Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערכת מצב לא מחייבת:

ויטלי, קראתי את דבריך. על פניו נראה לי שנצמדת לעובדות. לא נראה לי שנגררת להכפשות ולדיבה.

כ"כ , לא פרסמת שם המוסך ואף ביקשת מאחרים שלא יעשו זאת אם ידעו.

אם שם המוסך נתגלה, הרי זה בטעות של תם לב.

לא באת להכפיש, באת להתייעץ.

התנהלות המוסך שונה: לגבי התיקון נתקלת בגרסאות שונות.

לגבי טענתם שיש להם מצלמות והוכחות, יתבעו אותך וכדומה- להערכתי לו היו להם הוכחות חד משמעיות כדבריהם היו דורשים ממך להתנצל וזהו, לחלופין תובעים. לא מאיימים.

החיטוט שלהם אחרי התבטאויות שלך בפורום נובעת מכך שאין להם טיעון מנצח והם נתלים בקש.

אזכור שמך תוך הצגתך כסחטן והכפשתך בפומבי היא בעייתית מבחינתם והיא בבחינת הוספת חטא על פשע.[שוב, אין לי מושג איזה תיקון ביצעו]

גם חוסר עקביותם מרמז על בלבול שלהם ולחלופין או בנוסף רצון לבלבל אותך.

להבנתי מן המידע המוגבל שברשות ובלי להתיימא להבנה משפטית, אין להם קייס.

אין זאת אומרת שלא יוכלו לשלוח לך מכתב מרתיע מעו"ד דין, נניח אחד שהוא לקוח שלהם.

הנה אפשרות פעולה: בחר לך מבין אנשי המוסך את זה שאתה יכול לדבר איתו והתעקש לדבר איתו, רצוי בעל המוסך. אמור לו שרצונך לקבל את כספך בחזרה. אם חלילה אתה חושש מאלימות[ מקווה שלא, כמובן] הצע להיפגש במקום נטרלי.

תן לצד השני להגיד את שלו, הימנע מהכפשות והיה ענייני. אם צריך הסבר לו שאתה שוקל צעדיך בהמשך.תקשורת, אגוד מוסכים, משרד תחבורה ובית משפט הן אופציות קיימות.

מן הסתם אנשי המוסך קוראים גם פוסט זה ומבינים מה עדיף להם: לקוח שכספו הוחזר והמוטיבאציה שלו להיאבק ירדה, מאשר לקוח

שלתחושתו כספו נלקח שלא בצדק, הוא הוכפש בפומבי וזכה לאיומיי תביעה בנסיון להפחידו מלקבל את כספו.

אני מאחל הצלחה ושיקול דעת לכל הצדדים בהמשך דרכם. דבריי אינם מבוססים על ידע משפטי, הכרת כל העובדות לאשורן מעבר למה שנכתב כאן ע"י שני הצדדים ואינם בגדר יעוץ. זה מה שאני אישית הייתי עושה, נכון או לא.

• תגובות 166
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הדרך הנכונה היא-1. פניה לבירור מול איגוד המוסכים עם העתק התלונה לבעל המוסך.

2. הכנסת הרכב לבדיקה בדינמומטר תןך ציון הסיבה לבדיקה ללא שם המוסך בשום אופן.

3. פניה לפיצוי כספי בהליך תביעות קטנות (90-120 יום).

4. השתוללות פראית- הגשת תלונה במשטרת ישראל על הונאה. לבחירתך...

1. לא צריך לשלוח העתק תלונה למוסך, איגוד המוסכים יפנה אל המוסך לקבל את המענה. זה אינו תהליך מהיר , ואם הצדדים לא יגיעו לפתרון המחלוקת הוא עובר להליך בוררות. מה שויטלי צריך לבקש הוא הפנייה לבדיקה אובייקטיבית לגבי ניקוי המזרקים.

2. בדיקה חד צדדית במכון רישוי תעלה לו כסף ועלולה להיות בלתי קבילה במקרה של דיון משפטי.

3. אפשרי, אבל התובע צריך הוכחה ברורה(וקבילה בבית דין) כי נגבה ממנו כסף עבור טיפול שלא בוצע. לא כדאי ללכת לבית משפט על סמך "חשד".

4. חבל"ז, מארבע סיבות: א.זה לא מתאים לאירוע בו יש לך רק חשד ללא הוכחה מוצקה. ב. אל תעשה זאת לפני קבלת ייעוץ משפטי, כי המוסך יכול להגיש תלונה נגדית. ג. לא תקבל את כספך בדרך זו. ד. יש למשטרה דברים חשובים יותר לעסוק בהם

פורסם
עושה רושם שההפחדות של דורון עבדו על המנהלים. מקווה שהמנהלים לא ישכחו להחזיר את הכותרת המקורית, לכשתתגלה האמת.

מצטער, לדעתי אין מקום לרחמנות במקרים כאלה, ויש לקרוא לילד בשמו.

אף אחד לא מפחיד את מנהלי הפורום, שסופגים איומים לתביעות על בסיס שבועי. כל עוד פותח השרשור צירף קבלה או הוכחה ברורה שהוא אכן היה לקוח של המוסך (ולא מתחרה שמנסה להשמיץ), אנחנו נשאיר כאן את השרשור ולא נמחק אותו (אלא אם תתקבל בקשה מפורשת לכך מאדון ויטאלי).

אבל עדיין יש לנו אחריות ואסור, על פי חוק, לכנות את המוסך כפי שכינה אותו ויטאלי לפני שבית משפט פסק שהוא אכן כזה. זאת הוצאת דיבה וניתן לתבוע עליה פיצוי כספי גם אם לא הוכח נזק.

אני אכתוב את מה שאני תמיד אומר במקרים כאלו - לכל מטבע יש שני צדדים. גם אם הצד של המטבע שאתם רואים עכשיו ברור מאוד, לכו תדעו מה המצב בצד השני של המטבע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה - במקרה דנן שמענו גם את הצד השני של המטבע, ולא נראה לי שיש כאן מישהו שלא הבין עם מי יש לנו עסק. עם זאת אני מסכים עם שינוי הכותרת, עד שלא הוכח מעל לכל ספק (למרות שאני מה זה בספק שיש כאן ספק) שאכן המוסך פעל לא כשורה אין לפרסם אותו כ"נוכל". מה גם שכשאשר כן יוכח מעל לכל ספק, זה יגרום לשינוי הכותרת חזרה למקור להיות מתוק פי כמה.

מר/גברת דורון - למרות שציינת כי אין בכוונתך להגיב ל"שטויות" של פות"ש אני דיי בטוח שאת/ה קורה/את את התגובות. אני מציע לך לרדת מהעץ הגבוה שעליו טיפסת ולפרסם כאן צילום/הוכחות שמראים מעל לכל ספק שאכן בוצעה העבודה. יתרה מזו, אני מציע לך למתן את התגובות שלך שלא תמצא/י/או את המוסך שעליו את/ה מגן/ה בחירוף נפש עומד מול תביעה של הוצאת דיבה.

ויטלי - אני באמת מקווה בכל ליבי שת**** אותם כל כך חזק שהנשימה שלהם תריח כמו עץ חרוב. (אני מצטער על ההתבטאות הקשה, אבל באמת שאני לא מצליח לעדן את זה).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בעלי המוסך שכחו שהם נמצאים בישראל ולא באמריקה .

ארץ ישראל קטנה וכול אחד מכיר אחד את השני והכול עובר מפה לאוזן .

במקום להילחם בויטלי (הלקוח ) , תודו באשמה והציעו פתרון שיהיה הולם לכול הצדדים.

לא בושה לכתוב שכך קרה וקרה ושאתם לוקחים אחריות ומפצים את הלקוח .

אל תשכחו שאתם נלחמים בלקוח ולא בחברה , וחבל .

אתם חיים על לקוחות ואנחנו צריכים מוסכים לטפל ,צריך לשמור על הלקוחות ולעשות שהכול ייצא על הצד הטוב ביותר, ומה שאתם עושים זה "מגרשים " לקוח\ות .

סדרו את העניין שיהיה שבע רצון לכול הצדדים.

פורסם

לצערי, זה אבוד להם (לצערי, כי תמיד קשה לי לראות בעלי עסקים שיורים לעצמם ברגל). גם אם יפצו אותו, נדע את שם המוסך ונדע לא להגיע לשם ולמנוע ממכרינו מלהגיע לשם.

אמון זה משהו שלוקח שנים לבנות, ודקה להרוס. הם הרסו את זה לעצמם.

אפילו לקוח קבוע שלהם שבטעות ישמע על הסיפור של ויטלי (והוא ישמע- ישראל) ינסה לשחזר ויחשוש שמא רכבו וארנקו קיבלו טעימה באחת מהפעמים משירות טיפול רוחני מנופח דומה.

החשד שמשהו לא תקין קרה/יקרה (כמו ניפוח חשבונית על עבודה שלא בוצעה ו/או שימוש ברכב הפרטי לצרכים אישיים) תמיד ינקר ללקוח, אפילו אם הוא מהלקוחות הממליצים ביותר!

לא מדובר כאן על לקוח שלא מרוצה מטיב השירות, מדובר כאן על ניצול ובגידה באמון.

לא הייתי נותן להם להחליף לי עץ ריח לאחר סיפור כזה.

פורסם

מה לעשות שנסיעת מבחן אי-אפשר לעשות על הליפט.

נסיעת מבחן לא עושים בחניה של הסופר.

לויטלי גלקין - חשד למוסך "נוכל" - הפורום המשפטי או שאינו מכיר את המשפט.

אין זו הפעם הראשונה שאתה מוציא דיבה ומפר את חוק הפרטיות בפורום בעניינו של בעל המוסך, מצלם את עסקו ללא רשות, ומפר את חוק הפרטיות ואת חוק צנעת הפרט.

נראה שאתה מתלונן סידרתי בפורום, אשר מאפשר לך להתנהל כך וחבל, יש לך טענות על מכוני הרישוי אוטו-דיפו, ועוד ועוד ועוד...

מה גם, שפנית לפורום שאינך יודע כיצד לתפעל את המצלמה שקיבלת לרכב [הודעתך מס' 465914, מרץ 2013], נראה שגם כעת אינך יודע כיצד היא פועלת ומתי.

גם בתמונות מהסרטון שהעלית וטענת שהרכב לא זז - ניתן לראות בבירור כי הרכב זז!!!

מאחר שצילמת בשטח פרטי ללא רשות, מכוניות שלא שייכות לך החונות בשטח פרטי סגור, ברור שלא קיבלת רשות בכלל לצלם בתוך השטח הפרטי ועברת על חוק הגנת הפרטיות, צנעת הפרט, ועברת על החוק שנית כאשר העלית את התמונות לפורום שמתיימר להיות פורום משפטי.

הסיפור שלך עם בעל המוסך התחיל עוד בחודש נובמבר 2013 [הודעתך מס' 508255],

גם אז התייעצת עם הפורום בעניין אותו מוסך, ובעניינו של אותו בעל מוסך,

שאלת "האם החשמלאי שהחליף את המצבר צריך לקחת אחריות?" על חלונות שהפסיקו לעלות עם השלט, למעשה כבר אז ניסית לסחוט את מחיר המצבר מבעל המוסך בטענה שהחלונות אינם עולים בגלל החלפת המצבר.

מדוע שבת לאותו מוסך כדי לתקן שוב את הרכב? הרי כבר בנובמבר פנית לפורום כי היית לא מרוצה וביקשת תשובות מהפורום.

גם במקרה הנוכחי איימת כי אם לא תקבל את כספי התיקון חזרה תלכלך על המוסך בפורום הזה דווקא.

נראה שאתה נהנה לעשות בו שימוש.

באופן קבוע אתה מנצל את הפורום כדי ללכלך על בעלי מוסכים, מכוני רישוי, וכיו"ב [ראה הודעותיך 469849 ואחרות]

הינך מנצל פורום שמטרתו האמיתית היא לנסות לתת פתרונות ולסייע לאנשים רציניים.

חבל שהפורום מאפשר לאנשים מסוגך להשתמש בפורום למטרות פסולות.

זוהי התגובה האחרונה לשטויות שלך בפורום זה, התגובה הבאה תגיע אליך באופן אישי באמצעות דואר - המוסך אינו מעוניין להתנהל איתך או עם דומיך בפורום אלא במקומות המתאימים.

התגובה שלך היא אחת התגובות היותר הזויות שנתקלתי בהם לאחרונה. הרכב לא זז מ"מ.

לי יש מצלמת רכב עם מתח קבוע, זאת אומרת יכולה להקליט רצוף ימים שלמים - אני הייתי סוגר לבעל המוסך את העסק (מילה שלי), מפרסם אותו בכל מדיה אפשרית ומגיש תביעה כזאת שכולם היו מדברים עליה.

בפעם האחרונה שמישהו העיז להתעסק איתי בקשר לשני צמיגים (מנכ"ל של חברה גדולה) הוא הצטער מאוד אח"כ (משפטית) והתחנן טלפונית שאסיר את התביעה.

ויטלי - תבע להם את הצורה. כמה שיותר מהר. לי חוץ מהמצלמה יש גם מכשיר הקלטה מקצועי של פיליפס, הייתי מקליט אותם ועושה מהם קרקס אח"כ.

ויטלי אם תעלה שוב שתי תמונות שצולמו ע״י פרינט סקרין אנחנו נראה שהרכב אכן לא זז וחבל שגברת דורון לא יכולה להוכיח לנו אחרת ומעדיפה לתקוף בשיטות הזויות.

אי אפשר ללכוד תמונות מהמצלמה הזאת דרך פרינט סקרין. צריך תוכנה אחרת.

פורסם

לא ניתן לזה לרדת במצולות השכחה.

תעדכן אם יש חדש [כמובן בצורה נבונה כי אני מאמין שאתה בתהליכים שדורשים איפוק ציבורי].

בהצלחה!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מעריך שאתה עדיין מנוע מלשתף, אבל רק תזכור שיש כאן לא מעט אנשים שיעקבו, גם אם יהיה צורך להקפיץ או שנה או עשור.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

אני חושב שלאחר שפניתי למוסך בנסיון לברר את העניין כמו בני אדם וגורשתי, וגם לאחר השיחות טלפון והנסיון להגיע להסדר נפלו, אני חושב שאין זה הוצאת דיבה כי מדובר על הצד שלי בסיפור שמגובה בראיות, אז אני כן יפרסם את כל הידוע לי: מדובר על המוסך חשמל מוטי בקרית משה שברחובות, אישתו היא זו שכתבה פה בשם דורון, היא זו שהתקשרה אליי כדי לאיים על הוצאת דיבה, היא זו שסיכמתי איתה שתראה לי צילומים מהמוסך ובסוף ניפנפה אותי, היא זו שגם אמרה לי שאנחנו שכנים ( אוליי בתור איום

עריכה. כנראה שההודעה נקטעה באמצע. אני ימשיך אותה היום יותר מאוחר.

עריכה אחרונה על ידי VitaliGal
פורסם

המשך: והתברר שבאמת הם גרים 200 מטר ממני, היא זו שהתקשרה לאבא שלי כדי להגיד לו שאנחנו חוצפנים ושלא יתקרב יותר למוסך שלהם, היא זו שאמרה לי בטלפון שהיא לא סופרת ממטר את הפורום ואת היושבים בו ושכל מי שיושב פה הם אפסים גמורים וטיפשים שלא יוכלו לעזור לי, היא זו שאמרה שלאחר המקרה הזה הם אוסרים על הלקוחות להכנס למוסך עם מצלמה על החלון, היא זו שאמרה שהם לא חייבים לי שום הסברים בנושא, וגם הבן שלהם בשם אורי (ori ) גם חבר פורום. ובאמת חבל שהם לא מגיבים פה בפורום, אני את הצד שלי אמרתי, ואתם מוזמנים להסיק מסקנות משלכם. אינני יודע אם אני ימשיך במסע המפרך של הגשת תביעה או תלונה באיגוד המוסכים, אבל בהחלט הוקל לי על הנשמה לאחר כתיבת פוסט זה, והתחושה הכואבת שזי...ו אותי מתחילה להתפוגג אי שם במחשבות שמישהו יקרא את הפוסת הזה ויעשה חושבים לפני שהוא יכנס למוסך הנ"ל. במידה ויהיו שאלות נוספות אני ישמח לענות, ואם מישהו רוצה או מעוניין לראות את הצילומים ולשמוע את השיחה הוא מוזמן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...