Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצה ברכישת מאזדה mx3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים אלו אני מחפש מאזדה mx3 ורציתי לדעת איך האוטו ?? מישהו מכיר ?? כל פרט שהו : כ"ס ,כמה צילינדרים האוטו ?? 0-100 ?? יציב ?? מהיר ?? איך הוא לאומת הונדה סיוויק קופה ??

תודה לעוזרים!!:wink:

JDM :twisted:

פורסם
בימים אלו אני מחפש מאזדה mx3 ורציתי לדעת איך האוטו ?? מישהו מכיר ?? כל פרט שהו : כ"ס ,כמה צילינדרים האוטו ?? 0-100 ?? יציב ?? מהיר ?? איך הוא לאומת הונדה סיוויק קופה ??

תודה לעוזרים!!:wink:

פרטים תמצא בגוגל בלי בעיה, אני בטוח. אתה מחפש כזאת אבל אפילו לא יודע איזה מנוע יש לה? קצת דבילי, לא? מה שמיוחד במנוע זה שהוא בעל ששה צילינדרים בנפח 1.8. הוא נדיר בארץ והמחירון שלו גבוה באופן מוגזם. אני מאמין שהוא יותר ספורטיבי מהסיוויק פשוט כי... זאת סיוויק :wink: (וגם - הMX3 זוכה לתשבוחות מסוימות בנושא)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טוב ,אחרי בירורים רצופים של כמה שעות החלטתי לרדת מהאוטו מאחר ואני מחפש רכב למטרת בניית טורבו , הבנתי ש mx יקר לשפר ולא משתלם וכל הרכבים האלה יד 7 ומעלה .

לכן אני נשאר עם סיוויק :roll: גם בגלל שקל וזול לשפר אותה והתוצאות בד"כ מבטיחות וגם בגלל שאני מכיר כל חלק ברכב הזה .

JDM :twisted:

פורסם
בימים אלו אני מחפש מאזדה mx3 ורציתי לדעת איך האוטו.....

.....איך הוא ל(ע)ומת הונדה סיוויק קופה ??

טוב ,אחרי בירורים רצופים של כמה שעות החלטתי לרדת מהאוטו....

.....לכן אני נשאר עם סיוויק :roll: גם בגלל שקל וזול לשפר אותה והתוצאות בד"כ מבטיחות וגם בגלל שאני מכיר כל חלק ברכב הזה .

אני מחפש רכב למטרת בניית טורבו

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

אתה רציני?

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

איתרתי מאזדה MX3 שנת 96 עם מנוע 1.6 ליטר.

מישהו יודע משהו על רכב זה?

תודה,

יוסי

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

• תוכן חדש...