקנה" לך קצת זמן עד שהסימנים המציקים יחזרו).

שים קפלס"ט ותתכופף.

מעריך כמובן את הרצון להילחם בגורם המטריד הזה, שותף לך בתחושות, איך שכל פעם עוברים ליד הרכב

והעין נתפסת על הפאקים הקטנים תו"כ סינון "מתי אני מפנה סופ"ש לטפל בחרא הזה".

מקווה שתצליח!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שלום לכולם

איפה ניתן למצוא נייר 3000? בבקשה לא להמליץ על אי ביי.תודה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...