Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ויטלי אם תעלה שוב שתי תמונות שצולמו ע״י פרינט סקרין אנחנו נראה שהרכב אכן לא זז וחבל שגברת דורון לא יכולה להוכיח לנו אחרת ומעדיפה לתקוף בשיטות הזויות.

גברת דורון את אמנם עם כסף אבל את לא יודעת מי זה ויטלי באמת (גילוי נאות:אני לא מכיר אותו ואנחנו גרים באזורים שונים של הארץ בכלל) וכדאי לך להיזהר עם האיומים שלך, כמו שאת מטרידה אותו ומאיימת כך הגלגל יכול להסתובב וויטלי יחזיק אותכם בביצים (סוד-הוא כבר בחצי הדרך).

ממליץ לכם לשבת איתו במקום ציבורי לפגישה עם הוכחות מספקות שהעבודה התבצעה, אל תשכחי שהוא תמיד יכול ללכת לכמה מוסכים בלתי תלויים אשר יכולים להוכיח שאכן לא התבצעה עבודה ואז הוא יתבע לכם את התחת,חבל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 166
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ויטלי

נדמה לי שאני יודע באיזה מוסך מדובר, טיפלתי שם פעם אחת-היה בסדר.

הרשה לי לתת לך עצה לעתיד-

בפעם הבאה שאתה משאיר את הרכב במוסך כלשהו-אף פעם לא לתת יד חופשית בסגנון של "תתקן-כמה שיעלה".

תמיד,אבל תמיד, לסכם מראש מה יהיה מחיר הבדיקה או איתור התקלה ומה יהיה מחיר התיקון.

אם מתקנים באותו מקום, בדרך כלל לא משלמים על הבדיקה.(שוב-לסגור הכל מראש).

אם לא מתקנים, שלם רק על מחיר הבדיקה ושלום על ישראל.

יחסוך לך הרבה כסף ועצבים בעתיד-מנסיון.

אני חשבתי שככה אמור להיות מבלי שאני יבקש זאת, הייתי בטוח שלא מדובר בסכום גבוהה, וגם התפלאתי כאשר ראיתי את הסכום וגם שחייבו אותי על הבדיקה, וגם על זה שלא התקשרו אליי כדי להודיע לי על מהות התקלה ומחיר הטיפול בה.

כפי שכבר ציינתי, אני גם מכיר את המוסך ובעליו כבר יותר משנה וזה באמת הפתיע אותי, וזו הסיבה שבאתי למחרת כדי לברר את העניין עוד לפני שחיפשתי תשובות ופתרונות במקומות אחרים, ולדעתי ממש לא התנהגתי בחזירות כמו שהם טוענים.

לטענתה בעל המוסך לא חייב לי הסברים, ואם יש לקוח לא מרוצה, עליו לקבוע תור לפגישה אם בעל המוסך, ואם יש לו זמן ורצון הוא יפגש איתי.

לי זה נשמע ממש אבסורד, לקוח שלא מרוצה מנותן השירות, לדעתי נותן השירות בראש ובראשונה בשביל עצמו צריך לנסות לתת הסבר למה שקרה, ולא לאיים אליי ולהאשים אותי על מעשים שלא קשורים בכלל לנושא כמו צילום בשטח פרטי, או הוצאת דיבה, בדיוק כמו שאני לא מנסה להאשים על נסיעה פרטית לסופר, או לסידור אחר באזור (בוצעו שתי נסיעות שכללו חניה ודימום מנוע, פעם בחנייה של סופרמארקט, ופעם בחנייה של בניין כלשהו כל פעם ליותר מעשר דקות) אני פשוט רוצה להתייחס לעיקר ואתם מנסים למצוא עלי כל לכלוך אפשרי כדי לאיים בתביעה.

אם הצדק היה בידכם, נראה לי הכי הגיוני שהייתם מנסים להסביר לי את העניין, ולא מאשימים אותי ומשנים את הנושא.

פורסם

גברת דורון היקרה, אין כל היגיון במה שאתם עושים, יש אלף הוכחות שלא טיפלתם וחייבתם סתם ואת עדיין ממשיכה עם הראש בקיר.

בעל עסק רציני היה מחזיר את הכסף רק כדי להוכיח את חפותו ושלא יכפישו את שמו.

פורסם

כל אדם עם ראש על הכתפיים שקורא את השרשור הזה ואת התגובות המתלהמות של המוסך, יכול להבין מה בדיוק קורה כאן.

התגובות של המוסך לא מועילות לאף אחד, ובטח שלא לו.

אני בספק אם מישהו מקוראי השרשור יבחר להכניס את רכבו למוסך הזה.

כך לא פועל עסק הגון, ולא אדם שמאמין בצדקתו.

כך פועל נוכל ממולח, שמאמין שההגנה הכי טובה היא התקפה.

אני מקווה שהצדק ייצא לאור

ושמוסכים שכאלה ייעלמו במהרה בימינו אמן סלה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לגברת דורון:

1. כולם כבר יודעים מה שם המוסך, בתור נציג המוסך - את גורמת רק נזק.

2. התקפות כגון - לא קיבלת אישור לצלם - וכו' - שטויות במיץ גזר.

3. גם ההפחדה על תביעות של הוצאת דיבה וכו'.

כל זה מראה שאין לכם צילומים ואין לכם הוכחות שבוצע תיקון ברכב ואתם נובחים חזק חזק לנסות להפחיד מישהו.

אז אף אחד לא מפחד. תיזהרו שאתם גם לא תקבלו מכתב ישירות לבעלי העסק ולא דרך דפי הפורום ואולי איזה כתבה עסיסית באחד מהאתרים המובילים.

VITAGAL - תתחיל להפיץ את הסיפור שלך, הייתי מתחיל מ-YNET רכב. נראה איך זה יתגלגל. ככל הנראה רימו אותך ולדעתי מי שמרמה פעם אחת בדרך כלל עושה מזה שיטה.

מה שכן, אני חושב שהנסיעת מבחן שנעשתה עם העצירות המרובות - היא לגיטימית. וזאת הדרך לבדוק את הרכב.

פורסם

״דורון״ - בתגובתך הראית חוסר ידע והבנה משוועים בניהול משבר ובשירות לקוחות. אני לכל הפחות לעולם לא אתקרב לאיזור המוסך שלכם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לאור הדרדרות ביחסים מול המוסך וסוג התגובות שלהם, הייתי נזהר מלתת לפות"ש עצות שימשיך בפרסומיו ו/או אף יסלים אותם.

אני חושב שהגיע הזמן שהוא יקבל תגובות ויעוץ מאיש מקצוע.

פורסם
לאור הדרדרות ביחסים מול המוסך וסוג התגובות שלהם, הייתי נזהר מלתת לפות"ש עצות שימשיך בפרסומיו ו/או אף יסלים אותם.

אני חושב שהגיע הזמן שהוא יקבל תגובות ויעוץ מאיש מקצוע.

חברים, אשמח לקבל עצות או הכוונות גם בה.פ. כי אני בנתיים לא יודע ממה להתחיל, ואם יש גורם מוסמך (עו"ד) שמטפל בביות אלו ויכול לייעץ ולכוון אותי מה עושים ואיך עושים, אני ישמח.

תודה.

פורסם

אני עוקב אחרי השרשור הזה מתחילתו, קראתי את כל התגובות ויש כמה דברים שניראים לי מוזרים:

1. לפי בקיאות בפרטים אני מבין שתגובת דורון מטעם המוסך. למה אין גילוי נאות?

2. זה לא משנה אם הלקוח צודק או לא, בדרך כלל אירגונים מגיבים בצורה קונסטרוקטיבית ולא על ידי האשמות פומביות, גם הנימה שהדברים נכתבו מטעם הנציגות משאירים רושם שלילי בעיניי (כאשר אני מדמיין את את עצמי בתור לקוח, אני מבין שבתור לקוח הייתי חושש בלי קשר מי צודק כי כולנו בני אדם ולבני אדם אופייני לטעות).

3. ויטלי כותב שצעקו אליו במוסך. בלי קשר מי צודק, לצעוק על הלקוח? אני מאמין שכל מצב נותן שירות לא רשאי לצעוק על הלקוח.

4. אין שום התיחסות מצד דורון לשימוש ברכב לצורך סידורים פרטיים.

ויטלי, תיהיה חזק! מספיק לי לדעת שהרכב שימש לסידורים פרטיים כדי להבין את ההרגשה שלך בתור לקוח, דברים כאלה לא מוסיפים אימון שלדעתי אחד הדברים הבסיסיים בין לקוח לנותן שירות.

התגובה של דורון לא מוסיפה לרושם שלי על המוסך. אני לא מבין למה הם לא הראו לך את הסרט ממצלמות אבטחה שלהם מהתחלה ולסיים את הסיפור בצורה יפה של פשרה כדי שכולם יהיו מרוצים (אני חושב שעדיין לא מאוחר לסיים את כל הסיפור הזה בצורה יפה וסוף טוב לסיפור לדעתי רק מוסיף כי כולם עושים טעויות, השאלה איך לוקחים אחריות ומטפלים בתוצאות).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רק לי יש רושם שגב' דורון ניסתה להלך אימים על מנהלי הפורום?

תקראו שוב את תגובותיה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לא חושב שעל מנהלי הפורום, אך כן על פות"ש.

גב' דורון לדעתי מערבבת מין שלא במינו, יש להפריד בין טיפול או למעשה אי טיפול ברכב ובין האזנות/הקלטות/צילומי סתר אם היו שכאלה ומה משמעותם.

עצם צורת התגובות מראה על הלחץ שבו נמצא מישהו (והמבין יבין), והמעניין הוא שאת התגובות כתב מישהו שכביכול תופס צד אוביקטיבי.

פורסם
לעשות סידורים עם הרכב כיביכול תחת ההגדרה של נסיעת מבחן זה תחום אפור?

זו חוצפה ממדרגה ראשונה.

בכלל לא. זו בדיקה טובה למדי של הבעיה - דווקא בגלל שהרכב נסע, ועצר לכמה דקות, ושוב נסע וכולי. זה בסדר גמור.

אם הם היו לוקחים את הרכב לנסיעת מבחן לאילת עם 5 אנשים + מטען חורג, ובדרך חזרה בודקים מהירות סופית בעליות של ים המלח בשיא החום - זה היה משהו אחר. אבל זה לא המצב.

^

השוני היחידי לדעתי שבראשונה מכסה המנוע סגור ובשנייה משוחרר,אני מסיק את זה לפי הפגוש של הBMW.

לא בהכרח, כי כאשר נהג נכנס ויוצא מרכב עומד, בהחלט יתכנו הפרשי גובה קטנים.

ההערה של סלאבה לגבי זווית צילום המסך אינה נכונה.

ולגבי תגובת המוסך, גם אני מבין אותה כנסיון (לא מוצלח במיוחד) לחפות על פשע.

דני

פורסם

ויטלי תעשה לי טובה, רק אל תשכח לז^%ן את המוסך הזה בכל מדיה אפשרית , כשהאמת (הסרטון ממצלמות האבטחה) תצא לאור!

אני באופן אישי יעביר את זה גם בפייסבוק, ובכל אתר חוות דעת ישראלי.

אם יש משהו שמעצבן אותי שמטריף אותי, זה נותן שירות שמתווכח על משהו שאני והוא יודעים שהוא טעה או לא עשה. אבל הוא ימשיך להתווכח. על ריק.

קורה! טועים! מתנצלים, אם אפשר מפצים, וסוגרים עניין! (וזה אפילו לא טעות בשוגג, ועדיין הייתי מחליק אותה)

באופן אישי אני חושב שהתגובות של מר "דורון" בפורום גרמו כאן להמון אנשים לצקצק בלשון ולהתאכזב מתגובה לא רצינית כל כך ממי שאמור להיות מוסך עם אמינות ושקיפות מלאה. בכל זאת, אנחנו שמים את הבייבי שלנו בידיים שלכם.

פניה למר "דורון" - סגור עניין, תפרסם את הצילומים ממצלמות האבטחה. ותשתיק את כולנו. גרום לויטלי לצאת קטן ולפרסם התנצלות רשמית ואינספור פרגונים. (YAH RIGHT משום מה יש לי הרגשה שלא קיים סרטון כזה, מקווה שאני טועה).

אני בתור בעל עסק, לא הייתי בוחר להגיב בצורה בה בחרתם להגיב. זה לא היה חכם. מציע לך לשנות פאזה על מנת להשאר עם פרנסה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...