Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה החדשה - ריקול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כך , טויוטה נכשלה.

קיבלתי את הרכב עם מנורה בסלון הרכב שנופלת (בית המנורה) , סידרו את זה אחרי יום , לא משהו שהפריע לי ממש.

מה שכן מרגישים ברכב , זה בדברים הקטנים , תפתח תא מטען , הכל חשוף.

תנסה להעביר כבל (כמו שניסיתי להעביר את הכבל של המצלמת דרך) ומלמטה יש כיסוי חלקי של בד דק , הרבה כבלים חשופים שניתן לראות מלמטה , לא משהו שמפריע , בטח לא משהו שגלוי ,ובטח שלא משהו שגורע מהמראה הכללי הפנימי , אבל זה כמו שריטה ברכב , רק אתה יודע ורק לך זה מפריע.

מבחינת שאר הדברים הכל בסדר כמו שצריך להיות.

קודם כל אני מודה , כשהיתי בסוכנות לא הצצתי מתחת לדש אלא רק כשעשיתי את ההתקנה , שנית , כרכב משפחתי זה נתן לי את התמורה הטובה ביותר , אם נתעלם מההרגשה (הרגשה שלי.) הזולה טיפה ברובה איכות ההרכבה והחומרים היא סטנדרטית.

כמכלול הרכב הזה השתלם לי יותר משאר האופציות , דוגמת פורד פוקוס , קיה פורטה (מאזדה 3 חדשה לא הייתה אז) ועוד.

שלא תבין , אני שלם עם הבחירה שלי ומרוצה מהרכב , אבל מודע למגרעותיו.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בעצמך בדקת..עכשיו אין פאניקה.

אתה עקשן.

אני בדקתי כי היה לי את הרכב הזה, וכי כבר אז היו כל מיני אנשים שדמיינו דמיונות, וכתבו בפורום, וכשאמרו להם "אין דבר כזה" ענו "אבל יש שמועה אז בטח זה נכון".

אז כדי להפיס את דעתם של אותם אנשים, גם אני וגם אחרים בדקנו את הדבר, ובאופן לא מפתיע בכלל התברר שהבעיה לא קיימת.

דני

פורסם
אתה עקשן.

אני בדקתי כי היה לי את הרכב הזה, וכי כבר אז היו כל מיני אנשים שדמיינו דמיונות, וכתבו בפורום, וכשאמרו להם "אין דבר כזה" ענו "אבל יש שמועה אז בטח זה נכון".

אז כדי להפיס את דעתם של אותם אנשים, גם אני וגם אחרים בדקנו את הדבר, ובאופן לא מפתיע בכלל התברר שהבעיה לא קיימת.

דני

זכרתי שלטויוטה יש רכבים עם בעיות בבלימה ..אז זה פריוס,קרוב מספיק.

http://motocarnew.allmag.co.il/page/173126

עקשן אבל צודק.

פורסם
זכרתי שלטויוטה יש רכבים עם בעיות בבלימה ..אז זה פריוס,קרוב מספיק. עקשן אבל צודק.

אתה עקשן אבל עקשן.

נכון: לטויוטה היו כלי רכב עם בעיות בבלימה, ועשו להם "ריקול". אמת. אבל גם להונדה, וגם ל-ב.מ.וו., וגם לניסן, וגם ליונדאי.

מסקנה - טויוטה לא בסדר.

דני

פורסם

השאלה כמה ריקולים עשו לב.מ.וו,ניסאן,יונדאי..?!

זאת בדיוק הנקודה,לא סתם קוראים לטויוטה אלופים בריקולים,לכולם יש ריקולים,אבל קיבינט,למה לטויטה כל כך הרבה??

וכמו שאמרתי,יום "בילוי" לא מתוכנן במוסך זה בזבוז מיותר ולא נעים של זמן שרוף,אני לא מתפלא שלטויטה יש הרבה לקוחות פנסיונרים משועממים עם שפע זמן מיותר..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נראה כאילו אתה מתווכח רק בשביל להציק, יענו טרול.

לכל יצרן יש ריקולים. זה שרק על ריקולים מסויימים שמעת בתקשורת, אולי כי זה אחד המותגים הכי פופולריים ונפוצים בעולם, לא אומר שזה היצרן היחיד שהוציא ריקול על בלמים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
+1.

נורא כיף לרדת על טויוטה, כאילו זו החברה היחידה בעולם שמוציאה RECALL :roll:

אין דבר כזה רכב בלי תקלות, נגמרו הימים שרכב היה מורכב מחתיכות פח וארבעה גלגלים. רכב מודרני הוא מכונה מורכבת ומסובכת ופאקים יש אצל כל היצרנים. גדולה של יצרן נמדדת בנכונות שלו לקחת אחריות ולהודות בתקלות. חלאס לחפור על זה.

איתמר

אני מסכים איתך ואין לי טענה נגד טויוטה לעניין ריבוי הריקולים, יחד עם זאת עולה לי בראש עניין אחר, בקרת איכות.

זה מבורך שהם לוקחים אחריות ומטפלים בבעיות אבל למה מתקבל הרושם שבקרת האיכות שם לא עובדת כראוי וכשלים מתגלים רק לאחר שהרכב יוצא לשוק?

קשה להתעלם מכך שלא מעט ריקולים של טויוטה הינם בעניינים בטיחותיים קריטיים.

אישית אני מעדיף קורולה עם תקלת בלמים ודוושת גז תקועה מאשר רכב שיש בו צמד ר״ת DSG+TSI, אבל יכול להיות שבכל זאת צריך לשפר בקרת איכות בייצור מערכות בטיחותיות.

GUGY ידידי אתה סתם מתעקש, גם לחברות הגדולות היו ויש ריקוליים בטיחותיים, הריקול הכי מפורסם ברכב שלי נוגע למשאבת הדלק המקורית שהיתה דולפת לעיתים.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
זה נראה כאילו אתה מתווכח רק בשביל להציק, יענו טרול.

לכל יצרן יש ריקולים. זה שרק על ריקולים מסויימים שמעת בתקשורת, אולי כי זה אחד המותגים הכי פופולריים ונפוצים בעולם, לא אומר שזה היצרן היחיד שהוציא ריקול על בלמים.

מה הקשר להציק?,מה אתה בן 3?..

לכל יצרן יש ריקולים,לאף יצרן אין כל כך הרבה ריקולים כמו לטויוטה,זאת הפואנטה!!.

בן אדם רוכש רכב חדש ונמצא לא מעט במוסכים בגלל שמישהו בטויטה שכח לחבר,או שכח לחזק,או שכח להוסיף..את מי זה מעניין?,מי שקונה רכב חדש לא רוצה להגיע בגלל זה למוסך!.

פורסם
לכל יצרן יש ריקולים,לאף יצרן אין כל כך הרבה ריקולים כמו לטויוטה,זאת הפואנטה!!.

אולי תפסיק לחפור עם השטויות שלך?!

תוכיח את השטות שכתבת...

פורסם

אישית אני מעדיף קורולה עם תקלת בלמים ודוושת גז תקועה מאשר רכב שיש בו צמד ר״ת DSG+TSI,

.

אתה רציני?

אתה מעדיף רכב עם תקלת בלמים, המאיץ ספונטנית(תאונה בטוחה) על פני רכב.

שבמקרה הגרוע יגרום לך להיתקע?

הבהרה:הכתוב אינו מתייחס לטויוטה קורולה אלא להעדפה של המגיב המצוטט לעיל

פורסם
מדובר על מקרים בודדים אשר הובילו לתוצאות קטלניות וגם אז הסיבה העיקרית הייתה פיגור זמני (או קבוע) של הנהג.

ברור לחלוטין, (לפחות לי) שהדברים אינם "כצעקתה".

אולם גם ברור, שהיה כשל טכני כלשהו וגם כשל בטיפול בבעיות שנתגלו.

היות ונשיא טויוטה העולמית, מצא לנכון להתנצל בפני לקוחותיו.

פורסם
אתה רציני?

אתה מעדיף רכב עם תקלת בלמים, המאיץ ספונטנית(תאונה בטוחה) על פני רכב.

שבמקרה הגרוע יגרום לך להיתקע?

הבהרה:הכתוב אינו מתייחס לטויוטה קורולה אלא להעדפה של המגיב המצוטט לעיל

ברור,

אני גם מעדיף צניחה חופשית בלי מצנח, קפיצת בנג'י בלי כבל, אמבטיה חמה עם מגהץ מחובר לחשמל בידיים, החדרת מברג לא מבודד לשקע חשמל בידיים חשופות- העיקר לא DSG+TSI !

(למעט אם זה מגיע כחלק מהפאביה ספורט 16v).

יש צורך לשים סמלון של קריצה או שכבר הבנת שאני סתם ציני?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תאוריית קונספירציה : כפי שניתן להבחין מרבית לקוחות הקורולה נוסעים בד"כ מאוד לאט ובעיקר בנתיב השמאלי ואינם מנצלים כלל את עוצמת המנוע החזק שברכב. כתוצאה מכך נוצרים מאחריהם הרבה פקקי תנועה. הדבר נודע למחלקת הפיתוח של טויוטה ושם פותחה במיוחד עבורם הדוושה המאיצה מעצמה. חברת אלביט נבחרה להיות קבלן המשנה בארץ, ואת נהגי הניסוי ניתן לראות בפעולה בכל יום בכבישי ישראל, מבצעים ניסויים שונים של תאוצות, וכמו בכל מוצר חדש אנו רואים גם כאן כי המוצר טרם הבשיל.

• תוכן חדש...